Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

80 ideal ölçü bence benm kız büyütltüücü kremler varya onlardan diyorum bde 4 hamilelik geçti sarkma bile oldu cok moralim bozluyo göğüslerime :14::14::14:

kremlerı ılk defa duydum ama ben pek etkısı olcana ınanmıyorm oyle seylerın :26::26::26: cnm benımde gogusler hamılelıkten snraa ınıncee bırazz eskısı gıbı deıll ama ben takmıyorumm zaten bıgun olacaktııı :ssz::ssz::ssz:

kremlerı ılk defa duydum ama ben pek etkısı olcana ınanmıyorm oyle seylerın :26::26::26: cnm benımde gogusler hamılelıkten snraa ınıncee bırazz eskısı gıbı deıll ama ben takmıyorumm zaten bıgun olacaktııı :ssz::ssz::ssz:
olmazmı diyosun ya bak napsamki ben acaba :26::26:

bosverr yaa napacan kocaman memelerıı yuz ustu yatarken agrıyorrr :9::9: hemdee sısko gorunuosun memeler buyuk oluncaa :1::1: bence kucuk olsun daha ıyııı

büyük göğsü olanlar küçük istiyor küçük olanlarda büyük istiyor insanoğlu hep tatminsiz
benimde görümcenin kızı göğüsleri büyük diye amaliyatla küçülttürmek istiyor hem kilolu gösterdiği için
hem de sırt ağrısı yaptığı için
benimkililerde küçük şansıma kalça kilolu olsada göğüslerden kurtarıyorum fazla kilolu görünmüyorum:8:

büyük göğsü olanlar küçük istiyor küçük olanlarda büyük istiyor insanoğlu hep tatminsiz
benimde görümcenin kızı göğüsleri büyük diye amaliyatla küçülttürmek istiyor hem kilolu gösterdiği için
benimkililerde küçük şansıma kalça kilolu olsada göğüslerden kurtarıyorum fazla kilolu görünmüyorum:8:
benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:

evt cnm aynen hıc bıseyden memnun olmuyoruz :26::26: benımkıler 80 ıdeal ama daha kucukte olsa memnun olurdumm hıc sutyen takmazdım ne rahattt :9::9::9:

:40:
:46:
:42:
:21:
:114:
:118:

bodoslama dalınmazsa inanki çekilmiyor:50:alınganlıklar alıp başını gidiyor:50:ve bodoslama dalmayı öğrenemeyen şahıs pek fazla kalamıyor aramızda:21:
.....................
aynen şöyle(bkz:40:)
sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi: selam kızlar ben geldimm.........
heycanla selam veriyo fakat kimse selamına karşılık vermiyor:50:herkes sohbete öyle bi dalmşki kimse bu selamın farkında değil ya da selama karşılık verwecek zamanı yok, haldır haldır sohbet ediyo:126:

sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi:( inatla selamını fark ettirmeye çalışıyor) selam verdim ama kimse almad:99:

bi kaçş kez daha aynı şey yaşandıktanj sonraaa sohbete bodoslama dalmayıp selamla başlayan kişi bir daha uğramaz:21::21::21:

hep böyle oldu:101:bizimde üstümüzden yük kalktı. alıngan insanları çekemem:21:selamla başlamak hoş bişi ama alınmayada gerek yok:63:
selamın alınmadıysa şaplak at:57: bak nası fark ediliyon
--------------
can sıkıntısında uzattıkça uzattım 4.30dan beri oturuyom offfff:19:

sende uyuyamayınca burayamı sardın:1:

:9::9::9::9::9::9:
insanın pcyi kırası geliyo

aynen :22:

cnm hayırlı uğurlu olsun pipişlin:nazar::nazar::nazar::nazar:

kadın doğum uzmanı olsunda doğurtsunn burdakileri

benm oğlişime arkadaş yaptın demek:1:

sessa ve ben oğlişin olacağını söylemiştik:110: hatta sessa dediki: uçuk karıların oğulları olur (sevinç gibi)

peki bir kızı bir oğlu olanlar ne oluyor:44:

YAZ KIZIM...

Listemzde mevcut bulunan "mutlucan" adlı hatunumuzuza geçtiğimiz günlerde uyarı verilmesine ve

bu uyarıya dikkkate almamsına karşın kurul kararı ile liste dışı edilmesine;

umudum adlı hatunumuzun da bize sevgisinden ötürü şimdilik sarı kalplere layık görülmesine

bu sevgisi devam ederse kalplerinin kızaracağına

ve saat 04:30dan beri patlak gözlerle etrafa bakan tkb nin artık zıbarması gerektiğine karar verilmiştir.......

daimi müdavimlere saygılar:42: TKB..........

