Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gelmeyince sevinç dediki derya bi daha gelmicek heralde
listeden çıkartalım dedi:26: çıkarttıkı:101:
kızmada![]()
madem bana çemkirdin sevince niye çemkiriyon
ikimizdem birimize hak ver
yanında limon götür istersen bazı hastanelerde limon vermiyolar içine sıkarsın güzel tat veriyo miden bulanmaz![]()
Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?
Sewinccimm nasilsin tatli kusum?
Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var
Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi![]()
kızı çıkartmış listeden bide itiraf ediyoooo
ikinizde haklısınız ama gıcıklık diilmiikircikli karı olmak istemedim
götürcem tatlım,yemeyi de yasaklıyolarmış diye abur cubur bişiler de alıcam yanıma çaktırmadan yerim çok acıkırsam
![]()
doğurana kadar işe yaradı denilmez buna canım...offffff o korku yetiyo hergün diken üstündeyimAma buna da şükür,Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin...
maymuş karı kaynoştan gelmiş
tüm keki yidiniz dimiresmimi gördünüz siz sexy diilmiyim
göbek olmasa gayette sexy yim yani![]()
öyle elbiseyle herkes seksi gözükürbi yarışma yapsak topikin en seksisi diye seni sollar geçerim hem göbeğimde senden daha küçük
![]()
yaa 9.40 da randevum 11.5 a kadar uyumadan aç kalamamaktan korkuyorum nolurki yesem tuzlu bişiler:26: başım ağrıyo benim acıkınca bebem de küsüyo küstürmeyim garibievet ben dürüstüm biraz:101:
kız gerçek sonucu veririmi bişiler zıkkımlanırsan
ölmezsin ki biraz sabretsen:26:
pıktılı olduğun içinmi sezaryen olcan:26:
Ezdirmem sana kendimi!bi şaplak daha yidin bendeeeeeeennnnn
listeye bi bak bakalım sarımı kalplerin
bizde haksızlık olmaz
hep sevinç coştruyo sizi![]()
O oncedenmis karnin burnunda ne seksusu
önceden öyle derlerdi ban topikte ne var allamyaaaaa:95::95::95:
Buna cok cok sukur canim, siz umudumsunuz benim. Dogurnca zaten sira bana gelcekmis gibihissediyomdoğurana kadar işe yaradı denilmez buna canım...offffff o korku yetiyo hergün diken üstündeyimAma buna da şükür,Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin...
yaa giyydir bakalım o elbiseyi sopa bacaklı tahta göğüslü bi karıya sexyi mi gözükcek
ikimizde doğumdan sonra çıkak sahneye bu göbekler sayılmaz![]()
Annen :101:çekilmş kimyonla ötmezmi bebek:26:
hatice teyzemiokimm:44::44::44:
seni en üste geçiriyim akrılar altında kalsın olurmu
kız dün sevinçle ne konştun anlat![]()
topraksın diye torpil geçiyim didim ama tamam sen orda kal
karıların üstüne çıkarsan başlarına bi iş gelir felan
he zatis evinçle ne konuşulurki maymuş karı :100:
beni mudlandır önce sen sonra yapma
sevinç karısı çok matrak bikerem iyikide konşmşm havam degişti
çabk çıkar beni üste torpil yapmazsanda sen bilirsin :2:
aaa neler olmuş yawwüzüldüm valla
neyseki düzelmiiş iiyii olmuşş
kızlaar biri vııın sormuş hatırlayamadım şimdi kiimdi:44:ama pek tavsiye etmiyorum eve ondan almıştık heeç memnun kalmadıık
iyi çekmedi bizim evde bezdirdi bizi iptal ettirmiştik valla...seviiinciiim cnm
merak etmiş arkadaşıım beniiiii seviiiyem seniiii kuzuuum
iiiyii olduğuna sevindim hayatıım topiğiin gülüüü
![]()
biliyorum ama kadın uyarmak istedi yinede tüm iyi niyetiyle ne var bunda yaniiii
evett sevinç biliyorum sölediniz ya daha önce unutucamımı sandın![]()
Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?
Sewinccimm nasilsin tatli kusum?
Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var
Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi![]()
sen gelmeyince sevinç dediki derya bi daha gelmicek heralde
listeden çıkartalım dedi:26: çıkarttıkı:101:
kızmada![]()
topiğin gülümü:120:
güle bak
neyse ben gül olmak istemem zaten topiğin sexy hatunuyum ben![]()
maymuş karı kaynoştan gelmiş
tüm keki yidiniz dimiresmimi gördünüz siz sexy diilmiyim
göbek olmasa gayette sexy yim yani![]()
öyle elbiseyle herkes seksi gözükürbi yarışma yapsak topikin en seksisi diye seni sollar geçerim hem göbeğimde senden daha küçük
![]()
yaa 9.40 da randevum 11.5 a kadar uyumadan aç kalamamaktan korkuyorum nolurki yesem tuzlu bişiler:26: başım ağrıyo benim acıkınca bebem de küsüyo küstürmeyim garibi
valla düşük yapmayacağım kesinleşti drcum doğum planını paylaştı bizle, doğuma az kalınca pıhtılaşma oranı çok artıyomuş... bu bebek pırlanta didi hiçbir riski göze alamam epidural sezeryan yapcaz dedi.... ama nolur mesela dr bana 39.hafta gelcen der ben o bikaç günde normal doğum yaparsam bianda suyum gelirse filan normal olur...yine bi konuşcam normal kurtarmazmı dicem... kısmet yaaa doğsunda valla herşeye razıyım:26:
yaa 9.40 da randevum 11.5 a kadar uyumadan aç kalamamaktan korkuyorum nolurki yesem tuzlu bişiler:26: başım ağrıyo benim acıkınca bebem de küsüyo küstürmeyim garibi
valla düşük yapmayacağım kesinleşti drcum doğum planını paylaştı bizle, doğuma az kalınca pıhtılaşma oranı çok artıyomuş... bu bebek pırlanta didi hiçbir riski göze alamam epidural sezeryan yapcaz dedi.... ama nolur mesela dr bana 39.hafta gelcen der ben o bikaç günde normal doğum yaparsam bianda suyum gelirse filan normal olur...yine bi konuşcam normal kurtarmazmı dicem... kısmet yaaa doğsunda valla herşeye razıyım:26:
doğurmamızı niçün bekliyosun yahuuuuuu,inşallah hemen kalırsın bebişin bekletmez seniEzdirmem sana kendimi!
Kirmizi kalplerimide almisim ohhh canima degsin
Saygideger ama seksu olmayan Karuu tkb!
Buna cok cok sukur canim, siz umudumsunuz benim. Dogurnca zaten sira bana gelcekmis gibihissediyom![]()
hahayyyyyyy rakipler çoğalıyo yarışmamı yapsak
bisuna tartismayin ikinizi toplasak bir sevinc etmezzz
![]()
Ezdirmem sana kendimi!
Buna cok cok sukur canim, siz umudumsunuz benim. Dogurnca zaten sira bana gelcekmis gibihissediyom![]()
bilmem artık evde öyle elbiseyle dolaşıyon dantelli mantelli sonra da ben seksiyim diye konuşup duruyosunben ayucuklu pijamalarımla bile çok çekiciyimm
![]()
Ezdirmem sana kendimi!
O oncedenmis karnin burnunda ne seksusu:
doğurmamızı niçün bekliyosun yahuuuuuu,inşallah hemen kalırsın bebişin bekletmez seni
hahayyyyyyy rakipler çoğalıyo yarışmamı yapsak![]()
yok yok yemem tabi o işin şakası dayanırım artık:26: çok acıkmıyorum kız aksine canım çok bişey filan çekmiyo,ama öğünüm geçince kötü oluyorum işte.... ayy evet izlicem bebikim doğunca ayyyyyyyy dicemm çirkin buuuuuu yıkayında getiriiinnn:26: inşallllaaaahhhhhhhhhhhhhhhsenin randevun erkenmiş yine. ben 11de aç gittim. glikozu içtim 1 saat bişi yemeden bekle dediler. abovv saat 12ye doğru gözlerim kararmaya başladı açlıktan. "gel senin kanını alakta sen git" dedilerbayılmadan kurtardım
ama su bile içme dediler bana. kafana göre yime bence.çokmu acıkıyon nedir şişko patates
------------------
aynen dumoşcum o bebek sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil
epidural olcaksa sende izkliycen bebekin doğuşunu desene:18::18::18::18:
Saglikla dogsunlarda Ben artik herseye raziyimmmmm