Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

maaşım yok anacım son maaşımı dün aldım işszlik maaaşımdı yaş 21 şekerim evliliğimin 3. yılı bitti kocam 30 yaşında boyu 170 kilosu 72 kaynoşum kısa annemde kısa bu arada teyze cocuklarıyız kayınbaboşda kısa benm babam cok uzun annem 7 düşük yapmış daha ne diyim başak ekle listeye işte :kkk::kkk:

aaaacok üzücü ya:18:

maaş mı sen maaş mı alıyon bize niye vermiyolar sen nerde yaşıyon:19:

maaşını sormadımdı zati ama olsun maaş aldığınıda öğrendik sarışısının kanaksı sarışın işte:1:

Ewet rahatsiz oldum ikircikli maymus kari :110:

hemen basakcim :10: tepesini acmiyom toz olmasin diye :101:
:110: ben cikiyim yime tamamlayacam :110:

başakcım:44::44:

bana mı demiş:44::44::44:

yoksam başka başakmı var:44::44::44::44:

haa yeşil de başak ya ona demiştir:111:

canım zaten bu topiğin kuralı gibi bişey bodolama lafa girecen
z

:40:
:46:
:42:
:21:
:114:
:118:
bodoslama dalarsiniz tabe hep tkb den ogrenisiniiz :kkk:
bodoslama dalınmazsa inanki çekilmiyor:50:alınganlıklar alıp başını gidiyor:50:ve bodoslama dalmayı öğrenemeyen şahıs pek fazla kalamıyor aramızda:21:
.....................
aynen şöyle(bkz:40:)
sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi: selam kızlar ben geldimm.........
heycanla selam veriyo fakat kimse selamına karşılık vermiyor:50:herkes sohbete öyle bi dalmşki kimse bu selamın farkında değil ya da selama karşılık verwecek zamanı yok, haldır haldır sohbet ediyo:126:

sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi:( inatla selamını fark ettirmeye çalışıyor) selam verdim ama kimse almad:99:

bi kaçş kez daha aynı şey yaşandıktanj sonraaa sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi bir daha uğramaz:21::21::21:

hep böyle oldu:101:bizimde üstümüzden yük kalktı. alıngan insanları çekemem:21:selamla başlamak hoş bişi ama alınmayada gerek yok:63:
selamın alınmadıysa şaplak at:57: bak nası fark ediliyon
--------------
can sıkıntısında uzattıkça uzattım 4.30dan beri oturuyom offfff:19:

Son düzenleme:
başaaaak bak geldim yine ama sen yokmuşsun beni mi sordun sen? stres atmak için kısa bir tatil yaptım kocişle o yüzden yazamadım. benim bata az kaldı ama sanki yine yok bişey. bir de kuruluk var hamile olsam ıslak olmam gerekirdi hamişler hep öle yazmışlar. bir de hatunlar preseed kullanan varmı aranızda onu kullanıp hamile kalanlar olmuş. bende alsammı acep bugün de bunu düşünür dururum. bir de pahalıymış bari ovu. testi alayım o daha ucuz sanırım.

canım hoş geldinnnnnnnn:48:

seni sevinç sormuştu hayatım:1:dediki bat listesindeki bu nevale kim dedi:1:hiç uğramadın o günden beri

bende dedimki çok sevdim ben o nevaleyi gelcek yine dedim:17:

tatlım kendine güzel bi avatar yapsana bööle durmasın boş boş:21:

Seeeelaam ben geldiiim bişiiii diyip ditceem :9: sonunda cinsiyetimizi öğrenebildik :16: yakuşuklu bir prens geliyormuş :53::9: doktor teyzesi başta şaka yapıyo sandım pipiside burda falan derken :53: didim eminmisiniz kız falan olmasın kemiğidir belkim o yanlış görmüşsünüzdür falan didim doktora oda yok didi kesin erkek pipisini görmüyonmu didi :53::30: bende kocişe sen kazandın didim doktorda o sırada bana asıl sen kazandın erkekler anneci olur dedi orasıda doğru dedim :34: ama olsun kocişin dediği oldu yaa :47: o erkek ben kız diyodum çünküm kocişte ben dimedimmi erkektir o diyee didi :33::9: sonuç olarak öyle yaani bugün gittim 2 tane çok güzel tulum aldım oğluşuma biri lacivertli cicili bicili biride turunculu çizgili renkli falan :16::16: yok öle mavi mavi standart kıyafetler rengarenk giydiricem ben yavrumu :16::21: ay hele bi doğsunda oğluşum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeterkiii :16: test sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür herşey yolunda :46::21::16::52::125: bu arada dün kaynoşlara geldik işte ordayız sıkılmaya başladım şimdiden yaaa nasıl geçcek 9 bu güüün hiç bilmiyom :18::44::31::26: neyse benden haberler böyle bakalım sizler naaptınız varmı bi değişiklik sizlerde :34:

cnm hayırlı uğurlu olsun pipişlin:nazar::nazar::nazar::nazar:

kadın doğum uzmanı olsunda doğurtsunn burdakileri

benm oğlişime arkadaş yaptın demek:1:

sessa ve ben oğlişin olacağını söylemiştik:110: hatta sessa dediki: uçuk karıların oğulları olur (sevinç gibi)

bilen hatunlar bana cevap verin:57:

ultrasonda doktor bebeğin kilosunu söylüyor.