:42::42::42::42::42:

Sana inat didiklicem gecmisi :110:

yesile didim :63:

:53::53: bende uysal babalarin oglu oluyor sinirli asabi olanlarin ve ozellikle stressli isi olanlarin kizi oluyor didim :110: demekki sen benden ucuksun :110: ustelik kim baskinsa onun cinsiyeti oluyor teorisini savunanda sensin :110:

heee ultrasonun icinde tarti varr :53:
bebegin boyuna ve gelisimine bakiyorr
haftasina uyumluysa hafta kilosunu diyor :110:
yengemede bebek kucuk haftasina uymuyor
diyip durdular kadin 3850 gr dogurdu :53:

valla benim bir eniçte var asabiyetde ne kelime o anda önüne geleni yıkıp geçiyor bir kızı bir oğlu var
ve kızıda aynı babası gibi oğluda sakin uysal aynı büyük babası

benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:

benimde kalçadan 42 belden 38..40 benimde giydiğim herşey belden bol oluyor:8:

evt cnm aynen hıc bıseyden memnun olmuyoruz :26::26: benımkıler 80 ıdeal ama daha kucukte olsa memnun olurdumm hıc sutyen takmazdım ne rahattt :9::9::9:

benimkilerde 75 evde hiç sütyen takmıyorum pek rahat sadece dışarı çıkarken takıyorum
hatta geçen gün eve geldim çıkarmadım nasıl sıkılmışım
eşime diyorumki kim icat etmiş bunu eşimde giyme ozaman diyor (tabiki giymeden çıksam gözler böyle:53:olur)
diyorum icat edilmeseydi benim takmamam kimsenin dikaktini çekmezdi ben çok sıkılıyorum sütyenle ya yatarken kesinlikle takamıyorum:25:

benimde kalçadan 42 belden 38..40 benimde giydiğim herşey belden bol oluyor:8:

benimkilerde 75 evde hiç sütyen takmıyorum pek rahat sadece dışarı çıkarken takıyorum
hatta geçen gün eve geldim çıkarmadım nasıl sıkılmışım
eşime diyorumki kim icat etmiş bunu eşimde giyme ozaman diyor (tabiki giymeden çıksam gözler böyle:53:olur)
diyorum icat edilmeseydi benim takmamam kimsenin dikaktini çekmezdi ben çok sıkılıyorum sütyenle ya yatarken kesinlikle takamıyorum:25:

evde bende kesınlıkle takmam hatta bol gıyındıgımde bazen dısar bıle bazen takmıyormm :9::9::9: hıc ya kım ıcat etmıss bu sutyenıı neguzel herkesın memesı sarkık olurduu kımseyede anormal gelmezdı bu durumm :46::46::46:

evde bende kesınlıkle takmam hatta bol gıyındıgımde bazen dısar bıle bazen takmıyormm :9::9::9: hıc ya kım ıcat etmıss bu sutyenıı neguzel herkesın memesı sarkık olurduu kımseyede anormal gelmezdı bu durumm :46::46::46:

işte bende sevmesemde dışarıya çıkarken takmadan çıkamıyorum ama eve geldimmi hemen çıkarıp atıyorum
diyorum onlar sıkıntıya gelemezler özgürlüğe alışıklar:21:

nerde bu millet ya herkes gezmede yine heralde ben yine evdeyim allahım umutsuz ev kadını olmak üzereyim ya :14::14::14:

başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa :6::6::6::6:
topiği bizden başka aktif olarak kullanan yok paşa karısıda yok başak doğurdu heralde sevinc kaşmir halılarıyla uğraşıyodur biricik bi ceee diyip kaçıyo diğerlerini hiç göremiyoruz zaten :19::19::19:
kanka deldirdinmi burnunu sen ya ben kocamdan izin alıyım kulaklara 4.delik geliyo :21::21::21:

topiği bizden başka aktif olarak kullanan yok paşa karısıda yok başak doğurdu heralde sevinc kaşmir halılarıyla uğraşıyodur biricik bi ceee diyip kaçıyo diğerlerini hiç göremiyoruz zaten :19::19::19:
kanka deldirdinmi burnunu sen ya ben kocamdan izin alıyım kulaklara 4.delik geliyo :21::21::21:

hee ya sormaaaa birizikte kayppp :47: sevınc kaynosunun sonuclarını almaya gıdecektıı hastaneye amaa coktan gelmesı lazımdııı :26::26: cnm ben burnumu deldırmıcektımkıı :9::9: deldırecek olan arkads mügeydi dıger topıktennn onla karıstrdınn sanırımmm

Back
X