• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uff kaynoş geldi şöyle bacakalrımı uzatıp kocam yokkken keyif yapamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi 1e kadar otururuk

:9::9: hep beraber ağlaşırsınız artık nolcak,,yok kız illaki biri olur yanında yardıma bişey olmaz aradan çıkar işte bianda 2 çocuk anası olursun:34:

aman olsun da cnm ıkız olsun allah ne verırse hayırlı versın su asılamam tutsun yemın edıorm bı suru kısıyı sevındrcm.. esımde dıyo sırk kosma delımı ne sırk kosmuyom kı aten hep verıom herkese ama mutlu olursam mutlu daha cok etcm herkesı elımden geldıkkce ınsallah.. senıde okuorm ohh yolunda sukur bebıs.. ben sana ısım bulıyım :)

naber gızlarrrrrr nasılsınız görüsmeyeliiiiiiiii?

"ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!"

demek çok isterdimmmm:27: maalesef degilimm:9::9:

pasammm napıyon gülüm sana özel selamlarım varrrrrr:54::54:

inşallah paşam yaa sağ salim bi doğsun başka bişey istemem,sırayla hepimiz doğuralımmm
olcek merak etme içini ferah tut:16::16::16:
uff kaynoş geldi şöyle bacakalrımı uzatıp kocam yokkken keyif yapamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi 1e kadar otururuk

ah canım ya nede sevinmişsindir sen şimdi kaynanan geldigi için :9::9::9:

şimdi 1e kadar otururuk
ağda da yattı...kızım 11 de esnemeye başla sende o saate kadar ne oturcan...
aman olsun da cnm ıkız olsun allah ne verırse hayırlı versın su asılamam tutsun yemın edıorm bı suru kısıyı sevındrcm.. esımde dıyo sırk kosma delımı ne sırk kosmuyom kı aten hep verıom herkese ama mutlu olursam mutlu daha cok etcm herkesı elımden geldıkkce ınsallah.. senıde okuorm ohh yolunda sukur bebıs.. ben sana ısım bulıyım :)

dimi olsun da 2 tane birden olsun:) ben buldum sayılır isim cnm kesin karar vermedim ama fikir oluştu;)

ağda da yattı...kızım 11 de esnemeye başla sende o saate kadar ne oturcan...

dimi olsun da 2 tane birden olsun:) ben buldum sayılır isim cnm kesin karar vermedim ama fikir oluştu;)

bende olmayan bebege kafamda oda kıyafet hatta alt acma seylerı var fıgurlu onlar olustu hatta kendıme espırılı tısort alcm o bıle :) 23 yasında dert sahıbı oldum :S

:82::82::82:

ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam:31::31::31::31:

bu soğukta nasıl yapacaksak:31:

eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek:31::31::31::31:

evet kimbilir nerde geziyordur :10:

ocağın başında canım doğum...

başak senin göbek deliğinmi fırlamış yerinden niye öyle olmuş:26:

kovamı olacak balıkmı her halikarda çok duygusal bi çocuk olacak yandın

şimdi 1e kadar otururuk

sende uyuklama numarası yap

tam sevincektimm:20:kandırdın bizi:20: hoşgeldin cnm

olcek merak etme içini ferah tut:16::16::16:

ah canım ya nede sevinmişsindir sen şimdi kaynanan geldigi için :9::9::9:

sen nslsn paşacım? eşin nsl oldu? bugün doğum günümü nice yıllara hiç ayrılmayın bebişleriniz olsun inşallahhhhh

bende gerçek sandım tabi gerçeği okuyana kadar:31:

ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştım :9::9:
noldu kııı niye öyle bakıyooon tatlım:125:

aman ne yapayım karnım aç :47: yemek yiyemiyom bireyselde 3 oldm tebrik eden bile yok :57::57::57:
eşim evde yok geç gelicek eşimin hastalıgıyla bir şey yazdım doktora mayene eden doktora sor diyor adam onada sinir olsn biri elma yollasın yiyem ben :27::27:birde karşıma geçip ne tıkınıyorsun kız:57::57:brda diyet yapan biri var demi ah ah şimdi çubuklu makarna olsada yesem şöyle resta soslu:56::56:

bende olmayan bebege kafamda oda kıyafet hatta alt acma seylerı var fıgurlu onlar olustu hatta kendıme espırılı tısort alcm o bıle :) 23 yasında dert sahıbı oldum :S
olsun içinden geliyosa al dursun illaki bigün lazım olacak o şeyler;)
bu soğukta nasıl yapacaksak:31:

evet kimbilir nerde geziyordur :10:

kovamı olacak balıkmı her halikarda çok duygusal bi çocuk olacak yandın

sende uyuklama numarası yap
kız valla bilmiyorum burcunu:26: hiç aklıma gelmemişti valla:9: kova şubata yakın olmuyomu ama ? sanırım balık olcak:26:

manyak karı bende sevindim gebesin diye kr fasülyeci seni:9::9::9:

sen nslsn paşacım? eşin nsl oldu? bugün doğum günümü nice yıllara hiç ayrılmayın bebişleriniz olsun inşallahhhhh
canım beni sorcek olrsen önce kaynanamla sonra eltimle kavga ettim eşim iyi hamdolsun:nazar::nazar: işşallah bebegimizle gireriz seneye işşallah :16::16:

:) insallah bi gün sevindiririm

bende gerçek sandım tabi gerçeği okuyana kadar:31:

hehe canım öle demek cok istedim hayırlısı bee :24:

ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştım :9::9:

aman ne yapayım karnım aç :47: yemek yiyemiyom bireyselde 3 oldm tebrik eden bile yok :57::57::57:
eşim evde yok geç gelicek eşimin hastalıgıyla bir şey yazdım doktora mayene eden doktora sor diyor adam onada sinir olsn biri elma yollasın yiyem ben :27::27:birde karşıma geçip ne tıkınıyorsun kız:57::57:brda diyet yapan biri var demi ah ah şimdi çubuklu makarna olsada yesem şöyle resta soslu:56::56:

tebrik ederimmmm haftalık mı yarısıyon kız? yarısmaya katılırsam hepinizi gecerim haaaaaaaaaaa. elma yiyemen sen dukancı degil misin???:19:

manyak karı bende sevindim gebesin diye kr fasülyeci seni:9::9::9:

canım beni sorcek olrsen önce kaynanamla sonra eltimle kavga ettim eşim iyi hamdolsun:nazar::nazar: işşallah bebegimizle gireriz seneye işşallah :16::16:

cadı gelin:9::9:aman herleye rağmen eşinle sen iyi olun gerisi boşşşş

şimdi 1e kadar otururuk

kız sen internetteyken merak edip başınada dikiliimi..?:26: :9::9:

kız Allah seni:9::9:bende tam sevinecektim hamilesin diiyeee

Back
X