• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Duman isim buldunmu giiizimiza :21:
yok canım yaaa dün uyuyakaldım akşam bakamadım:)
benimde 3 dusuk 1 kimyasal... mthfr1298 heterozigot var.. son gebeligimi igne kullanmama ragmen kaybetmistim. 6. haftada kaybettim.. zaten gebeliklerimin hepsi 4.5 hafta, 5. hafta 6. hafta ve 7. hafta civari oluyodu kayiplar.. 7. haftada gelisimi durmustu karnimda 9. haftada farketmislerdi.
ignelere ragmen kaybin olmusmuydu senin hic?
heee hem is yaparim hem arada bakarim ne olmusss:19:
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?
benim 2.3. iğneye rağmen gitti,ama 2.de trizomi16 vardı,3.de kimyasal gibi bişeydi pıhtılaşmadan olmadı yani...

Son düzenleme:
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?
benim 2.3. iğneye rağmen gitti,ama 2.de trizomi16 vardı,3.de kimyasal gibi bişeydi pıhtılaşmadan olmadı yani...

bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.

Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!

Cumaniz hayirli olsun,

Dualariniz Kabul Olsun,

Gununuz Cok Guzel Olsun,

Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,

Iyi ki dogmusum! :kkk:

:52::52::52:

diyimde cikiim didimmmmmm, :10::10::10::10::10::10::10::10:

:40:sayende karılar delirdi:kkk:sevinç:110:

bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.

:20: nereye gene sicakta dunde gittin evgore :19:

etmem zaten ogluma yemem yediririm giymem giydiririm
kendimize alamadiklarimizi ona alirik zatii lisansli olmayan biseyi
begenmez kime cektiyse kaliteden anliyoo :19:

demissin ama cikamamissin :110::110:
iyiki dogmussun :kkk:
evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldim:10: alem sevinç:110:

çocuğunuz babaannesine çekmiştir
halının altına bakıyodu kadında:kkk:

kızlar merabaa nasılsınız

ben dışardan geldim çok yoruldum belimağrıyo uzanmam gerek

arkamdan konuşan varsa bi cevap veriyimde çıkyıım demiştim

sessa cım slm cnm sohbet etmek isterdim fakat oturamıyorum

zaten sende sevinci çok seviyona rtık:36:

:40:sayende karılar delirdi:kkk:sevinç:110:
Hocaya cekmis hepsi hoca seyederse cemaat micar misali anladin sen onu :60:
evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldim:10: alem sevinç:110:

çocuğunuz babaannesine çekmiştir
halının altına bakıyodu kadında:kkk:

heee ayni halasida marka duskunu :110: birazda ondan almis
gecende sekerciye gittik seker secti kiloosu 40 tl :53:
aldik mecbur cikolata secmis 60 tl :53: iflaamizi kuruttu ama cani saglosun guzumun :63:

Ayyy :21: camsan marka orginal agac gorunumlu sonsuz lareks parkelerim geliyormuussssss :21::21:
diyiiimde cikiiim dedim :110:
:10::10::10:

Allaallaaa o zaman kaybolmasaydin ortaliktan :110: basaka soylede beni silsin seni yimek anasi yapsin
sen ne kiskanc kariymussin beee :19:hadi gebelere ilgimi kiskandin onu anladik
topic sakininin yemek anasindan tarif istemeside kiskanilmazki :110::19:

:63::63::63:
heee kesin oylesin bensiz kalin emiii :kkk::kkk:

ayyyy insallahhhh NAZO gebe kalsinnnnn :21:

aa o doktorun ismini duymustum cnm hade bakiim.guzel haberler almissin gozunaydin bebegin bekletmez insallahh :29: coraspin icmiyormuydun pihtili kari :1:

len ne laftan anlamaz karısıın :47: önce lafı ortaya sööledi bendede güzel bi tarif vardı onu verdim zaten hepte veriyodum önceden biliyosunkii :19: asıl sen beni kıskandın ne o yemek anasısısın diye senden başka kimse tarif veremezmi yaani :41: özgür bi topik buraaa istediğimizi yaparık :63::33:

şu anda yapıp bitidiğim kahvaltı menümü yazıyorum:114:
el yapımı kuşburnu marmelatı:114:
bahçeden taze koparılmış salatalık domates tatlı biber:114:
organik taze taze bahçeden koparılmış maydanoz ve bahçemizin organik tavuğundan çıkmış
taze haşlanmış yumurta salatası:114:
organik otlarla beslenmiş ahırımızdaki ineğimizden şimdi sağılmış kaynatılıp içmeye hazır hale getirilmiş organik ılık süt:114:
ninemin yaptığı organik köy somunu:114:
hep yalan nerden bulcam bu kadar organik şeyi:63:

Ay çok güldüm ya bende başağa bak afferim nde güzel beslnmiş bugün öyle diyip şaşırdıydııım :53: ama nerdeee.. :60::60:

nası yaani %5 sayısı tam olarak kaçmış yaani 20000 sınır diye bliyom benim kocişin öle çıkmıştı keçi boynuzu küründe içiremedim ama bende pekmezinden içirdiydim belkim olmuştur faydası öneli olan hareketliik canım kocişin %60tı oda yetti çok şükür ümidini yitirme keçi boynuzu kürü içir sabah akşam oda olmazsa pemezini sayı böylece çoğalıyor :16::16::34:

nası yaani %5 sayısı tam olarak kaçmış yaani 20000 sınır diye bliyom benim kocişin öle çıkmıştı keçi boynuzu küründe içiremedim ama bende pekmezinden içirdiydim belkim olmuştur faydası öneli olan hareketliik canım kocişin %60tı oda yetti çok şükür ümidini yitirme keçi boynuzu kürü içir sabah akşam oda olmazsa pemezini sayı böylece çoğalıyor :16::16::34:

bilmiyorumki canim sadece morfoloji dedi sperms sayisi %5 dedi :44:

aminn canım :16:
evet canım çok heycanlı gerçekten
dün dr um diyoki her gittiğimde kalp atışını dinletiyordu önce bana bak diyor az kaldı artık kormuyosun dimi
sonuca az kaldı dedi çok şükür Allaha :16:
seninde doğum çok güzel zamana denk gelecek eroşum :34:

hadi hayırlısı bakalım:16:

aman sıcakta hiç çıkamyon valla bende evdeyim hep bide sıcak iş bilem yapamıyom sıcaktan kış daha iyi :34:

kışında çıkamıycazki zaten karda kışta kayar düşerim korkusuylaa :30::30::50: bende yazı sevnlerdenim hem soba derdi var kış hiç gelmesin istiyom yaa :50:

bilmiyorumki canim sadece morfoloji dedi sperms sayisi %5 dedi :44:

hmm kaçoluyo öyle acabaa hareketliliğede bişiii dememiş sen 2 ay falan bi keçi buynuzunu uygula eşinebide öle test yaptı bakalım eminin artacaktır :34: istersen ibrahm saraçoğlunun sitesinden keçi boynuzu kürüne bakabilirsin :34:

Nuket test yaptinmi gizzz nktbkt demek istedim nasil nickse bu
ayen de yok piyasada zaar gebe alis verise cikti :19::110:

Son düzenleme:
Back
X