Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep beraber ağlaşırsınız artık nolcak,,yok kız illaki biri olur yanında yardıma bişey olmaz aradan çıkar işte bianda 2 çocuk anası olursun
![]()
olcek merak etme içini ferah tutinşallah paşam yaa sağ salim bi doğsun başka bişey istemem,sırayla hepimiz doğuralımmm
uff kaynoş geldi şöyle bacakalrımı uzatıp kocam yokkken keyif yapamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi 1e kadar otururuk
ağda da yattı...kızım 11 de esnemeye başla sende o saate kadar ne oturcan...uff kaynoş geldi şöyle bacakalrımı uzatıp kocam yokkken keyif yapamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi 1e kadar otururuk
aman olsun da cnm ıkız olsun allah ne verırse hayırlı versın su asılamam tutsun yemın edıorm bı suru kısıyı sevındrcm.. esımde dıyo sırk kosma delımı ne sırk kosmuyom kı aten hep verıom herkese ama mutlu olursam mutlu daha cok etcm herkesı elımden geldıkkce ınsallah.. senıde okuorm ohh yolunda sukur bebıs.. ben sana ısım bulıyım :)
ağda da yattı...kızım 11 de esnemeye başla sende o saate kadar ne oturcan...
dimi olsun da 2 tane birden olsun:) ben buldum sayılır isim cnm kesin karar vermedim ama fikir oluştu![]()
:82::82::82:
ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam![]()
eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek![]()
ocağın başında canım doğum...
başak senin göbek deliğinmi fırlamış yerinden niye öyle olmuş:26:
uff kaynoş geldi şöyle bacakalrımı uzatıp kocam yokkken keyif yapamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi 1e kadar otururuk
tam sevincektimmnaber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?
"ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!"
demek çok isterdimmmmmaalesef degilimm
![]()
pasammm napıyon gülüm sana özel selamlarım varrrrrr![]()
olcek merak etme içini ferah tut
ah canım ya nede sevinmişsindir sen şimdi kaynanan geldigi için![]()
naber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?
![]()
ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştımnaber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?
![]()
noldu kııı niye öyle bakıyooon tatlım:125:
olsun içinden geliyosa al dursun illaki bigün lazım olacak o şeylerbende olmayan bebege kafamda oda kıyafet hatta alt acma seylerı var fıgurlu onlar olustu hatta kendıme espırılı tısort alcm o bıle :) 23 yasında dert sahıbı oldum :S
kız valla bilmiyorum burcunu:26: hiç aklıma gelmemişti vallabu soğukta nasıl yapacaksak
evet kimbilir nerde geziyordur
kovamı olacak balıkmı her halikarda çok duygusal bi çocuk olacak yandın
sende uyuklama numarası yap
olsun içinden geliyosa al dursun illaki bigün lazım olacak o şeyler![]()
kız valla bilmiyorum burcunu:26: hiç aklıma gelmemişti vallakova şubata yakın olmuyomu ama ? sanırım balık olcak:26:
manyak karı bende sevindim gebesin diye kr fasülyeci seninaber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?
![]()
canım beni sorcek olrsen önce kaynanamla sonra eltimle kavga ettim eşim iyi hamdolsuntam sevincektimmkandırdın bizi
hoşgeldin cnm
sen nslsn paşacım? eşin nsl oldu? bugün doğum günümü nice yıllara hiç ayrılmayın bebişleriniz olsun inşallahhhhh
kuzum ya hıc olmazsa![]()
tam sevincektimmkandırdın bizi
hoşgeldin cnm
sen nslsn paşacım? eşin nsl oldu? bugün doğum günümü nice yıllara hiç ayrılmayın bebişleriniz olsun inşallahhhhh
bende gerçek sandım tabi gerçeği okuyana kadar![]()
ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştım
aman ne yapayım karnım açyemek yiyemiyom bireyselde 3 oldm tebrik eden bile yok
eşim evde yok geç gelicek eşimin hastalıgıyla bir şey yazdım doktora mayene eden doktora sor diyor adam onada sinir olsn biri elma yollasın yiyem benbirde karşıma geçip ne tıkınıyorsun kız
brda diyet yapan biri var demi ah ah şimdi çubuklu makarna olsada yesem şöyle resta soslu
![]()
manyak karı bende sevindim gebesin diye kr fasülyeci seni
canım beni sorcek olrsen önce kaynanamla sonra eltimle kavga ettim eşim iyi hamdolsunişşallah bebegimizle gireriz seneye işşallah
![]()
neden öyle düşünüyosun? menopoza girene kadar yolu var olumsuz düşünme lütfen daha yaşında çok genç...
şimdi 1e kadar otururuk
naber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?
![]()
insallah cnmbanada dua edermsn senın duan kabul olur hamılesn