Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol cnm benım hıçbırınızı gormesemde hepiniz benım en guzel moral depomsunuz sızsız napardım bılmem:16: her gun hepimiz ıcın dua edıyorum:16::16:
O dualar gercek olacak biliyorsun degilmi yeterki israrla istemeyi bilelim..
tatlım bende 38 yaşındayım 4 yıllık evliyim bi düşük yaşadım bide negatif tüp bebek denemem var şimdi tekrar bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah sende üzülme kimseyi kafana takma boş ver önemli olan sen ve eşin gerisini salla inşallah hamişsindir ve buda herkese kapak olur

Insallah sende hamis kalip kapak yaparsin tatlim :1:

tatlım bende 38 yaşındayım 4 yıllık evliyim bi düşük yaşadım bide negatif tüp bebek denemem var şimdi tekrar bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah sende üzülme kimseyi kafana takma boş ver önemli olan sen ve eşin gerisini salla inşallah hamişsindir ve buda herkese kapak olur
saol cnm ne bılım bu ay pek umıdım yok ama dokorum klome onumuzdekı aya etkı eder daha fazla yumurtan olur dedı ya belkı ozaman bırınden bırı tutar dıye umıd edıyorum yada ıkız olur valla cokta super olur:16::16::16:
:46::46::46::46: aferin bak dedigime gel insanlata anlatma bile yok ilac ictim yok igne vuruldum :51:
salla gitsin emin ol duyuldukca daha cok depresyona giriyorsun cunku sorgulamalar basliyor bu defada :33:

haklısın cnm ama benı bı yakından tanısan okadar hassas bırıyım kı. bırı naptın deyınce sankı naptığımı söylemesem yalan söyleyıp gunaha gırcem hahahha aman zaten kımsenınde sorduğu yok ya neyse:9::9::9::9::9:

saol cnm ne bılım bu ay pek umıdım yok ama dokorum klome onumuzdekı aya etkı eder daha fazla yumurtan olur dedı ya belkı ozaman bırınden bırı tutar dıye umıd edıyorum yada ıkız olur valla cokta super olur:16::16::16:

haklısın cnm ama benı bı yakından tanısan okadar hassas bırıyım kı. bırı naptın deyınce sankı naptığımı söylemesem yalan söyleyıp gunaha gırcem hahahha aman zaten kımsenınde sorduğu yok ya neyse:9::9::9::9::9:

inşallah ikiz olur canım bende ikiz istiyorum

Son düzenleme:
kızlar borsey soracammmmm sımdı halvet oturma odasnd aolsa snra o odada namz kılırnımııı bı an namaza duracaktım aklıma takıldı ıcım rahat etmedı sıze sorayım dıdım :44::44:

geçmişi okuyamadım canım o yüzden menünü görmedim

bende mercimek çorbası
etli taze fasulye
garnitürlü pirinç pilavı
salata
sütlaç yapacam yetmezmi
yetişirsem bide zeytinyağlı biber dolması yapabilirim

Yeter hayatum
bende
yayla corbasi
etli dolma biber kabak patlican
firinda garniturlu tavuk
nohutlu pilav
peynirli borek
salata
cacik
Ayran ve kola
valla menu boyle olmayacakti ama kismetleri artti bir anda

Son düzenleme:
kızlar borsey soracammmmm sımdı halvet oturma odasnd aolsa snra o odada namz kılırnımııı bı an namaza duracaktım aklıma takıldı ıcım rahat etmedı sıze sorayım dıdım :44::44:
kılabılırsın cnm neden kılamayasın.. sonucta halvete gırdığın kocan:9::9::9: bıyerlere menı damlamadığından emın ol yeter :9::9::9::9::9:
Yeter hayatum
bende
yayla corbasi
firinda garniturlu tavuk
nohutlu pilav
peynirli borek
salata
cacik

ohh valla menulere bak :ssz::ssz: ben yemek yapmıyom annemı cağırıuom ramazanda sahuru ben hazırlıyom ıftarı o ama yarın kocıs bızı sultan ahmete feshaneye goturcek ınşaallah:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1: oturma odasında halvetmi yaptınız :9::9::9::9::9::9::9::9: tatlım namaz kıldığın yer temizse bence sorun olmaz

