• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee çarpışamıyoruz sinirlerim tepemde bugün yine bunalım geçiriyorum

adam eline geçeni yerlere fırlatıyo

istediği olmayınca baaşaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk diye bağırıyo

geliyolar soldan soldan isyan ettim edicem

badem şeekrini yeni aldım herşey hazırda üzerine süs koymak istiyorum bana fikir verin yaaa nzar bncuku koysam çok sade duruyo ama

yerleremı fırlatıyooo:53::53::53: delımı neee noluyo ona haddını bılsınnn :20::20: cok ayıpp senın psıkolojını bozar böylee:53::53:

yerleremı fırlatıyooo:53::53::53: delımı neee noluyo ona haddını bılsınnn :20::20: cok ayıpp senın psıkolojını bozar böylee:53::53:

yani çıkardığını yere kouyuo işte

sonrada ben alırım bırak diyo

geçen gün koyudğu çorap iki gün aynı yerde durdu dayanamadım en sonunda ben aldım

off sadece bumuki ne bilim yaa olmadık şeyler canımı sıkıyo hormonlar içimde fink atıyo:ssz:

Basakkk kocan evi dagitsin elleme kaynosu cagir goster bu halimde oglunun yaptigina bak kimsedende hayir yok de :19:
ben olsam yaparim.:20::20: bu gunlerin boyle olacagini demistim sana bebek dogsun
lohusa bunaliminada girersin :19: beni sokmuslardi :19:

geçen gün koyudğu çorap iki gün aynı yerde durdu dayanamadım en sonunda ben aldım

off sadece bumuki ne bilim yaa olmadık şeyler canımı sıkıyo hormonlar içimde fink atıyo:ssz:

hmmm bende sandımmm sınırlenıyo yere carpıoo:53::53: yazık kızzz sınır yapmaa baksana ben kaldırrım dıomus unutuo zaar sende cadolozluk yapıon hormanlara sucu atmaa:20::20:

Benimkisi bitti belos ortada yokki soracamm
nazar boncugu cok sade olur bebek figuru felan yokmy melek felan

emzik figürü varda burda yok ankarada var

burda yok ilginç:25::25:neyse gitcem ankaraya ordan alıyım barim

burda başka bi halt bulamadım

hmmm bende sandımmm sınırlenıyo yere carpıoo:53::53: yazık kızzz sınır yapmaa baksana ben kaldırrım dıomus unutuo zaar sende cadolozluk yapıon hormanlara sucu atmaa:20::20:

he ne biliyim kuzum arada bunalım geçiriyorum 1 gün falan sürüyo geçiyo gerçi

ağlıyom filan sonra normal hayata dönüyorum

Tahmin edebiliyorum:ssz::ssz: cok haklisin dogumda yaklasiyor :27:
nolacak nasil olacak telasindasindir eksikleri ne yaptiniz yavas yavas canta yapmaya basla derim :31::31:

Basakkk kocan evi dagitsin elleme kaynosu cagir goster bu halimde oglunun yaptigina bak kimsedende hayir yok de :19:
ben olsam yaparim.:20::20: bu gunlerin boyle olacagini demistim sana bebek dogsun

:53::53::53: neguzel akıl verıon sen karı hormonlarını ıyıce costur cagırsın kadınıı :53::53: kadın derkı artık oglumaa allah sabır versın der ne dıcek haklısınmı dıcekkk:1::1:

napcak kaynoş?

dur yavrim ben yapıyım mı diycek pehh:ssz::ssz::ssz:

Yok kiz yaparim derler yapmazlar benim aladagda oyle umuru duymaz
ustunden atlar gecer :19: yaptigi istende hayir gelmez bastan savar :110:

:29: bebegin anliyor artik biliyon dimi
:20: ankarada ne isin var oraya kacip
dogurmayimi planliyon :19: agir halinle
yolculuk yapacan :19: izin vermiyorum :20:

:43::43::43: benıde aglatıcan ama haklısın hamıyken benımde hep aglayasım gelırdıı kendı kendıme aglardım dert ederdım herseyıı:43::43: neyse gececek bu gunlerdee canım benımm bebısınlee neguzel gunler senı beklıyoo mıss kokusunu ıcıne cekersınn herseyy unutulurr:16::16::16:

Back
X