Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee ya sormaaaa birizikte kayppp :47: sevınc kaynosunun sonuclarını almaya gıdecektıı hastaneye amaa coktan gelmesı lazımdııı :26::26: cnm ben burnumu deldırmıcektımkıı :9::9: deldırecek olan arkads mügeydi dıger topıktennn onla karıstrdınn sanırımmm
he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet işte :17::17:

he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet işte :17::17:

:9::9::9::9::9: ne pazarıı kızzzz :1::1::1: neyse ne ısı hayırdır?? kanka gel pıhtılılar topıgıne gıdekk bırazda orda cene çalak :10::10::10:

Kızlar sizlere bakaıyım dedim okundu sagoln okunursa derim ben evde degilim eşim evde gezmeye gidicez birazdan evi toplymda adam kilo veriyim diye ugraşıyo yürüyüşe götürücek beni akşama ondan fırsat blursam girerim :123::123:bugün arkadaşa kahvaltıya gittim 34 haftalık hamil eelimi koydm karnına ay ne şeker oglm kazayla hamile kalmış spralle düşünün allah istdikten sonra veriyo :14::14:neyse ben kaçtım kendinize iyi bakın :5::5::5:

:9::9::9::9::9: ne pazarıı kızzzz :1::1::1: neyse ne ısı hayırdır?? kanka gel pıhtılılar topıgıne gıdekk bırazda orda cene çalak :10::10::10:
kafamı kaldı kız:5::5: iş bakıyım dedim yada bi kursa gidiyim dedim bakıyorum öyle pıhtı topiğine alılarmı bizi sen git eliyorum peşinden:10::10:

Kizlar kaynosu hastaneye goturdum yeni geldim
kalp kapakciginda yetmezlik cikti :53:
kardiyolojiydi gogus hastaliklariydi kosturduk cok yoruldum
dr ilac verdi 1 ay kullanacak sonra bakacaklar. Kaynosun morali
cok bozukk cunku ailesinde irsi kalp rahatsizligi var Allah sonumuzu hayir etsin

cok bozukk cunku ailesinde irsi kalp rahatsizligi var Allah sonumuzu hayir etsin

cok cok gecmıs olsun cnm evlatlarındada olur dıyemı korkuyosunn ?? allahın ıznıyle bıse olmazz :26::26::26:

Sana inat didiklicem gecmisi :110:

yesile didim :63:

:53::53: bende uysal babalarin oglu oluyor sinirli asabi olanlarin ve ozellikle stressli isi olanlarin kizi oluyor didim :110: demekki sen benden ucuksun :110: ustelik kim baskinsa onun cinsiyeti oluyor teorisini savunanda sensin :110:

heee ultrasonun icinde tarti varr :53:
bebegin boyuna ve gelisimine bakiyorr
haftasina uyumluysa hafta kilosunu diyor :110:
yengemede bebek kucuk haftasina uymuyor
diyip durdular kadin 3850 gr dogurdu :53:

lütfen didikle:88:çünkü bengisu hamişim dediği anda ben anket
yapalım bakalım kimler kazancak didim. ben erkek diyorum dedim. sessa da erkek dedi sana sordum sen önce bengisuyla konşmam gerek didin:19:
--------------
:63:
bugün hemşireye sordum cahil karı
ultrason senin bebekini kilosunu söylüyor dedi:21::21::21::21:

geçmş olsun Alah şifa versin

geçmiş olsun yavruş
:3::3:

heee gelınceee baksınnnn :19::19::19: kremle göğüsmü buyur kızz benımkıler 80 :26::26:
:21: benimki 85 ama tasss maasallahh :21: sutyeni sadece c
yatarken cikariyorum:1:
benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:
koca totolular siziii :1::1:
başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa :6::6::6::6:
iyiki faceden yazdim hast gidiyom diyee:20:
cok cok gecmıs olsun cnm evlatlarındada olur dıyemı korkuyosunn ?? allahın ıznıyle bıse olmazz :26::26::26:

Yok kiz kadin ailesinde cogu kimseyi kalp krizinden kaybetmis ya korkuyor simdi :18:
kendinede bise olacak diye :18:

cnm ben calışıyodum önceden o bide sigortamı yatıırmaya devam ettik tedavi için işimiz bitincede iş yer çıkarmış gibi gösterdik öyle maaş aldım çorumda yaşıyorum cnm ben :21::21:

sen sarı değilim tam tersi kapkarayım:119::119:

bu karıdda nerdeyse tc sini vercek bana:1:

tamam annem bu kadar bilgi yeter listeye baktınmı

bana tşk etmedin:19:

Yok kiz kadin ailesinde cogu kimseyi kalp krizinden kaybetmis ya korkuyor simdi :18:

yaşı kaç olmus bıgun olecekkk sonuctaaa ölmemek ıstıyor heraldee :26::26::26:

Sayin tkb :kkk: ilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu :kkk:

sen faldamı bakıyon artıkın:110:

Saol :110: kac kilo almissin yalan soylemeee hemsire sana aciklama yapmak istememis ultrason kilo olcmez
bebegin enini boyunu olcup soyluyor :63:

saol tatlim kix o avatar ne kara bocuk kizzz:1:

ya bilmem dur bakim araştırıyım dokturada soriyim:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

cocuk emzırdın okadar nasıl taşşş ??? karpuzu güzell :9::9::9::9: benım gobegımın altında damarlarım cekılıyor sankıı kramp gıbı agrıyorrr :43::43::43:

topiği bizden başka aktif olarak kullanan yok paşa karısıda yok başak doğurdu heralde sevinc kaşmir halılarıyla uğraşıyodur biricik bi ceee diyip kaçıyo diğerlerini hiç göremiyoruz zaten :19::19::19:
kanka deldirdinmi burnunu sen ya ben kocamdan izin alıyım kulaklara 4.delik geliyo :21::21::21:
daha doğurmadım bak
benm kulakımda8tane delük var:43::43::43:
başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa :6::6::6::6:
evet aşkım
sevinç şımardı tüymeye başlıyo artıkın
benm doğm iznim var:101:arad tüyebilirim:1:

Back
X