• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:20: aferin çok iyi motive ettin saol :63::20::20::20:

:29: dost acı smyler olsa o hassas testte çıkardı :110: sen olduğunu biliyom sana hatırlattım :kkk::kkk:

ee herkesss 10 gun oncesınden cıkarmıı o test en erken 5 gun oncesınden cıkartır dıoduuuu :31: uff ii tmmm deelsemde napiimm

benim bata 4 gün kaldı...ufff çok merak ediyorum nolcak diye...göğüsler felaket acıyo,kasıklarda ara ara ağrı vardı geçti.2 gündür sağ kasığıma bişey batıyo..sanırım kırmızılar gelcek :(

:29: vazgeçme tatlım biliyorum çok zor bir durum ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor Rabbim çok büyük
belki zamanı gelmiştir artık bizim bir tanıdığın 17 sene sonra rabbim doğal yoldan mucizesini gönderdiii sebebp lazım
vasile olsun inşallah :29::29:

:19::19::19::19::19::20::20::20::20:
:38: neyse hadi gel bi dahada satma ablanı gelir saçından sürüklerim seni angara sokaklarında:4::4::4:

:38::38::38::38::38::38: gelırkende dondurma getır ama :21::21::21::21::21::21::21::21:

:29: vazgeçme tatlım biliyorum çok zor bir durum ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor Rabbim çok büyük
belki zamanı gelmiştir artık bizim bir tanıdığın 17 sene sonra rabbim doğal yoldan mucizesini gönderdiii sebebp lazım
vasile olsun inşallah :29::29:

:19::19::19::19::19::20::20::20::20:
:38: neyse hadi gel bi dahada satma ablanı gelir saçından sürüklerim seni angara sokaklarında:4::4::4:

inşaallah sewincim yaa..bakıcaz artık bu doktorda başkentteymiş,eşimden telefon bekliyorum bakalım kimmiş..

kızlar çok sağolun ama ben çok kararsızım..benim kullandığım ilaçların yan etkileride çok artık bedenimde zarar görüyo,bilmiyorum sevinç yaa,şu bel fıtığımı hallettireyimde bakacaz artık...

ayen öğrenince yazarım sanada adını,başkentte bir doktormuş..
başkentmi ebru hoca olsunda seyret :1::1::1:
ee herkesss 10 gun oncesınden cıkarmıı o test en erken 5 gun oncesınden cıkartır dıoduuuu :31: uff ii tmmm deelsemde napiimm
:29::29::29::29::29: olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm:10::10:
:38::38::38::38::38::38: gelırkende dondurma getır ama :21::21::21::21::21::21::21::21:

:56: getiririm sen sade seviyon dimii:29::29:

benim bata 4 gün kaldı...ufff çok merak ediyorum nolcak diye...göğüsler felaket acıyo,kasıklarda ara ara ağrı vardı geçti.2 gündür sağ kasığıma bişey batıyo..sanırım kırmızılar gelcek :(

canım benim inşaallah hamilesindir RABBİM umudunu boşa çıkarmasın ama değilsende yılmak yok yola dewam..

:29::29::29::29::29: olsun değilsen üzülmek yok yine yeni yeniden devammm:10::10:

kız yok ya o değilmiş ben duyar duymaz ebru tarım mıymış dedim ..eşim erkekmiş dedi..

hayırdır bugun cok agresıfsınn bısemı olduuuu :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:kkk: ben geçmişi didiklerim itina ile okurum hafızamda çok eyidir hemen çıkıpta yok beni sormamışsınız diyen karılara uyuz oluyorum bak geçmişi didikledim aradım buldum çıkardım
zamanım gitti ki çok değerlidir karı ısrarla okudum sormamışsın diyor:19::19::19:
delimi nedirrrr:kkk::kkk:

maras dondurması alırken sade alıkyok ama bızım kıcı gırık dondurmacılardan alınca karısık alıyok :56::56::56:

polyy ben senden bu ay umutluyom ınsallah gebesındır :16::16::16:

hayırlısı bizede haber ver mutlakaa:31::31::31:
bir git muayene ol sonuçlarını götür bakalım ne dicek ya git nolurrrrr

karar verdiğimde tabiki haber veririm...oofffffffffffffffffffff sevinç neler hissettiğimi ve yaşadığımı bir bilsen..dur bakalım zaman ne gösterecek..

karar verdiğimde tabiki haber veririm...oofffffffffffffffffffff sevinç neler hissettiğimi ve yaşadığımı bir bilsen..dur bakalım zaman ne gösterecek..

kız bilmemmiiii en iyi bilenlerdenim ben hala :18::18::37::37::27::27::31::31: böyleyim her halvette korkudan ölüyorum insan hamile kalmaktan korkarmıymış korkarmış:31::31::31::31: ismi alınca bir git görüş bakalım ne dicek ondan sonra kakrar aşamasına geç hayatım doktor çok öçnemli ismini alınca randevu al git mutlakaaa:29:

borulcem resmen kullandı benı dedım ben dun gıttı nısnalısı bbende ffeys yazdım mutfak masası ıcın ortu yapcam kasnak verckdınızya getrrmı borulcen dedım 15.20 dk cvp bıle yazmadı gordu snra x gıdıyrz sen de gel yazdıs adece yk dedımmm :36::36:

Back
X