• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ay zaten konuşmalarınız hoşuma gidior oyuzden burdayım özellikle sevinç ablanın :9:

Şuan içni evlenince çocuk yapma gibi bir planım yok ama kısmet herşey:4:

mallesef cnm yaramıyoo puregon ıgne kullanınca buyuyo sonra catlatma ıgnesı en son da spermı enjekte edıceklerms.. soylerken cok kolayda o ıgnelerı olmk hergun kontrola gtmk stres.. asılma yapldıktan sonra 15 koca gun beklmekk ölüm gibi.. bırak benı 6 ay adet olmam.. ılacları kullanayım 14.gun adet olurum:( yumurtlama takıbınde uctum havalara tuttu dıye 15.gun sabahı adet oldm saka gıbı :(

ay hadi yaa kötü olmuuuş :26: insanın ümidinin kırılması kötü oluyo yaaa :18::26: ay hadi inşallah hamiş kalırsın canım sende artık yaaa :16: hergünmü iğne olunuyomuş kıız niyekinee? yumurtayı büyütmekiçinmi olunuyo başta e o daha etkilidir tabi :26:

kız ozamanlar karnı burnunda tarlada çalışıyolar sırtında yük taşıyolarmış hamişkende bişii olmuyomuş ama şimdiki veletler öylemi zırt pırt düşüyolar kalbi duruyo vs. yerinde bi duramıyolar anlıycağın :26: oyüzden genede dikkat etmek ama çokta sakınmamak lazım tabi ben fazla sakınmıyom şahsen :34: sakındıkça çöp batar hesabı :9: ama öle çokta ağır şeyler kaldırma sen genede hamile olmasan bile beline bile yazık fıtık olursan uğraş dur sonra :20:
he valla doğru dıyon sımdıkıler düşmeye can atıyolar:26::26: aman banane allahın dedığı olur öle cokta sakınmaya ıkkınmaya gerek yok ehh tabı tedbır kuldan takdır allahtan ama bazılarına sınır oluyom bı barsak su kaldırsa bebeği düşcekmış okadar nazlı yanı:19::19: bana bısey olmaz arkadasım ya ben ana karnından alışkınım ağırlık kaldırmaya:9::9::9:
bende tedaviye başladım bebek iiçin,pkoluuyum malasef:(daha en başındayım yarın ikinci kez gidicem doktora bakalım ne diycek..çok korkuyorum nelerle karşılaşıcağımı bilmiyorum ama kendimi herşeye hazırlamam lazım sanırım burdan okuduklarıma bakarsam....

cnm aramıza hoş geldın hemen umıtsızlık dusunme bak bend ebır senedır cocuk psşindeyım 4 aydır felanda tedavı goruyom daha tık yok:1::1::1: aman tobeee yaa nur topu gıbı ıkı tane kıstım var bu ay tıkadılar yolları gecemıyo kırmızılar:9::9::9: ama olcak allahın ıznıyle hepsiciğimizin bebeği de vaktı var demekkı:16::16: hem artık ben olaya farklı bı acıdan bakıyom hala guzel ve sexıyım vucut yerınde gezıp tozuyom etek bağı olan yok ohhh akşam yatma sabah kalkma daha ne olsun bebek gelene kadar az daha tadını cıkaram bunlarda nımet ayol:24::24::21::21::21::21::53::53:

bu arada ben grıpmı olcam nedır ya bı kaç gudnur hapsu hupsuu burun akmaları.. anam gecen gun vucudum kırıldı bende katarın ıctım ıkı tane sımdı daha ıyıyım ama yakalamasa barı benı:2::2::2::2::2:

ay hadi yaa kötü olmuuuş :26: insanın ümidinin kırılması kötü oluyo yaaa :18::26: ay hadi inşallah hamiş kalırsın canım sende artık yaaa :16: hergünmü iğne olunuyomuş kıız niyekinee? yumurtayı büyütmekiçinmi olunuyo başta e o daha etkilidir tabi :26:

hergun bıtanem bı tane yaklasık 7 gun suruyo yumurtanın buyumesıne baglı olarak.. dua et bana kuzum duan kabul olur senın hamılesın.. bı yanm tutucak dıyoo oda mooda bakıorum bı yanımda dıo tutmucak umuıtlenme :(

he valla doğru dıyon sımdıkıler düşmeye can atıyolar:26::26: aman banane allahın dedığı olur öle cokta sakınmaya ıkkınmaya gerek yok ehh tabı tedbır kuldan takdır allahtan ama bazılarına sınır oluyom bı barsak su kaldırsa bebeği düşcekmış okadar nazlı yanı:19::19: bana bısey olmaz arkadasım ya ben ana karnından alışkınım ağırlık kaldırmaya:9::9::9:

