Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm adetin geçtiyse zaten idrar testinde de çıkar varsa bişey...sırt ağrısını bilmiyorum da karın ağrısı olabiliyo ilk başlarda,gögüslerde şişme de ilk zamanlarda hassaslık olarak olur çok fazla büyümez hemen.inş.hamilesindir.[/QUtsk tsk cnm ıns ogledır allahın gucune gıtmesın de artık yoruldum 4. yılıma gırcem asılama falan da tutmadı bende bıraktm tedavıyı hayırlısı olsun bakalım artık

Yok cnm gelisme fln yok biraktigin gibiyim bn swincimin kurunu denemek istiyorum bakalim
soğan kürümü o? valla her şeyi denemek lazım cnm doğal şeyler sonuçta..
kzılarrrr duman modd msj atın lınkısı ekleyek:1::1:
belinaycım ben gizliyim canım sen bana adını soyadını yazıverde ekleyim ben olmazmı?

cnm adetin geçtiyse zaten idrar testinde de çıkar varsa bişey...sırt ağrısını bilmiyorum da karın ağrısı olabiliyo ilk başlarda,gögüslerde şişme de ilk zamanlarda hassaslık olarak olur çok fazla büyümez hemen.inş.hamilesindir.[/QUtsk tsk cnm ıns ogledır allahın gucune gıtmesın de artık yoruldum 4. yılıma gırcem asılama falan da tutmadı bende bıraktm tedavıyı hayırlısı olsun bakalım artık

inşallah olmuştur cnm, valla çok zor beklemek de sabretmekde kendiliğinden olurda çok uğraşmazsın inş. test yapsana idrar testi..

belinay ve dumancım tanıştığıma tekrar memnun oldum ohh bee canlı canlı gördüm karıları maaşallahınız var :nazar::nazar:
duman gözlere nazar değmesin annem :29::29:

belinay ve dumancım tanıştığıma tekrar memnun oldum ohh bee canlı canlı gördüm karıları maaşallahınız var :nazar::nazar:
duman gözlere nazar değmesin annem :29::29:

sağol tatlım :) valla bende bakıyorum fotolara kızz oğlun aynı sennn maşallah çok tatlısınız:)

hayatım ben oruc tutamıyom regl dönemin deyim kocişede kahvaltı hazırladım yedi yattı konserde yoruldu oliş omuzundaydı hep :32::32:

erken degılmım kız acıkmazmı kocısn bend melemenmı yapsam dıye dusunuyrm :1::1:

cıdden sevıcn aynı oglun sen senınde kasların cok gusel :38:

yanlzı bunları yarın nasak okuyunca sutratı böyle olck gibi:110::110::110::110: :1::1::1:

yanlzı bunları yarın nasak okuyunca sutratı böyle olck gibi:110::110::110::110: :1::1::1:

:21::21::21: bencede önce bana çemkirir :110:

ohh valla bayıldım bizim karılara mood annem maaşallahhh:nazar::nazar::nazar:

başak sinirlenip topiği filan kapatmaz inş.:)

belinaysuu kız sen çok tanıdık geldin nedense bana:) ayrıca o avm ye bende sık sık giderim belkide karşılaşmışızdır:34:

başak sinirlenip topiği filan kapatmaz inş.:)

belinaysuu kız sen çok tanıdık geldin nedense bana:) ayrıca o avm ye bende sık sık giderim belkide karşılaşmışızdır:34:

canım yakınım sana avm bende ok gıderım belkımde suleymann orda karsılamısıkdır :1::1::1::1:

mood bulamadım ben:26:

Back
X