• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabi annem dikkat et sonra önüne geçemezsin..

beyaz tvde her gün ebru şallı pilates yaptırıyo ne güzel ya hemen etkisini gösteriyo:21::21:
Ben yapıyorum zaten plates hafta 1 gun ama 4 gun bacak ve karı egzersizleri yapıyorum 6günde düzenli koşuyorum sahilde . Evimin karşısında sahil olmasa gene motive olamam ama tam bir spor manyagı oldum:52:
:32::32::32:

boşver kuzum kaka şeyler söyleme nede olsa büyüğün saygı her zaman olmalı..

kız her gün bir mantı çeşidimi yapcan annem sen:9::9:

ALLAH büyük canım tez zamanda gelir inşaallah bebeğiniz:emir_bebek:

kız kaka şeyler dedğim kayınvalide sözüydü
güzel olansa kaynoşşşşşşş:9::9::9:

evet çenesi aynnıı böyleee offff:25:
bana elti deme beydaglı :47::47:
tamam deemedim ne desemki acebaa kız şanslısın sende börülce yok galibaa:27:
canım yaptı yaptıgı yerleri kapatıyor:21::21::21:gelir birazdan kız beydaglı akşam palamd yedim 5 yoktu dondrma yesen zehirlenirmiyim ya:44::44:

:1::1::1::1:

bende istavrit yedim...kuzum yoğurt zehirlemez ama süt zehirler,dondurmada da süt olduğu için yeme yarın yersin:56:

Ben yapıyorum zaten plates hafta 1 gun ama 4 gun bacak ve karı egzersizleri yapıyorum 6günde düzenli koşuyorum sahilde . Evimin karşısında sahil olmasa gene motive olamam ama tam bir spor manyagı oldum:52:
:32::32::32:

oohhh ne güzeldir sahilde koşmakkk,haftada 1 gün az ama kuzum en az 3 gün yap bir günü streç yapabilirsin bedeni çok rahatlatıyor:51:

:131::131: canın dondurmamı istedi diyetteydin karı :52::52:
kız birkereden birşey olmaz ben çıkıyımda yym sabah erkender yerim :9::9::9:
evet çenesi aynnıı böyleee offff:25:

tamam deemedim ne desemki acebaa kız şanslısın sende börülce yok galibaa:27:

bende istavrit yedim...kuzum yoğurt zehirlemez ama süt zehirler,dondurmada da süt olduğu için yeme yarın yersin:56:

:44::44::44:ozaman yemekteyiz programında neden sütlü tatlılar yapılıyo bebem :9::9:görümcemi almıyım canım elti canıma ot tıkıyo zati:47::47:

kız kaka şeyler dedğim kayınvalide sözüydü
güzel olansa kaynoşşşşşşş:9::9::9:
biliyok anladık zatenn:110:
beydağlı karılar face de çene çalıyiiiiiii :99:

ondan geç:kkk: yazıyolar demek topik başı karısı bunu yapıyosa bizi burda bekletiyosa yazıklar olsunnn yuuuuhhhhh topikçe terkederiz görür gününü:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

FACE e HAYIRRRR KK yaa EVETTTT
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
:113::113::113::117::117:

ondan geç:kkk: yazıyolar demek topik başı karısı bunu yapıyosa bizi burda bekletiyosa yazıklar olsunnn yuuuuhhhhh topikçe terkederiz görür gününü:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:53::53::53::53: abbbooowwwwwww
yandın tkb :9::9::9::9::9:

kız birkereden birşey olmaz ben çıkıyımda yym sabah erkender yerim :9::9::9:

:44::44::44:ozaman yemekteyiz programında neden sütlü tatlılar yapılıyo bebem :9::9:görümcemi almıyım canım elti canıma ot tıkıyo zati:47::47:

yaaa boşver yimeeee iştee durdun durdun balık yediğin günmü dondurma yemek istiyon ne olur ne olmaz:57:

:30::30::30::30::30:yokk annem ben değillllllllllllllllllllllll

Back
X