• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Car samba 14 gun oluyiiii ama sat 19 eylulfu

Insallah cnm

Afiyet olsun
Pihtilasma topiginmi almis Sewinc? Ayyy cok iyi olur yaa bi tek o hakkIndan gelir o listenin herkes yapamiiiiiyi ilk Ben baslatmistim cok guzel Takip ederdim ama dusuk olunca birakdiydim baska biri devralmusti
evet canım bende çok sevindim sevinçin almasına...

evet biliyorum arada yaparım ama bayadır yapmamıştım
sağol canım getirmiş kadar oldun
benim çocuğuna baktığım kadının kaynanası yapardı ondan öğrendim

ay bende çok seviyorum ne zamandır yapmamıştım tıka basada yedim..

bir selam vereyim dedim sizlereee eşim pc den kalkmışken:3::3:

SEVİNÇ pıhtılaşma topiğini senmi aldın kuzum aydınlatsana beni tam okuyamadım yaa:26:
:52::52::52: ayyyy evettt bana devretmişlet topikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52:
sevinç selam bu arada ideal anne :nazar: nasılsın ?
saol hayatım iyiyim sen nasılsın
kızlar ıyıı aksamlar nasılsınz.. bengısu cnm sen benı hatrlamadn da ben hatrladm pko sayfasında konusmstk 9 aylık ewlıydın o zmn :) bnde pko luyum ınsallah bende hamıle kalırım kasıma asılamam var bakalım.. basosummmm sen napıosun sevınccım canm oglusun napııoo :)
:3::3::3::3: selam tatlım
cevap versene çıkacam şimdiiiiiiiiiiii:40::40:

bu arada bugün yüzük çorbası yaptım:56::56:

:52::52::52::52::52::52::52:

:52::52::52: ayyyy evettt bana devretmişlet topikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52:

saol hayatım iyiyim sen nasılsın

:3::3::3::3: selam tatlım

:52::52::52::52::52::52::52:

sen istemişsin diye okudum bennn,ama çok sevindim canım hayırlı olsun..çalışmalarda başarılar dilerim bir TBK da sen oldun:29:

sen istemişsin diye okudum bennn,ama çok sevindim canım hayırlı olsun..çalışmalarda başarılar dilerim bir TBK da sen oldun:29:

:51: evet yönetime yazmıştım başo boş bir topik açan kızcagız 35 msj felan atmış ortalarda yok
sabit ve önemli bir topik kabul etmişler sağolsunlar
size söylemedim kabul edilirse süpriz olsun istemiştimmmmmmm:52::52::52:

aa daha küçükmüşsün seeeen :53: kız dikkat et burda terbiyen bozulmasın gelen bi cadılaşıyo çatlak bi karı olup çıkıyo sölemedi demeee :60:
Ay zaten konuşmalarınız hoşuma gidior oyuzden burdayım özellikle sevinç ablanın :9:
desene ozamana kadar burda staj yapacan :34:

Şuan içni evlenince çocuk yapma gibi bir planım yok ama kısmet herşey:4:

kuzum ben klomen kullandım buyumedı hatırlamadın anlatmıstm da cok zamn olms ıgneyle yumurlama takıbı yaptm 1 kez olmadı sonra ıbrahm saracoglunu aradım o sogan kuru yap dedı bıde sallaa cay yolladı bıtkıler falan sogan kuruyle adet oldm ıkı ay sonra 4 ay hıc olmadım bnde ıcmedm bı daha morlm bozldu dktrmda asılama yapmk ıstmıo zora ıkna ettım sana cooook sewındm ama.. bnmde 1 bck yıl oldu ewlenelı 23 yasndsn erken dıo asılamaya ama bakalm nlck

hmm evet erken derler tabi haklıda ama madem istiyon yaptır ozaman canım daha fazla zaman kaybetme ama önce yumurtanın büyümesi lazım onu nasıl büyütcen? klomen işe yarıyomu bari sende :26:

kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum çayım demlenmiştir hepinizi çok öpüyorum:54:

Ay zaten konuşmalarınız hoşuma gidior oyuzden burdayım özellikle sevinç ablanın :9:

ben çocuk yapmak için dememiştim iki kişi bir evde nasıl yaşamayı becerir neler yapmak neler yapmamak gerekir gibi şeylerdi
çocuk daha sonra önce anlaşabilmek önemli

hmm evet erken derler tabi haklıda ama madem istiyon yaptır ozaman canım daha fazla zaman kaybetme ama önce yumurtanın büyümesi lazım onu nasıl büyütcen? klomen işe yarıyomu bari sende :26:

mallesef cnm yaramıyoo puregon ıgne kullanınca buyuyo sonra catlatma ıgnesı en son da spermı enjekte edıceklerms.. soylerken cok kolayda o ıgnelerı olmk hergun kontrola gtmk stres.. asılma yapldıktan sonra 15 koca gun beklmekk ölüm gibi.. bırak benı 6 ay adet olmam.. ılacları kullanayım 14.gun adet olurum:( yumurtlama takıbınde uctum havalara tuttu dıye 15.gun sabahı adet oldm saka gıbı :(

ivet sevinçin özelliklede başağa takılmaları eğlenceli oluyo bayaa göbekli marul, topik başı karısı vs. diye :9: kız sen buranın yaş ortalaması altında kaldın ya ondan didim küçükmüşsün diyeee :1:

iyiyim sevinç forumda takılıp ideal hedefe (bebiş) ulaşmak için biraz daha kafayı sıyırmakla meşgulüm :1::1: kedi buarada bende sevinç ve başak fanıyım:8::8: bengisuda çok sempatik bu topiği seviyorum ben ya :32::32:

Back
X