• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim kocamda evde oglanla oyun oynarken oyuncagini kirmis :53:
oglan aglayincaa oyuncakci aramaya ciktilar :110:

kızlar selam gene gezmedeydim öff evimi özledim artık valla:9::9:anneciime gittim bugünde çay demledik kek mek yaptık komşular geldi özlemişim eski komşularımıda yedik içtik az gezdik yiimemiide annecime yaptırdım aldım geldim ısıttık yedikk ooh miss:21::9:anam karılar ne çok konuşmuşunuz geneee:53:yarın pıhtı testi yaptırmayı düşünüyorum bi gidicem bakalım:36:öfff ütülerde birikti azcık:36:umutsuz ev kadınlarını izliyorum ayy pek komik haaaa:9::9:

kızlar selam gene gezmedeydim öff evimi özledim artık valla:9::9:anneciime gittim bugünde çay demledik kek mek yaptık komşular geldi özlemişim eski komşularımıda yedik içtik az gezdik yiimemiide annecime yaptırdım aldım geldim ısıttık yedikk ooh miss:21::9:anam karılar ne çok konuşmuşunuz geneee:53:yarın pıhtı testi yaptırmayı düşünüyorum bi gidicem bakalım:36:öfff ütülerde birikti azcık:36:umutsuz ev kadınlarını izliyorum ayy pek komik haaaa:9::9:

:kkk: ancaa gez sen :110:
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma :19:
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap :57::57:
bende izliyom o diziyi :110:

:53::53::53::53: hayatımda heç sigara içmedimki ben :50::50::50:
karı iyice bunadın sen:50::50:

tüylü karı sen 10sene bu tarihleri uygulasan hiç bi işe yaramaz:30:

can sıkıntısından saçmalamaya başladık

beni öpüyosun farkındaysan:100:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
eve gelen misafire kesinlikle evde sigara içirmem :19: oğlumun alerjisi var derim :19:
çok istiyorsanız merdiven dairesinde içebilirsiniz derim :19::19:
vaktinde eşimde içerdi ama evde asla içmedi balkonda içerdi
bıraktı şükür darısı içen eşlerinizin başına

iyii yapıyosun cnm bide ben bırakabilseem:19::19:eşimde içiyoo gerçi gene ben az içiyorum:36:

:kkk: ancaa gez sen :110:
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma :19:
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap :57::57:
bende izliyom o diziyi :110:

abooow:53::53:heeç bu saatte ütü neyiim yapamam amaann kaçmıyoyaa yarın yapiciiiim:97::97:en sevmediğim işde ütüüüü:36:anaa gerçekten bi aydamı çıkıyo sonuçç:53::53:sevinç hayatım acaba şu tam kan sayım testimi yaptırsam diyorum doktor sadece pıhtı verdi ilk düşük diye dedi ama bilmiyoruum:26:

hiirkeees kocişiyle küs mü neee:53::53:anaaa satürn matürn diyonuz du bakalım bizimki şimciik iyi gidiiiyii satürn kaymassa:9::9:

hatun nerdesiin:125:gene mi çociiğii çimdiriin kız derileri yüzüldü bebeniin:110:sen şimdi bide sıcak suyla mı yıkıyon yoksa:20::125:

evet yeni sayılırız her ne kadar kk üyelik eski olsada :52: ya bu ikonlar çok komik bakıp bakıp gülüyorum hepsine:52::4::6::10::16:

evet cnm:9:hoşgeldin o zamann öğretmeniiim:16:ben topikte de kk dada yeni sayılırım:21:sınıf öğretmenimisin cnm branş felan mı:26:

hoşbulduk :16: branş öğretmeniyim sosyal bilgiler öğretmeniyim

ne güzell:16:bende hep öğretmen olmak isterdimm kısmett:16:memnun oldum cnm:29:öğretmen dedimde duru napıyon kıız hiiç görüşemiiyiik nirdesin kaç zamandırr:26:

ne güzell:16:bende hep öğretmen olmak isterdimm kısmett:16:memnun oldum cnm:29:öğretmen dedimde duru napıyon kıız hiiç görüşemiiyiik nirdesin kaç zamandırr:26:

evet kısmet tabiki sen ne iş yapıyorsun peki ?

evet kısmet tabiki sen ne iş yapıyorsun peki ?

işletme mezunuyum şimdi çalışmıyorum ama muhasebede çok çalışmışlığım var evlenince bıraktım eşimle bebişimiz olsun istiyoruz inş olur:16:..ondan sonra inş olurda şöyle biraz büyüyünce tekrar çalışmayı düşünüyorum kısmetse bakalım

hanımlar hoşgeldiniiiz:3::3:yenisiniz galiba topiktee:3:

Bende uzun zmandır kk deyım lakın bu topıke bakıyorum ara ara kımınız hamıle kımınız anne tavırlar halilelik hormonalrın veriği tepkiler çok iyi yansıtıyorsunuz buda benim hoşuma gidiyor :92:

Bende uzun zmandır kk deyım lakın bu topıke bakıyorum ara ara kımınız hamıle kımınız anne tavırlar halilelik hormonalrın veriği tepkiler çok iyi yansıtıyorsunuz buda benim hoşuma gidiyor :92:

evet cnm öyleyiz hepimiz gel sende katıııl:29:var mı bebiiş felan..?:26:

Back
X