• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet işte ondan manyak oldum valla bu ay eşim gülmekten ölüyor bana her yer test dıyee testlerı bıde atmıorum belkı sonradan sılık bı cızgı fılan cıkar dıyee:86::1: daha son zaten gebelık testı bıle almıcam bu ay ama bu gun asırı ılıskı benı cok yoracakkk off off kocam cok sevınecekk :5::5:
Tobe tobe usenirsen bebegin olurmu kocaya gun dogdu :1:
duayı nasıl yaptın. Allah kabul etsin
ama ortada belinay yok

hatim duasi gibi yaptim Allah kabul etsin belosun birmedi ayetel kursisi kaynosunda salca yapmaya gitti :120:

alalala :53::53: noldukıı yawww bak telaslandım haaa facedede yoksa:53::53::53: benı dun eklıcektı ben cevap yazmayı unuttum :53::53: abooo alndıımı yoksa yada nebılım bızı bırakıp gıttımııı:43::43::43:

Yok kiz telasi vardir nereye gitsin bizden baska kim ceker onu :1::1:
bir ara oneririm cepteyim simdi rahatimi bizma :57:

beloşada topluyoz canım benimkisi bitti Allahım kabul eylesin sadece hamiş okuyacak olması biraz zor oldu
yoksaa arkadaşlarım saolsun hepsi okurduuu 41 hamiş olunca bide bazıları nazlanıyor:19::19:

kimmiş o nazlananlar:20::110:

sıra kimde:6:

Tobe tobe usenirsen bebegin olurmu kocaya gun dogdu :1:

hatim duasi gibi yaptim Allah kabul etsin belosun birmedi ayetel kursisi kaynosunda salca yapmaya gitti :120:

bu ısten erken pes ettım canım ya benn :53::53: kocam bna dokunsa ben gulmekten ölüyorum TAM Bİ ÖKÜZÜM:1::1::1: benı gorence cok cılvelı bıse zannedıo esımde ole sanmıss:1::1::1::1:

hıh sevinç karısı sen anca başağa yap zaten tüm o hamişlik koçluklarını :19: oda kıymet bilmeyip sana bööyle çemkirir tabii :63: sen daha biz diğer hamişleri kaale alma bakalım varsa yoksa başak senin içiiiin :63: alsana başşak karısı birbirinizin hayrınızı görün :63::19:

beni çok seviyo kuzum napsın onun da suçu yokki ciğer işte:106:

kızlar benim gene idrar yollarım ağrıyor çok fena ya bıktım bu aralar her ay oluyor hep adet öncesi oluyor bir de:26:
gene bikaç güne adet olucam.. ya etkiler mi hamile kalmayı ilaç da kullanamam.. :44:
korkuyorum bu yüzden olmaz diye.. iltahap engel oluyormuş di mi gebeliğe:18:

cnm benm hamile kaldığım ay aşırı enfeksiyonum vardı idrar yollarımda

idrar testimde "bol miktarda lokosit" yazıyordu

bunu doktor açıkladığında anladım iltihabın fevkininde fevkinde bi iltihap:53::53:

illaa sormakmı lazııım :19: snki başak sana herseferide soru soruyodu sen diyodun hep şunu yap bunu yap diyeee :63:
İnsan bi arkadaşlarınıza şu zamanda şu besinler önemli bu zamanda bunu yiyin için diye tavsiyeler vermezmi hiç :47::41:
Bizde hamişiz ama ne eroşa ne bana ne bana ne dumana ne yeşile başağa gösterdiğin özeni göstermiyon bizeee.. :41::41::20:

sen de çok şeyi biliyon annem be

bana çemkirip duruyon senden çok şey biliyom diye

basak karısıda bana saldırdı gördünmüü :53::53: kocayla carpısmayan benım sınırlenen başak:53::53:
hee çarpışamıyoruz sinirlerim tepemde bugün yine bunalım geçiriyorum

adam eline geçeni yerlere fırlatıyo

istediği olmayınca baaşaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk diye bağırıyo

geliyolar soldan soldan isyan ettim edicem

Hee it yesin ciger :110:
bebek sekerlerini ne yaptin gizli gizli isler ceviriyon haber vermiyon :57:
badem şeekrini yeni aldım herşey hazırda üzerine süs koymak istiyorum bana fikir verin yaaa nzar bncuku koysam çok sade duruyo ama

cnm benm hamile kaldığım ay aşırı enfeksiyonum vardı idrar yollarımda

idrar testimde "bol miktarda lokosit" yazıyordu

bunu doktor açıkladığında anladım iltihabın fevkininde fevkinde bi iltihap:53::53:

ee naptın ya gectımııı bendede cok vardııı hamısken:53::53: ben hıc bıse yapmadım

Back
X