Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar ciddi bir sağlık sorununuz yoksa,eşinizdeki sperm sorunları aglütinasyon gibi bişeyse,poliskistleriniz hafif düzeydeyse ibrahim saraçoğlunun kendinize incir-eşinize keçiboynuzu kürünü uygulayın aynı anda.denemekten zararlı gelmez.stres yapmayın allah yazdıysa olacaksa oluyor hem de beklemediğiniz anda.nerden mi biliyorum.ben 7-8 senedir evliyim son 2 senedir bebek fikri netleşti kafamızda.ama normal şekilde olmadı.ilaç sonrasında da aşılamaya başlayacaktım.başlamadan denemek istedim sonuçta hamileyim.bir de çok ertelemeyin bebeği ben pişmanım ama herşeyin hayırlısı.

cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim

cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sick syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum

cnm gulugulu kullan

ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
ellerinize saglikl

kizlar nasilsinizz
sesa eros hosgldinizz
basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
sewincc nbr kusumm

bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff

eşimban kızıyor birşey yemiyosunki ne çıkacak diyor:17::17::17:dedim hiç böle olmazdı bu aralar strese çokgiriyorum ondan galiba:59::59:ben oglumu eymenimi çok özleidm ya gelin aldı götürüd memlekete sesini duyuyorm şimdi olsada öpsem koklasam sıpamı :14::14:

slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres:ssz::ssz::ssz:

slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres:ssz::ssz::ssz:

canım ben sana yazacaktım unuttum sadece kahverengi leke gelmiş,kaç gündür de adetin gelmediyse hamile olabilirsin ben iki kez öyle hamile olduğumu öğrenmiştim.inşaallah sende öylesindir,ne zaman çıkacak sonuç..

cnm bn iciyom ama icerde icmemm ki tamam bidakine tulleri bn yikarim

cnm hemen eczaneden lavman al we yap bol siwi tuketmeye calis sick syun altina gir karnini owala yumusasin cok cekerim bnde allah yardim etsinn kuzum

cnm gulugulu kullan

ayy bi corbayi denemek kismet olmadi bigun deniyimde kaynoslari iftara cagirdigimda yaparim
ellerinize saglikl

kizlar nasilsinizz
sesa eros hosgldinizz
basakcim egecmm ilk hediyesini almiss ohhh gulugulu kullanain insallahh
beydaglim sanada kolay gelsn cok gicik bi durum
belinayy kocisine kawustun gozun aydinn
nazocuma cok slm soleseydin ozledik onuda basakcmm
sewincc nbr kusumm

bn birasdan pazara cikcam ordan kuafore ugrucm sonra gelip mukabelemi dewam edicm kocis yok bugun yarin glck blki teyzeme cikarim ama gozumde buyuyoo pazar yorar beni arabayi kullanmaya halim kalmaz pufff
o bugün dolusun yane:32::32::32:

slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. Kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. Ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. Vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres:ssz::ssz::ssz:

canım kan vermek orucu bozmaz:34::34:peki şunu hiç düşünemdinmi ya varsa:30::30::30:ben oglumda hamile oldugumu öyle ögrendim naber:33:işşallahta vardır bebem gelişmelerden haberdar et :27::27:birde oruç tutyorum diyosun at elinden o sigarayı çabuk:57::57::57:

eşimban kızıyor birşey yemiyosunki ne çıkacak diyor:17::17::17:dedim hiç böle olmazdı bu aralar strese çokgiriyorum ondan galiba:59::59:ben oglumu eymenimi çok özleidm ya gelin aldı götürüd memlekete sesini duyuyorm şimdi olsada öpsem koklasam sıpamı :14::14:

paşacım ramazan ayında kabızlık olur mutlaka..kayısı,incir,ve bol sutüket canım...

ellerine sağlık canım,geçmiş olsun belki yordun kendini ondanmı ağrıyoki:26:

aslında okadar çoka yormadım ama ne bilim .. ya bişey sorcam ben aşılama yaptırdım ya 14.günü gitsem kesin sonuç alırmıyım yoksa adet günümümü bekleyeyim aralarında 4 gün oynuyo bilemedim napsam..

aslında okadar çoka yormadım ama ne bilim .. ya bişey sorcam ben aşılama yaptırdım ya 14.günü gitsem kesin sonuç alırmıyım yoksa adet günümümü bekleyeyim aralarında 4 gün oynuyo bilemedim napsam..

tabi sen bilirsin ama bence bekle canım,gününde yaptır şmdi yaptırırsın varsada bir bakarsın çıkmaz yok yere moralin bozulur..zaten 4 günün kalmış hemencecik geçer..

belinay yaptınmı çorbanımı bendemi yapsam acaba,yanınada karışık kızartma:44::44:

ağustosun 7.sinde öğrenicem ozaman 1 hafta kaldı büyük güne : D haklısın çıkıca varsada çıkmaz falan bekliyim bu kadar bekledim ..

bencede öyle yap canım,hem bugünlerde kendinide fazla yorma....

yorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..

canım ben sana yazacaktım unuttum sadece kahverengi leke gelmiş,kaç gündür de adetin gelmediyse hamile olabilirsin ben iki kez öyle hamile olduğumu öğrenmiştim.inşaallah sende öylesindir,ne zaman çıkacak sonuç..

canım yok ya benım adetım gecıkmedı kı dun yada bugun olmam lazım zaten. ama dunden bır oncekı gun lekelenme dun lekelenme bugun hebuz bısey gelmedı. doktorda lekelenmeyı duyunca tesrt ıstedı herlade ınş hayırlısıyla olsa keske ama umıdım pek yok yıkılmaktanda korkuyom acıkcası o yunzdne böle beklemeyı tercıh edıyom yarın alcam sonucuda:16::16::16:

yorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..

canım eşini istadi durummu yoktu otuuryosun kaynananla:17::17:

Back
X