Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız yalakarsam veriyorum zaten ama eline vermezsem almıyo havluyu desemde almıyo
yaaa ben olmasam naparmış bu adam bilemiyorum yada ben varım diyemi böyle onuda bilemiyorum :26::26:

tatlım emin ol peşinde sen varsın diye bu kadar rahat davranıyor

arkasını toplayan olmazsa mecbur yapcak

ben ankaraya gittiğim döbnemlerde kocam çok toplu oluyo:21:

tatlım emin ol peşinde sen varsın diye bu kadar rahat davranıyor

arkasını toplayan olmazsa mecbur yapcak

ben ankaraya gittiğim döbnemlerde kocam çok toplu oluyo:21:
ben ankaraya gidincede kocam cok toplu oluyo evi bile süpürmüş olluyo napsam elimi bişeye sürmesemmi bi süre
senin taktiği uygulayım gördükçe ders alır belki toplanmaya başlar :1::1:

sarışın karıııı face e bak ekledm seniiiiiii

ama kaybettim sen kimdin
saçlarına bakamadım

ayy face e dalmışım:12::12::12::12:

evimim toplamam lazım:kkk::kkk::kkk:

kızlar hadi toplaşın gelin:57:

gün gelir bende size yardıma gelirim:21::21:

ayy şekerim bugün sen bana gel önce evi şöyle bi toparlayalım sonra kek yapalım...:51:sonrada çıkacam kaynoş beni bekliiyii yarında sende yaparıız...:16::9:

gecmısı okuyım dedım vazgectım okumadımm yorulurummm :1::1::1: kankaa selammm basakkk selamm sevıncc nerdeee ?? ve dıgerr hatunlarrr herkesee selammm :16::16::16::16::16:

cnm odanızda banyonuz yok mu
varmışda adrenalin olsun diye ortak banyoyu kullanıyomuş
delimisin kız odada banyosu olsa havluyu banyoya asar
allahım en büyük hayalim odasında banyo olan bi ev inş alıırız öyle bi ev :21::21:
gecmısı okuyım dedım vazgectım okumadımm yorulurummm :1::1::1: kankaa selammm basakkk selamm sevıncc nerdeee ?? ve dıgerr hatunlarrr herkesee selammm :16::16::16::16::16:
slm kanka hoşgeldin özledim dur bi öpiyim :38::38:

varmışda adrenalin olsun diye ortak banyoyu kullanıyomuş
delimisin kız odada banyosu olsa havluyu banyoya asar
allahım en büyük hayalim odasında banyo olan bi ev inş alıırız öyle bi ev :21::21:

slm kanka hoşgeldin özledim dur bi öpiyim :38::38:

ınsallah kankaamm allah sana şöyle 5 banyoluuu jakuziliii ev nasipp ederrrrr :16::16::16::16::16: :38::38::29::29::29:

ben ankaraya gidincede kocam cok toplu oluyo evi bile süpürmüş olluyo napsam elimi bişeye sürmesemmi bi süre
senin taktiği uygulayım gördükçe ders alır belki toplanmaya başlar :1::1:

senin ankardane işin varkız sendemi ankaralısın:21:

evde olduğun halde elini bişey sürmezsen kavga çıkar bence

hiç bi iş yapmıyon diye seni suçlar:30::30::30::30:ama evde kimse olmayınca mecbur yapıyolar

ayy şekerim bugün sen bana gel önce evi şöyle bi toparlayalım sonra kek yapalım...:51:sonrada çıkacam kaynoş beni bekliiyii yarında sende yaparıız...:16::9:

a karıya bak karnı burnunda karıya iş yaptırcak abovvvv hiç insaf kalmamış:30::30::30::30:

Back
X