Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyyy:18::18: sen bide gebelikten once basladin Allah yardimcin olsun canim
Rabbim bebeginide senide korusun:5:Allahin vermeye gonlu olsun yeter
bak bana haberim bile yoktu

seninkide bi başka ilginçlik işte canım ilk çocukta bişey yok sonradan sonraya pıhtılaşmayla uğraş... valla bu çektiklerimizin sevabını alıcaz diye düşünüyorum ben mutlaka,öyle derler ya bu dünyada çektiğin her dert hastalık günahlarından arındırıyo insanı... beterinden korusun bizi,inşallah çektiğimize değer...

seninkide bi başka ilginçlik işte canım ilk çocukta bişey yok sonradan sonraya pıhtılaşmayla uğraş... valla bu çektiklerimizin sevabını alıcaz diye düşünüyorum ben mutlaka,öyle derler ya bu dünyada çektiğin her dert hastalık günahlarından arındırıyo insanı... beterinden korusun bizi,inşallah çektiğimize değer...

Amin canim yaaaaa..
valla.ben ilk hamileligimde bir sorun yasamadim
cogu seyi dogumdan sonra ogrendim ama benim
imtihanimda sonra basladi Allah yardimcimiz olsun
Korktugumuz korkulara ugratmasin aminnn

Ellerine saglik cnm bende islattim pirinci daha erken diye pisirmiyom
kocasida barbunyayi etli severmis :110:
ben zeytinyagli severim :21:
Evet etsiz bisey yemez..ama Ben kirmizi eti hic sevmem yemegin icinde secerim tabagima almam
Seninde ellerine saglik tatlim
Afiyetle yiyin insallah

Amin canim yaaaaa..
valla.ben ilk hamileligimde bir sorun yasamadim
cogu seyi dogumdan sonra ogrendim ama benim
imtihanimda sonra basladi Allah yardimcimiz olsun
Korktugumuz korkulara ugratmasin aminnn

Amin insallah Allahim herkes in gonlune gore versin insallah
Herkes saglikla bebeklerine kavussun insallah
Bu imtihandanda Biran Evvell cikarsin Rabbim bizi

Selam cnmm ben dedim tkb ye ama ikna olmamis 80 kisiye daha sormuss:110:

ne var:19:herkeste farklı tecrübeler var sorsak noolur allalaa:19::19::19:

sana sormayıpta başkalarına sorsam kızabilirsin ama seninde tecrübeni sormuşum:110: kıskanç

sordğm kişilerinde hepsi yıkamış ohh rahatladım:21::21:

Nbr canlar bugun tahmini yumurtlamamdan itibaren onbirinci gün on gündür özellikle sabahları olan kasik ağrılarım var. Sabah yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi ama yoğun degil daha cok sunuldu bilseydi. Bütün günde yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım oldu. Acaba hamismiyim diyom ama akıntı devam etmedi. Geçen ay yirmi günde olduğum icin kestiremiyorumda kac günde olurum.. yarin yirmibesinci gün. Uc gündür sabahları midem bulanıyor ama sonraki saatlerde kayboluyor., umitlenmekte istemiyorum .. hayırlısı artik yada adet olcaksamda olsamda rahatlasam:ssz:

Barbunya
Pilav
Tursu
Buyrun Sewinc hanim yiyelim birlikde
Yoksa sen beni begenmiyonmu? :63:

Nbr canlar bugun tahmini yumurtlamamdan itibaren onbirinci gün on gündür özellikle sabahları olan kasik ağrılarım var. Sabah yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi ama yoğun degil daha cok sunuldu bilseydi. Bütün günde yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım oldu. Acaba hamismiyim diyom ama akıntı devam etmedi. Geçen ay yirmi günde olduğum icin kestiremiyorumda kac günde olurum.. yarin yirmibesinci gün. Uc gündür sabahları midem bulanıyor ama sonraki saatlerde kayboluyor., umitlenmekte istemiyorum .. hayırlısı artik yada adet olcaksamda olsamda rahatlasam:ssz:

Insallah gebesindir canimm 9 ay gelmez kirmizilarrrr :21:

Insallah hamissindir
Dur sewinco ya soralim onun hisleri kuvvetli:60:
Mesela gecen ay bana hissetmiyimmm dedi hamislik olmasi
Ona sor Canimmmm :ssz:

Insallah gebesindir canimm 9 ay gelmez kirmizilarrrr :21:

Ins cnm ama pek umudum yok ikiyumurtam vardı bu ay biri büyümüştü kist olmuş biride belki çatlar demişti doktor. Hayatımda ilk kez kistim oldu onu yapiyo acaba diyorum. Ama kist olan yumurta sagdaydi benim ağrılarım sol kasikta off ya adet olcaksamda olayimda rahatliyayim bari beklemek geriyo iyice. Bu ay catlayma iğnesi yapcak doktor bi an önce denemek istiyorum hamis degilsem. Bakayım olmadı askıya kadar bekler test yaparım

Back
X