Fazla naz asik usandirir tadinda birak..
Geldiekledim...
Msj attim
maasallah cnm buyumussunuz hee sende ver faceni ozele yaz
kız beni göremezsin sen söle adını falan da ben seni ekleyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiekledim...
Msj attim
canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...
paşam çizelge fikri bana hala uzak, iyi korkmuşum ben:) daha 1 tane hamile badisi bile almadım göbeğim filan büyüyo ama ben hala tedbirli davranıyorum
bugün bebeğimin ilk hediyesi geldi... 4 yaşındaki yeğenim minnacık bi çorap almışşş çokk hoştu:)
Geldiekledim...
Msj attim
ne kadarlık oldu kzım benim annesi neler kullanıyorsun ilaç olaraktan![]()
neden eklemedım ozman tadında bıraktım zatııı
![]()
Slm kizlar
Nbr dumancim nasilsin masallah 15 hftlk buyumus bebisin
Kizlar yaa banada gonderin facelerii kiskandim ama
herkese ıyı geceler yaaa kızlar allah askına artık bırı cvp yazsın kac yere yazdım kımse bıse yazmadı hamıle olan veya gecıren var mı bıseler sorcam da lutfen
Ceceli superdi canim agzina yuregine saklik sahne performansina bayildim costurdu vallaaaa
![]()
Ekledim cnm.........![]()
bana mı sordun kız? günde 2 kere 0.6 clexan ve corasprin kullanıyorum tatlım.15 haftalık oldu kızım![]()
canım sana dedim neyse kardeşim odaya geldi ben kaçtım sonra sevişikr artık![]()
slm cnm iyidir senden nbr??? büyüyo valla ama bide bana sor zaman hiç geçmiyo gibi:)
kızlar benim facem kapalı gözükmüyo isimlerinizi söleyin de bende eklim sizi
sor cnm görmedim ben bişey yardımcı olalım
kız kabul etsene çıkıcem sevinç delüüs hadi![]()
Olsun cnm bbs buyusunde zamn nasil olsa gecer
benım adetım ıkı gun gectı 1 haftadır da karnımve sırtımda agrı falan oluyo agrıdıgı zamanda beyazımsı bı akıntım oluyo bıde goguslerde sıskınlık falan da var ya bılmıyorum hamılelık belırtısı olabılır mı acaba :18::18::18:
evet cnm öyle bugünleride yaşamak gerekiyo... sen nslsn ben uzun zamandır doğru düzgün nete giremiyorum varmı bi gelişme?
belinaysu iğneler noldu senin cnm?