Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim kocamda evde oglanla oyun oynarken oyuncagini kirmis :53:
oglan aglayincaa oyuncakci aramaya ciktilar :110:

kızlar selam gene gezmedeydim öff evimi özledim artık valla:9::9:anneciime gittim bugünde çay demledik kek mek yaptık komşular geldi özlemişim eski komşularımıda yedik içtik az gezdik yiimemiide annecime yaptırdım aldım geldim ısıttık yedikk ooh miss:21::9:anam karılar ne çok konuşmuşunuz geneee:53:yarın pıhtı testi yaptırmayı düşünüyorum bi gidicem bakalım:36:öfff ütülerde birikti azcık:36:umutsuz ev kadınlarını izliyorum ayy pek komik haaaa:9::9:

kızlar selam gene gezmedeydim öff evimi özledim artık valla:9::9:anneciime gittim bugünde çay demledik kek mek yaptık komşular geldi özlemişim eski komşularımıda yedik içtik az gezdik yiimemiide annecime yaptırdım aldım geldim ısıttık yedikk ooh miss:21::9:anam karılar ne çok konuşmuşunuz geneee:53:yarın pıhtı testi yaptırmayı düşünüyorum bi gidicem bakalım:36:öfff ütülerde birikti azcık:36:umutsuz ev kadınlarını izliyorum ayy pek komik haaaa:9::9:

:kkk: ancaa gez sen :110:
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma :19:
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap :57::57:
bende izliyom o diziyi :110:

:53::53::53::53: hayatımda heç sigara içmedimki ben :50::50::50:
karı iyice bunadın sen:50::50:

tüylü karı sen 10sene bu tarihleri uygulasan hiç bi işe yaramaz:30:

can sıkıntısından saçmalamaya başladık

beni öpüyosun farkındaysan:100:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
eve gelen misafire kesinlikle evde sigara içirmem :19: oğlumun alerjisi var derim :19:
çok istiyorsanız merdiven dairesinde içebilirsiniz derim :19::19:
vaktinde eşimde içerdi ama evde asla içmedi balkonda içerdi
bıraktı şükür darısı içen eşlerinizin başına

iyii yapıyosun cnm bide ben bırakabilseem:19::19:eşimde içiyoo gerçi gene ben az içiyorum:36:

:kkk: ancaa gez sen :110:
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma :19:
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap :57::57:
bende izliyom o diziyi :110:

abooow:53::53:heeç bu saatte ütü neyiim yapamam amaann kaçmıyoyaa yarın yapiciiiim:97::97:en sevmediğim işde ütüüüü:36:anaa gerçekten bi aydamı çıkıyo sonuçç:53::53:sevinç hayatım acaba şu tam kan sayım testimi yaptırsam diyorum doktor sadece pıhtı verdi ilk düşük diye dedi ama bilmiyoruum:26:

hiirkeees kocişiyle küs mü neee:53::53:anaaa satürn matürn diyonuz du bakalım bizimki şimciik iyi gidiiiyii satürn kaymassa:9::9:

hatun nerdesiin:125:gene mi çociiğii çimdiriin kız derileri yüzüldü bebeniin:110:sen şimdi bide sıcak suyla mı yıkıyon yoksa:20::125:

evet kısmet tabiki sen ne iş yapıyorsun peki ?

işletme mezunuyum şimdi çalışmıyorum ama muhasebede çok çalışmışlığım var evlenince bıraktım eşimle bebişimiz olsun istiyoruz inş olur:16:..ondan sonra inş olurda şöyle biraz büyüyünce tekrar çalışmayı düşünüyorum kısmetse bakalım

Bende uzun zmandır kk deyım lakın bu topıke bakıyorum ara ara kımınız hamıle kımınız anne tavırlar halilelik hormonalrın veriği tepkiler çok iyi yansıtıyorsunuz buda benim hoşuma gidiyor :92:

evet cnm öyleyiz hepimiz gel sende katıııl:29:var mı bebiiş felan..?:26:

Back
X