bu hafta bana 1780gr olduğunu söyledi

bakıyorumki hamilelik takvimimle aynı kilo

şu kafamı karıştırıyor

ultrasonda internet gibi haftasına göre normal kiloyumu söylüyor

yoksa bebeğimin bulunduğunu kiloyumu söylüyor:44::44::44:

maaş mı sen maaş mı alıyon bize niye vermiyolar sen nerde yaşıyon:19:

maaşını sormadımdı zati ama olsun maaş aldığınıda öğrendik sarışısının kanaksı sarışın işte:1:

sarışının kankasıııııııııı

YAZ KIZIM...

Listemzde mevcut bulunan "mutlucan" adlı hatunumuzuza geçtiğimiz günlerde uyarı verilmesine ve

bu uyarıya dikkkate almamsına karşın kurul kararı ile liste dışı edilmesine;

umudum adlı hatunumuzun da bize sevgisinden ötürü şimdilik sarı kalplere layık görülmesine

bu sevgisi devam ederse kalplerinin kızaracağına

ve saat 04:30dan beri patlak gözlerle etrafa bakan tkb nin artık zıbarması gerektiğine karar verilmiştir.......

daimi müdavimlere saygılar:42: TKB..........

Son düzenleme:
Sana inat didiklicem gecmisi :110:
başakcım:44::44:

bana mı demiş:44::44::44:

yoksam başka başakmı var:44::44::44::44:

haa yeşil de başak ya ona demiştir:111:
yesile didim :63:
cnm hayırlı uğurlu olsun pipişlin:nazar::nazar::nazar::nazar:

kadın doğum uzmanı olsunda doğurtsunn burdakileri

benm oğlişime arkadaş yaptın demek:1:

sessa ve ben oğlişin olacağını söylemiştik:110: hatta sessa dediki: uçuk karıların oğulları olur (sevinç gibi)
:53::53: bende uysal babalarin oglu oluyor sinirli asabi olanlarin ve ozellikle stressli isi olanlarin kizi oluyor didim :110: demekki sen benden ucuksun :110: ustelik kim baskinsa onun cinsiyeti oluyor teorisini savunanda sensin :110:
bilen hatunlar bana cevap verin:57:

ultrasonda doktor bebeğin kilosunu söylüyor.

bu hafta bana 1780gr olduğunu söyledi

bakıyorumki hamilelik takvimimle aynı kilo

şu kafamı karıştırıyor

ultrasonda internet gibi haftasına göre normal kiloyumu söylüyor

yoksa bebeğimin bulunduğunu kiloyumu söylüyor:44::44::44:

heee ultrasonun icinde tarti varr :53:
bebegin boyuna ve gelisimine bakiyorr
haftasina uyumluysa hafta kilosunu diyor :110:
yengemede bebek kucuk haftasina uymuyor
diyip durdular kadin 3850 gr dogurdu :53:

Sayin tkb :kkk: ilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu :kkk:

sevınccc okudum gecmısı kayınvalıden ıyımısss allah saglık versınnn :5::5::5::5::5: napıyosnnn bugun erkencıyızz

sevınccc okudum gecmısı kayınvalıden ıyımısss allah saglık versınnn :5::5::5::5::5: napıyosnnn bugun erkencıyızz

Evet kiz valla cok korktukk bugun kardiyolojiye gidecek Allah kimseyi sevdiginden ayiripta yuvasini yikmasin
kayinbabam cok korktu yazik yaaa:43:

cnm sen kkendi kendine mi kullandın yoksa doktora falan gitmişmiydin? hani sorun olup da ona göre mi kullanılıyor. biz hiç doktora gimedik yumoşlar spermler ne halde blmiyoruz

cnm bızde bı sorun olamdıgını soylemıstı doktor bendee ınternetten aldımm bı deneyım dedımm preseed kullananlar topıgıne bı bak ıstersen

9da kalktim oglum uyuyor uyanmasin diye yataktayim
telden takiliyorum canim sen napiyon dun hastanede
kasiklarima bicaklar saplandi resmen 4-5 defaa

9da kalktim oglum uyuyor uyanmasin diye yataktayim
telden takiliyorum canim sen napiyon dun hastanede
kasiklarima bicaklar saplandi resmen 4-5 defaa

çetin yumurtaların var demekkııı :53::53: sen can sıkıntısıyla yıne carpısamadın dun ozamannn :31::31::31: yumurtluyosun bencee bakk carpıs haaa :31::31:

Back
X