- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
anne beyazı ben habire çocuk bakmaktan çıkmıştır bende erken yaşta
ilk 14 yaşındayken 2..3 tel beyazım vardı
şimdi kahverengileri sayacam çünkü beyazlar daha çok![]()
nazo sen ne zaman tedavi görcen:26:
tamam buluşak gece o zaman:13:bugün yapacaklarım kardeşim işten gelecek sonra çarşıya çıkıp boya alacaz ev tuttu onu boyayacaz
yarında temizlik yaparız bugün artık gece yarısı gelirim heralde
merhaba karılar hepiyonuz
sevinç karısıçocugunu okula götürebilirsin ona birşey demiyorum burayıda ihmal etme heleki beni ihmal etme zaten psikolojim bozuk sevgiye anne şefkatina ihtiyacım var
biricigim sanada güzel bir gün diliyorum bebem işşallah rabbim en kısa zamanda sanada veriri boy boy bebeler
başak karısı sen ne alemdesin göbekli marulum yavrum tekleri sert olmaya başladımı kardeşbenim adeti tarihim 10 eylül
dilimde tüy bitti diye diye
diger yavrular jkiminiz kilo almışınır kimiiz benim gibi garip takılmışınız ne yapcez biz ya eşim işe gitti dün pazara gidememdim tek pazara hiç gitmedim ne olucek benim bu halim kalabalıktan korkuyorum ben ya nasıl atlatrım bu korkumu
diyet kahvaltımı yaptım anacım biberler acıymış kavurdu beni aldıgımdada çocuk abla acı degil dedi artık wc görüşünce bol bol dua okurum o çocuga
nerdesiniz karılar benim elti ataga geçti dünden beri beni sinir ediyo diyete girdiya hatun bri haftada 7 kilo verdim diyo benle kafamı buluyo anlamış degilim sinirlerim hatfaffadabiri akıl versin ben bu karıyı ne yapayım
ban sana yetişmeme az kaldı dedi sen 8 ayda verdin 26 kiloyu ben bir haftada verdim 7 kiloyu dedi yaw ah keşke dövsemde içimin yagları erise hırsım bitse yaw okadar olur
kalkın karılar nerdesiniz yaw benim yemek var ev temiz anca takılırım bugün kk ya zaten ondan başka neyim varki hayatım hep maraton![]()
ayy batları yazmaya üşeniyorum bazen tamam tatlım yazalım 10ekim mi yeni bat
bu arada hamişliğe yaklaşmışsın diye duydum
aminnnnnn:18::18:k
evet cumadan cumaya atlıyoo
bizim haftalarrr
ayy 30 oldun artıkk tabi adrenalin olurr
bitirmeye az kaldııı
allhım sağlıkla doğurmayı nasip etsin sanada hepimizede
kimsecikler de yok bu gün burda
canım sıkılıyo gelinde 2 kelam laf edek:99:
neyse buraya geldiğinizde bana seslenin gelirim ben
![]()