Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

düşünce gücüyle tatlım

önce konsantre oluyosun sonra üste siyah yazı çıckacağına kendini inandırıyosun

sonra üstteki siyah yere yazmak istediğini yazıyosun ve msjı yoluyosun bakıyosunkii üstte siyah yere yazılmış:36::36::36::36:
gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yapar:47::47::47:adam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen :63::63:
özel bişey yok..sadece sinirlerim bozuk..sanırım benim kendimle ilgili sorunlarım var..biliyosun rahatsızlığımızda ne hale geliyoruz..ellerim titriyo içimde bişey var ...

ben çok ağlarım .. çok fazla .. sadece çocuk değil derdim iyi hisetimyorum kendimi hiç..

sakın üzülme..hamile kalırsın inşallah..bol bol dua et..benimde çocuğum olmuyo.pkoluyum.tedavi görüyodum.aşılama oldum tutmadı.tüp bebek dedi doktor..bıraktım tedaviyi..daha yaşım kaç ne tüp bebeği..Allah biliyo zamanını herşey olur yoluna girer

canım dikkat et demin bende çok kötüyüm ölene kadar galiba b hastalık bizle gidicek malesef :48::48::48:üzülme kızlar pilavı koydm eşimi aradım ulaşılmıyor:36::36:

gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yapar:47::47::47:adam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen :63::63:

canım dikkat et demin bende çok kötüyüm ölene kadar galiba b hastalık bizle gidicek malesef :48::48::48:üzülme kızlar pilavı koydm eşimi aradım ulaşılmıyor:36::36:

başlık yazan yere yazıyosun üstte varya yazı yazdığımızyerin üstünde..

edemiyorum pasam edemiyorum..iyice kaçırdım keçileri..
komşuyla kavga ettik azönce ..bizdeki kedi biyerlerine girdide..tabi ben baŞLADIM titremeye ..eve geldim ağladım
kaynoş baktı ağlıyom indi kapılarına bi güzel haşladı ne hakkınız var falan dedi. benimki duysun kıyamet kopcak bi bilseler..mahkemeye vercez..ozaman görsünler bakalım beni ağlatmak neymiş

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nice 4leree kuzummmmmmmmmm

çok gzüel zamanda geldi bebekinizzzzzzzzz

4sene ne çok geçççç ne erkenn evlilinizi yaşadınız bence:21::21::21::21::21::21:
amin canım :16::16::16:
evet canım yaşadık valla :34:
yeşil doğum yaptımıı?

yeşilim nice senelere evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....nice senelere bebişinle eşinle sağlıklı mutluuuuu...:54:

serayım pazartesi sezeryan yapacam kısmetse canım sağolsun başakcım söylemiş :16:
amin canım teşekkür ederimm :29:

komşuyla kavga ettik azönce ..bizdeki kedi biyerlerine girdide..tabi ben baŞLADIM titremeye ..eve geldim ağladım
kaynoş baktı ağlıyom indi kapılarına bi güzel haşladı ne hakkınız var falan dedi. benimki duysun kıyamet kopcak bi bilseler..mahkemeye vercez..ozaman görsünler bakalım beni ağlatmak neymiş

Cnmm ya neden komşuyla tartıştınn ne istediler sendenn ne insanlar waryaa :47:

Cnmm ya neden komşuyla tartıştınn ne istediler sendenn ne insanlar waryaa :47:

herkese mrb hanımlarrr:3::3:kaç gündür yoktum kocişimin ist. işleri vardı oraya:10: gittik beraber annemide aldım gezdik alışveriş felan yaptık:16::21: akşama kadar gezmekten pestilim çıkıyodu.. akşamda telefondan girebilirdim ama halim kalmıyodu valla akşamda geziyiidik:9:sonrada koy kafayı yat...ondan giremedim hiiç:36:bugün sabah geldik...mevlüt vardı bugünde ordaydım..sizleri çok özledim hatunlar:16::16:siz neler yaptınıııız acep:26:ööf geçmişte çok oku oku bitmez hepsini okuyamam az bi göz atıcaam bakalım:16::32:

becerenmiyom ben

Son düzenleme:
aaa neler olmuş yaww:53::53::53:üzüldüm valla:50: neyseki düzelmiiş iiyii olmuşş:16::16:kızlaar biri vııın sormuş hatırlayamadım şimdi kiimdi:44:ama pek tavsiye etmiyorum eve ondan almıştık heeç memnun kalmadıık:19:iyi çekmedi bizim evde bezdirdi bizi iptal ettirmiştik valla...seviiinciiim cnm:29:merak etmiş arkadaşıım beniiiii seviiiyem seniiii kuzuuum:29::29:iiiyii olduğuna sevindim hayatıım topiğiin gülüüü:16:

Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?

Sewinccimm nasilsin tatli kusum? :23:

Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var :19:

Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi :110:

sensin gebekli marul:19::19::19::19:

aslanım benim bee yirims eni aramıza adanalıyı sokma:29:

tamam başlık yazan kısma yazdığında ööle siyah oluyo:101:

herkese mrb hanımlarrr:3::3:kaç gündür yoktum kocişimin ist. işleri vardı oraya:10: gittik beraber annemide aldım gezdik alışveriş felan yaptık:16::21: akşama kadar gezmekten pestilim çıkıyodu.. akşamda telefondan girebilirdim ama halim kalmıyodu valla akşamda geziyiidik:9:sonrada koy kafayı yat...ondan giremedim hiiç:36:bugün sabah geldik...mevlüt vardı bugünde ordaydım..sizleri çok özledim hatunlar:16::16:siz neler yaptınıııız acep:26:ööf geçmişte çok oku oku bitmez hepsini okuyamam az bi göz atıcaam bakalım:16::32:

sen gelmeyince sevinç dediki derya bi daha gelmicek heralde

listeden çıkartalım dedi:26: çıkarttıkı:101:

kızmada:110:

aaa neler olmuş yaww:53::53::53:üzüldüm valla:50: neyseki düzelmiiş iiyii olmuşş:16::16:kızlaar biri vııın sormuş hatırlayamadım şimdi kiimdi:44:ama pek tavsiye etmiyorum eve ondan almıştık heeç memnun kalmadıık:19:iyi çekmedi bizim evde bezdirdi bizi iptal ettirmiştik valla...seviiinciiim cnm:29:merak etmiş arkadaşıım beniiiii seviiiyem seniiii kuzuuum:29::29:iiiyii olduğuna sevindim hayatıım topiğiin gülüüü:16:

topiğin gülümü:120:

güle bak:25::25::25::25::25:

neyse ben gül olmak istemem zaten topiğin sexy hatunuyum ben:21::21::21::21::21:

biliyorum ama kadın uyarmak istedi yinede tüm iyi niyetiyle ne var bunda yaniiii:19::19:

evett sevinç biliyorum sölediniz ya daha önce unutucamımı sandın :19::19:

madem bana çemkirdin sevince niye çemkiriyon

ikimizdem birimize hak ver:19::19::19::19:

yanında limon götür istersen bazı hastanelerde limon vermiyolar içine sıkarsın güzel tat veriyo miden bulanmaz:19::19::19:

Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?

Sewinccimm nasilsin tatli kusum? :23:

Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var :19:

Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi :110:

:57: bi şaplak daha yidin bendeeeeeeennnnn

listeye bi bak bakalım sarımı kalplerin:110:

bizde haksızlık olmaz:20:

hep sevinç coştruyo sizi:25:

Back
X