Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayy ne gusel yapmissiniz canimmm
ben ewlenirken benim kaynos ewindeki butun beyaz esyayi yeniledi bulasik makinasida aldi klima bilem taktirdi :110:
ben karniyarik yapacam canim pirinc pilavi corba salata ayran.:56:

seninki tam çatlakmış canım Allah sana kolaylık versin

yemeklerinde çok güzel canım ellerine sağlık bende geçen gün karnıyarık pilav yaptım bu yemeğin yanına cacık çok yakışıyo :56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
tamam bekleme

günaydın sevinç
nasılsın kıs bugünn
burada olsanızz ohh
yağmur yağdı serin serin esiyooo
mis gibi toprak kokuyorr

benimkininde ellerini öp kısss
çok iyidir kayınannem
düşünkii
siz oturun der kendi bütün işlere yetişmeye uğraşırrr(tabiki ona bırakmayız)
bize kalmaya gelince de bulaşık varsa dur ben yıkıyım sen dizini izle yada bilg otur der
ve hiiç kimselere gelinlerine laf dedirtmez
:nazar: getir getirrr getirin oyle kaynanalari ellerini opecemmmm
nerde anam nerde dun bana diyorki bugunden icin komsuya iftara davetliymis
birgun sonrayada kendi komsulari alacakmis sizde gelin diyor hizmetci lazim ya elinin altina
gezme gezerken hiic aklina gelmem bende gitmicem :110:

seninki tam çatlakmış canım Allah sana kolaylık versin

yemeklerinde çok güzel canım ellerine sağlık bende geçen gün karnıyarık pilav yaptım bu yemeğin yanına cacık çok yakışıyo :56::56::56::56::56::56::56:

Ewet canim Allah yardim etsin bana ama asla saygisizlik etmemisimdir ailemden aldigim terbiye baska.
ewet bende cacik yaparim kaynos deyince kafa ucmuss salata yazmisim :60:

birgun sonrayada kendi komsulari alacakmis sizde gelin diyor hizmetci lazim ya elinin altina

bencede gitme boş verişim var de bişey uydur yapsın kendi işini hayır başka zamanda çağırsa kıymet bilse insan gam yemez ama kullanıldığını hissedince insanın içinden bişey yapmak gelmiyo:50::50::50::50::50::50::50:

bencede gitme boş verişim var de bişey uydur yapsın kendi işini hayır başka zamanda çağırsa kıymet bilse insan gam yemez ama kullanıldığını hissedince insanın içinden bişey yapmak gelmiyo:50::50::50::50::50::50::50:

Aynen cnm yoksa elimi hic esirgemem gittigim yerde misafir gibi oturmam ama boyle yapinca cok uzuluyorum
apartmani gungun gezer birgun cagirmaz ama o komsulari basina toplayinca cagirir beni sinir olurum..

:29: oyle olsun canimi yesin sacimi kestirsem kendide kestiriyor
boyatsam boyatir 60 a merdiven dayamis hala benle sidik yaristirma pesinde :110:
korkuyom dogurursam bi tanede o doguracak diye :60::60:

abovvvvvvvv::30::30::30::30::30::30:

kocası duruyosa bi şansını dener neden olmasın:60::60:

seninkide daha betermiş be:25::25:

valla kız ben hep söylüyom benim kaynanam çok iyi telefon açınca nasılsın anne diyom iyiyim ama senin sesini duyunca daha iyi oldum der hep

benim görümcekler biraz kıskançtır onlarda biri annemle yaşıt nerdyse evlenmediği içinmidir nedir :44::44::44::44::44::44::44::44: ben bişey alınca yüzüme karşıda olsa güle güle giyin yada kullan der ama davranışlarından anlarsın çatladığını başlarda çok takıyodumamaşimdi hiç takmıyorum o çatladıkça benim hoşuma gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ayy saracım benm börülcede çatlar beni kıskanır. artık benimde hoşma gidiyo eğleniyorum o çatlarken:110:

geçenlerde de kaynoşa yemeğeee indiydik , yemek yeme faslı bitti ben masayı toplamaya yeltendimdi.

benim kociş bana bişi bırakmadı fırt fırt bulaşıkları temzledi makineye yerleştirdi. bende oturdum göbeeeemi gere gere tatlı yiyodum:125:

o arada börülce kaçmış gitmiş evine hiç bişi demeden:60: suratıda asıktı:110: kocam yardım etti ya bana, bende oturdum

Son düzenleme:
ayy saracım benm börülcede çatlar beni kıskanır. artık benimde hoşma gidiyo eğleniyorum o çatlarken:110:

geçenlerde de kaynoşa yemeğeee indiydik , yemek yeme faslı bitti ben masayı toplamaya yeltendimdi.

benim kociş bana bişi bırakmadı fırt fırt bulaşıkları temzledi makineye yerleştirdi. bende oturdum göbeeeemi gere gere tatlı yiyodum:125:

o arada börülce kaçmış gitmiş evine hiç bişi demeden:60: suratıda asıktı:110: kocam yardım etti ya bana, bende oturdum

çatlasın patlasın boş veeeeeer sen keyfine bak oooh kocişinde senden yana gerisini sallaaaaa:32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

abovvvvvvvv::30::30::30::30::30::30:

kocası duruyosa bi şansını dener neden olmasın:60::60:

seninkide daha betermiş be:25::25:
Sansi war kari 60 yasinda hala regl oluyoo :53:

:60: hele diyom bu caaat sesi nirden geldi dimekki senin borulceden :119:
kaynosa yimee inmis hic demiyooo:4:

çatlasın patlasın boş veeeeeer sen keyfine bak oooh kocişinde senden yana gerisini sallaaaaa:32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

aynen zaten artık börülceyi takamamaya karar verdim. tamamen önemsemiyorum artık. çokta önemli biri diil:63:

bu eroş niye yazmıyooo

Sansi war kari 60 yasinda hala regl oluyoo :53:

:60: hele diyom bu caaat sesi nirden geldi dimekki senin borulceden :119:
kaynosa yimee inmis hic demiyooo:4:

yuhh o zaman o karı kocasıda varsa kesin doğurur:53:

evet kesin ondan gelmiştir ses:63:

dimedim önemsiz bi vaka olduğu için:1::1::1:

dünde çağırdı bizi yimee, kocam da hadi gel gidelim dedi:4:

bende yok gelmem soonra bulaşık bana kalıyo didim:14:

tmam ben yaparım korkma didi:21:

dünde orda yidik:35::35:

Back