• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:40::40::40::40::40: hayır o taaa kendisiii:51::51::51:

beydağlı accık derdim vardıda

burda 10dkda bi msj atabiliyosun biliyorsun

mesaja yanıt beklerken derdini unutuyosun

o yüzden face te konştuk biraz

normalde face sevmem ben

kocamda kızıyo zaten habersiz face im

açmamaya çalışırım nomalde:29::29::29::29:

akşam gidicem deyince bende kocan geldikten sonra gidecksiniz sandım.
Testte çıkmadıysa demekki kist oldu o ağrı yapıyo tüh neyse hayırlısı olsun ya:31::31::31:
Gitte bi öğren haber ver bize de gelince

sürtüşmelimi:1::1:kimle sürtüşüyon anam:30::30::30::30:

Bende istenbuldayım biliyosun koca göbeğimle bi yere gidemiyorum bana da gel:21:
heee burdaaaa görümceden başka çekişecek bri varmıı ayyy çok kıskançlar bacımmmm napıcam bunlarlaa bi arkadaşım var komşumm şimdi takmışlar ona gitmeme neymiş efendimm kaynana komşuya sölüoo
gelinim çok ii ama saffff kandırıolar gelin görümceler şurda onu nie alıp götürmüooo arkadaşımmm kızını götürsem nlcakkk ablasıyla konuşmuosunnn geldilermi kapını çekip kapatıosun suratlarına ne die götürim neymiş slm vermiolarmış kolay gelsin demiolarmış eşimde gördü hatta evinmi yicekler dedii
hanfendiden izin almadan gitmişim herhald o dokanmışşş
ist bi an önce gleimde kafamıboşaltım bacımm inş kısmet ben çalışıcam ama hafta sonu inş görüşürüz bakarsın bebişin doğar kucağıma almak nasip olur önce senin kucağına alman nasip olur tabiii inşşşş bende yeğenimeee hediyesini veririmmmm oyyyy gıdukkkkkkkkkkkkk
kızzzzzzzzzz kardeşim minnak :110: tosuncuk doğurdu onu bunu anlamam kadın :110:

:3: hoşgeldin canım herif niye evde:19:
ayyy anacım çok özlemişşş sanırım napim cazibeme hep diom bukadarrr özletme kendiniii kocama offf adam evden gitmi hha gitmiiyyyy
başakın pasaklı olduğunu nerden anladın annem :26::26:
:9::9::9::9:

pasaklıdan ondaan:))

normalde face sevmem ben

:9::9::9::9::9:
şuna bak yaa masum masum açıklama yapmış :9::9::9::9::9:

normalde face sevmem ben

ppöööffffffff yıkama yağlamaaa:63::110::110:

burda yazamayacağın dert yani öylemiii:110:

neyse ben nezakaetimi bozmayım çıkıyorum diye yazayım:110: kalktımm aşkkkımmmm:10::10:

Seelaam nasılsınız canlarım :3: yolculuk hazırlıklarına başladım ben şimdiden valizimide hazırladım bugün :52: cumartesi sabahı geçcez malatyaya 11:45e doktordan randevu aldım 3lüye gircem oğluşumuda görcem :16::52: pazar sabahıda ilk uçaka ankaraya gitcem alışveriş yapceez annemle pazarteside çankırıya geçcez 2 hafta yokum yaani ama gezmelerden tozmalardan fırsat buldukça gelirim yine evde netimiz vardı :34: öle yaani şimdiden veriim raporumu didim :9:

Back
X