Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız yazmıştım ben sana ne yaptığımı,hem ağlama sakın... anneme gittim bugün orda yaprak sardım ,kendimede getirdim yanınada ayran çorbası..sen ne yaptın bakalım...:56:

yaptır kız yaptır madem oğlun yapmıyor ee bir kaynana olarak sen yaptır netçen yiwrum...

canım görmedim sayfa atlamadıda kız tecavüze girer paşa şuan gögsümde tşörtümü gagalıyo eşide kanepenin ucunda öle bakıyor
menüde neni var dur bir düşünüyümm:26::26:
kırmızı mercimek süzmesi pirinçli kabak yemegi yogurtlu makarna salatası kavun salata sütlaç :53::53::53::53:

ayy bide paramı geri veremzdin falan korktum:18: :60:

ayy olişin adınıda öğrendi teyzeleri:16:bizde hep kocamla Ege diyoruz. doktor olişe bi dosya hazırla dediydi, dosyasının üstüne de ege yazdım:6:

bööle anlatıyorum kızlar özür dilerim yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum inannın:50: size de herzaman dua ediyorum:38:

merak etme verirdim:110:teyzesi yisin onu..olurmu başakçım ben inanki bu kk da tanıdığım tüm arkadaşlarımın bebiş sahibi olmalarına çok sewiniyorum iyikide anlatıyorsun...tabi kötü durumlarda da yine hepsine üzülüyorum inan bana bunu taa yüreğimin derinliklerinden söylüyorum:29:

geçen oturma odasında sıkıştırmş beloşu adam dayanamamş benden duymş olma:6:
kız duydum ondan zaten belinaygül dedim ya bugün ona:9:
canım görmedim sayfa atlamadıda kız tecavüze girer paşa şuan gögsümde tşörtümü gagalıyo eşide kanepenin ucunda öle bakıyor
menüde neni var dur bir düşünüyümm:26::26:
kırmızı mercimek süzmesi pirinçli kabak yemegi yogurtlu makarna salatası kavun salata sütlaç :53::53::53::53:

ellerine sağlık canımmm:56::56:

keşke yakın olsakta sizleri iftara alsam:16::16:hem beb yapraklarımı sardım dondurucuda hem 10 kiloluga vurduk yapragı :30::30:

keşkee hergün birimizde toplanırdık,yemek anamızda var nasılsaa,ben dondurucuya koyunca sewmiyorum yaprağı,salamura yapıyorum..

merak etme verirdim:110:teyzesi yisin onu..olurmu başakçım ben inanki bu kk da tanıdığım tüm arkadaşlarımın bebiş sahibi olmalarına çok sewiniyorum iyikide anlatıyorsun...tabi kötü durumlarda da yine hepsine üzülüyorum inan bana bunu taa yüreğimin derinliklerinden söylüyorum:29:
tamam cnm inanıyorum sana tabiiki. ama işte anlatırken kaç kere siliyoprum yazdıklarımı, ayıpmı ediyorum anlatarak diye düşünüyorum.
sizinde okudukça mutlu olduğunuzu biliyorum ama insanın içi burkuluyor yine de.
kız duydum ondan zaten belinaygül dedim ya bugün ona:9:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

canım benimkide salamura sarıp koydum ablamı bulunca:27::27:aslında bir arkadaşım vardı hamile canı çok istemişti ona yaptım ama bana çok uzak :16::16:geçsin işşallah gidicem vericem garibe:16:

tamam cnm inanıyorum sana tabiiki. ama işte anlatırken kaç kere siliyoprum yazdıklarımı, ayıpmı ediyorum anlatarak diye düşünüyorum.
sizinde okudukça mutlu olduğunuzu biliyorum ama insanın içi burkuluyor yine de.

:60::60::60::60::60::60::60::60:

neyse bu mesajada cevap yazayım öyle kaçayım...kuzuuumm anlıyorum seni, ama sakın öyle hissetme senin bebeğin,yalnızca senin değil tüm arkadaşlarımızın bebeği gözümüzün nuru,o yüzden sen yazdıkça bizde çok mutlu oluyoruz yazki burdaki arkadaşlarada umut olsun:54::54::54:göbekli maruulll

neyse bu mesajada cevap yazayım öyle kaçayım...kuzuuumm anlıyorum seni, ama sakın öyle hissetme senin bebeğin,yalnızca senin değil tüm arkadaşlarımızın bebeği gözümüzün nuru,o yüzden sen yazdıkça bizde çok mutlu oluyoruz yazki burdaki arkadaşlarada umut olsun:54::54::54:göbekli maruulll

:9::9::9::9::9::9:son lafıda koymuşsun:9::9::9::9::9::9::9:

tamam göbekli marulda kçar biras uyuyum sabak erken hortladımdı:10:

:9::9::9::9::9::9:son lafıda koymuşsun:9::9::9::9::9::9::9:

tamam göbekli marulda kçar biras uyuyum sabak erken hortladımdı:10:

Back
X