Yeter hayatum
bende
yayla corbasi
firinda garniturlu tavuk
nohutlu pilav
peynirli borek
salata
cacik
Ayran ve kola

senin menüde çok güzelmiş ellerine sağlık canım etli dolmaya bayılırım bendemi öyle yapsam

Gizzzzzzz oturma odasinda fantazimi yaptiniz:9:
bisi olmaz yikanip abdest aldiktan sonra:1:
odayada abdest aldiracak degilsin ya
sagi solu batirmadiniz zaaaaar :1:

kılabılırsın cnm neden kılamayasın.. sonucta halvete gırdığın kocan:9::9::9: bıyerlere menı damlamadığından emın ol yeter :9::9::9::9::9:

ohh valla menulere bak :ssz::ssz: ben yemek yapmıyom annemı cağırıuom ramazanda sahuru ben hazırlıyom ıftarı o ama yarın kocıs bızı sultan ahmete feshaneye goturcek ınşaallah:1::1::1:

:17::17::17::17: neden guluyosun ya :17::17: aklma takıldı ıcım rahat etmedı malsef kalktıgıda damadı ıslak mendılle snra detarjana sıldım

ooo anne yemeği gibisi varmı ama beniğm annem benden uzakta hem yakın bile olsak ben yemek yapmayı seviyorum.

sana yarın iyi eğlenceler

Gizzzzzzz oturma odasinda fantazimi yaptiniz:9:
bisi olmaz yikanip abdest aldiktan sonra:1:
odayada abdest aldiracak degilsin ya
sagi solu batirmadiniz zaaaaar :1:

aslında yapmayacaktım nedense hıc ıstemyrm artık su cocuk calısmalrndan gun asırı yapmakdan ımanım gevredı :17::17::17::17: kocıss sınır ettı bı nevı tecavuz etttı :60: sımdı fosur fosur yatıyo :19::19:

:17::17::17::17: neden guluyosun ya :17::17: aklma takıldı ıcım rahat etmedı malsef kalktıgıda damadı ıslak mendılle snra detarjana sıldım

hahahhahahhayyy allahtan mutfak masasını felan alet etmıyonuz fantezınıze:26::26: kız gercı oda atraksıyonlu olur ama gunah bızde gavurlar yapıyo:9::9::9::9::9: aman nolcak canım yatak odasına bağlı kalmamak lazım zaten evde yoksa banellesıyo nerde canın kstedı orda dal kocaya gıtsın:9::9::9::17::17::17:

:1::1::1::1::1::1::1::1: oturma odasında halvetmi yaptınız :9::9::9::9::9::9::9::9: tatlım namaz kıldığın yer temizse bence sorun olmaz

senin menüde çok güzelmiş ellerine sağlık canım etli dolmaya bayılırım bendemi öyle yapsam

evet abla ya cok utandım allah da sızı gormuyom sımdı aynen bu durumdayım :17::17::17::17::17:

hahahhahahhayyy allahtan mutfak masasını felan alet etmıyonuz fantezınıze:26::26: kız gercı oda atraksıyonlu olur ama gunah bızde gavurlar yapıyo:9::9::9::9::9: aman nolcak canım yatak odasına bağlı kalmamak lazım zaten evde yoksa banellesıyo nerde canın kstedı orda dal kocaya gıtsın:9::9::9::17::17::17:

masada mı yuhh artık :53::53::53: ya ben burda uyudugum ıcın oldu belkı uyuyunca yırtarım dedım :19::19::19: ama kocıss anlatamadım

Back
X