inşallah
iyi o zaman izin vermiyolar diye gitmek zorunda kalmada
yok kız bu zamana kadar sıkıntı yoktu diye almadım, ama daha önceki hamileliklerimde hep evde yatarak bekledim sıkıntılı olduklarından.. o yönden rahatım şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah
iyi o zaman izin vermiyolar diye gitmek zorunda kalmada
allah huzurunuzu bozmasın bebikinde huzurlu olur inşallah...ne dinletiyosun bebişe peki?ayy ben bazen cırlıyom kocişeetkilenirmiki ondan:26::26: doğru yüksek ses onun huzurunu bozabilir
ama günlük hayatımız akşama kadar pc başında bebekime seçtiğim özel sakin bir müzik dinleyerek geçiyor
başka bişi yapmıyoruz zaten
akşamda kocamla güle eğlene oturuyos:118::118:
ayy benm bi arkadaşım hamileliğinde çok büyük sorunlr yaşamştı kocasıyla gürültü patırtııııı offff
o bebekten çok çekti![]()
duman sende cırlak bişeye benziyon
inşallah cırlamıyon kocaya sende![]()
sizi düşünemiyorum
uykusuz geceler başlıyoooooooooo![]()
amin cnm kimsenin huzuru bozulmasın gerçekten kocalrın desteği çok önemliallah huzurunuzu bozmasın bebikinde huzurlu olur inşallah...ne dinletiyosun bebişe peki?
benim malesef biraz gerginliğim var heleki şubede sıkıntılı bigün geçirmişsem çok çabuk sinirleniyorumAllahtan kocişim çok sakin alttan alıyo beni
o yüzden sinir yapsamda uzun sürmüyo hemen neşeleniveriyoruz...
sanki çok uyuyodum da
aman canım başlasın ya bebişim sağlıklı olsundsa
amin cnm kimsenin huzuru bozulmasın gerçekten kocalrın desteği çok önemli
anlayışlı olmaları çok önemli
Pregnancy Music "Expecting the Gift of Life" by Raimond Lap LIVE - YouTube
bunu dinliyoruz cnm hakikaten sakinlik veriyor:109::109:
dimi zaten artık uyku yok bize insan biran önce doğsada rahatlasM DİYOR![]()
canım buarada 9 kiloyla doğuma gidiyorum![]()
doğumdan sonra kaç kilo gidyor aceba???
maaşallah kızzzzzzzzzzzz
yarısı gitcek bence:26:
nasılsın bideneminşaallh gezmiyorsundur
![]()
kız şimdi kocişe baskı yapıyodum kalk bi koçtaşa gidelim diye, çoook sıkıldım yaaadr iş yapma yorma kendini dedi yarım saat filan bi dolap bakıp gelsem nolurki
![]()
kız şimdi kocişe baskı yapıyodum kalk bi koçtaşa gidelim diye, çoook sıkıldım yaaadr iş yapma yorma kendini dedi yarım saat filan bi dolap bakıp gelsem nolurki
![]()
bakalım sonradan şişmeyim de bendewuwwwwww süpeeeeerrr yeni idolüm sensin seni örnek alıcam kendime ama biraz zor gibi 6 kilo almışım 25.haftadayız:26: doğumda 5 rahat gider suyundu plesentaydı bebişdi derken...
amin canım sağolcanım ALLAH sağsalim kurtarsın..ne güzel yarın olişine kavuşyyosun ay ne heyecanlısındır şimdi:18:
Vuuuuvvv maasallahh kizzz 5 kilosu gider bebek esi suyu derken ohhhh
harikasin basak gibi 15 kilo almamissin
![]()
kız ALLAH aşkına otur oturduğun yerde hemen unuttun galibane için yattığını..sonra gidersin kuzum koçtaş kaçmıyo ya sakın gideyim deme duman lütfen yarın bir doktora git bakalım ne diyecek ona göre hareket edersin...
otur oturdugun yerde tovbe tovbeee
tam dayakliksin haaaa
![]()