cnm aramıza hoş geldın hemen umıtsızlık dusunme bak bend ebır senedır cocuk psşindeyım 4 aydır felanda tedavı goruyom daha tık yok:1::1::1: aman tobeee yaa nur topu gıbı ıkı tane kıstım var bu ay tıkadılar yolları gecemıyo kırmızılar:9::9::9: ama olcak allahın ıznıyle hepsiciğimizin bebeği de vaktı var demekkı:16::16: hem artık ben olaya farklı bı acıdan bakıyom hala guzel ve sexıyım vucut yerınde gezıp tozuyom etek bağı olan yok ohhh akşam yatma sabah kalkma daha ne olsun bebek gelene kadar az daha tadını cıkaram bunlarda nımet ayol:24::24::21::21::21::21::53::53:

çicuk istiyosan sigarayı bırakcan amaaa :20::20: ne hakkın var karnındaki günahsızı zehirlemeye dumanıyla boğmayaaa :47: ay sinrolurum hamişken sigara içenlere haa dövesim gelir sende kalınca içersen yersin şaplağı vallaaaa :57::41::19:

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

hergun bıtanem bı tane yaklasık 7 gun suruyo yumurtanın buyumesıne baglı olarak.. dua et bana kuzum duan kabul olur senın hamılesın.. bı yanm tutucak dıyoo oda mooda bakıorum bı yanımda dıo tutmucak umuıtlenme :(

ay etmemmi canım ederim tabi her gece yatarken allahım sen olmayanlara bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarada nasip et bu güzel mutluluğu diye dua ediyom hep :16::16:

çicuk istiyosan sigarayı bırakcan amaaa :20::20: ne hakkın var karnındaki günahsızı zehirlemeye dumanıyla boğmayaaa :47: ay sinrolurum hamişken sigara içenlere haa dövesim gelir sende kalınca içersen yersin şaplağı vallaaaa :57::41::19:

olurmu kızım ya ıdrar testı pozıtıf cıkaydı o an kırar atardım paketı bende içmeme hamışken içenede kızıyom senın gıbı:20::20::20: aslında ben eskıden cok ıcerdım sonra bırakmıştım senelerce ıcmedım sonrada bu cocuk olayı kafama cok takılınca cevremdede herkes ıcınce ehh bende eskı ıcıcı olunca bahane yarattım ama gelsın bebişim kurtarsın annesını bu ılletten.. cocukların yanındada ıcılmesıne cok kızıyom o yuzden bana ancak bebısım bıraktırır bu ısı :43::43::43:

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

hoş geldin canım aramıza :3: sende bizim paşa gibi depresyon takılıyon anlaşılan :26: ama böle kafaya taktıkça geleceği varsada gelmiyo bu sıpalar canım düşünmğycen aklını başka şeylere vercen bak benim 1 yıl olmadı tam taşınma zamanımızdan hemen sonra oldu aklım meşguldü yaani o dönemde gezdik tozduyduk sonrada zaten düünmeme zaman kalmadıydı böle kendini kaptırma gez toz düşünme hiç bişeyi canım elbet geleceği zamanı biliir ooo :34:

allah razı olsn cnm benım senindede saglıklı ve hayırlı bı bebegın olsun ınsalah..

ay amin canım yaaa inşallaaah bu arada erkekim olucakmış kız doktor kesin konuştu ama tabi değişmezse :9: bu yıl erkek senesi zaten kız oranının 2 katı erkek sayısıı :1: şimdilik herşeyimiz normal gayet sağlıklıyız bakalım cumartesi 3lüye gircem oğluşumu görcem gene ay darısı başınıza yaaa hepimizinde yaşamasını çok isterim bu duyguyuuu :16::16:

olurmu kızım ya ıdrar testı pozıtıf cıkaydı o an kırar atardım paketı bende içmeme hamışken içenede kızıyom senın gıbı:20::20::20: aslında ben eskıden cok ıcerdım sonra bırakmıştım senelerce ıcmedım sonrada bu cocuk olayı kafama cok takılınca cevremdede herkes ıcınce ehh bende eskı ıcıcı olunca bahane yarattım ama gelsın bebişim kurtarsın annesını bu ılletten.. cocukların yanındada ıcılmesıne cok kızıyom o yuzden bana ancak bebısım bıraktırır bu ısı :43::43::43:

aafiim içme tabi ay bende çok kızarım ona yaa çocuğun yanında içilirmi hiç ben nefret ederim kokusundan zaten :25: ay iyiki kocişim içmiyo vallaa melek ay benimkisi ne içkisi var ne sigarasııı ne kumarııı ne dışarı hayatııı tam istediğim gibiii :16::16:

Back
X