• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaa uçakta yanımızdaki çantayla ilgili şöle bişii buldum

Kabin Bagajında Sıvı Taşınması

Kabin bagajında taşınacak tüm sıvılar, jeller, aerosoller, vb maddelerle ilgili havacılık kuralları gereği bazı kısıtlamalar uygulanmaktadır.

Koşullar:
•Kabin bagajlarında taşınacak sıvıların her biri en fazla 100ml. olmalıdır.
•Bu sıvılar maximum 1 (bir) litrelik 20cm x 20 cm şeffaf kilitli poşetlerin içerisinde ayrı olarak taşınmalıdır.
•Her yolcu sadece 1 (bir) adet poşet taşıyabilecektir.
•Son güvenlik kontrol noktasında sıvılarınızın içinde olduğu kilitli poşeti çantanızdan çıkararak, x-ray cihazına ayrı olarak koymanız gerekmektedir
İstisnalar:
•İlaçlar (Yolcunun kimliğini belirten bir reçeteye yazılı olmak veya yolcunun bu ilaçları kullanması gerektiğini belirten bir sağlık raporunun/belgesinin ibrazı ile ve orijinal ambalajında olmak koşuluyla),
•Bebek mamaları (Bebeğin de uçakta seyahat ediyor olması koşuluyla ve yalnızca yolculuk süresince ihtiyaç duyulabilecek miktar kadar) kabin bagajında taşınabilir.
•Kontrol noktasında güvenlik görevlileri istisnai durumu belgelemenizi veya ilacı/mamayı/sıvıyı tatmanızı talep edebilir.

Kısıtlamaya Dahil Sıvılar:
•Su, şurup, içecekler dahil her türlü sıvı,
•Kremler, losyonlar, yağlar (kozmetik yağlar dahil), kolonya, parfümler, maskara dahil her türlü makyaj malzemesi (katı halde olan rujlar hariç),
•Traş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler,
•Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler ve jeller,
•Kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosoller ve yukarıda sayılan maddelere benzeyen diğer maddeler

nasıl yaani ya şimdi ben makyaj malzememi valizimde taşıyabilirim ama kol çantamda diil öylemi? neyse zaten valize koycaktım sığarsada onadamı illa poşetliyceez içindekileri tek tek yaa :53: bide hepsine çıtçıtlı poşeti nerden bulcam yaa orda verirlermiki? :53: bi de 100 milimlik demiş sıvı 500 milimlik şişe götürünce olmuyomu yaani 100 milimlik su neyime yetcek beniim :53: okadar küçük şişede bulamamkii :26:

cnım ben gecen ay geldım yurt dısından yurt dısı hatları daha sıkıdır her zaman bunlar faso fıso cantamda parfum deodorant su hersey vardı kesıcı delıcı bıcak falan fılan olmadıgı takdırde hıc bırsey olmaz makyaj malzemelerımı de ben cantama aldım neden dersen bavulları ucaktan bavul alanına oyle bı fırlatıolar kı butun herseyın kırılır.. ben 4 sene once hollandaya gıderken bavulda bıraktm ınınce bı baktım herseyım paramparca o kadar cok aglamstm kı bı suru para verıp almısım makyaj malzemesı :( ılac mevzusuda oda yalan benım yanımda oksuruk surubu ve folık asııt haplar varddı bakıolar sadece o kadar ve benden bu kadar :)

sabah sabah güldürdün yine beni başaaaak açma kapıyı diyor hatun :1: valla ya haklısın bugün çarpışma günüm zaten 15. günüm ama akşam yine misafirim var allahtan kalacak değiller:1:

kimki onlar tamda çarpışma günü:19:

büyük ihtimallle sen misafirlerle ilgilenmeken yorulmuş olcaksın

yataka yatar yatmaz başından yukarı doğğğruu Zzzzz harfleri çıkmaya başlıcak:19:

bu başakkkda pozitiflik var, enerjini veriosun dışarı. Allah da senin yüreğini hayatını ferahlatsın gerçekten:16::16:.kocan yanında böleee hemen gevşeyip huzurla uyuyo muu sen yanına yatınca?? bi arkadaş vardı yanında hepimiz gevşer uykumuz gelirdi kızın yanında :35:

:40::40::40::40::40::40:

:21::21::21::21::21::21::21::21:

bengüş gişelere kimliğini verdiğinde bileti ordan alıyorsun. sen uçuştan 5 dk- 1 saat önce ol. kız ben malatyadan ankaraya çok bindim uçağa o kadar detaylı aramıyorlar. sen metal olayına dikkat et onun dışında pek sorun olmaz. yolda da çay, su, kek veriyorlar sevgili hamiş arkadaşım :1: eğer valizlerin çok ağır olacaksa kol çantanla dengeleyebilirsin büyük bir kol çantası al yanına onun içine de alırsın bişeyler.

valla büyüğe yakın bi valiz ve bayada doldu şimdiden :18: ne biliim orda yiyip içtiğin ücrete tabi olabilir belkim dediydimde ben promosyonlu aldıydım biletimi 15 kgmiş valiz kapasitem ekstra kilolar içinde 3er lira alıyolarmış sanırım :26: eğer fazla olursa oğluşun kıyafetlerini kargoyla yollarız daha iyii ağırlıkda olmamış olur bana hem :19: bi tartı bulsam tartcam valizimi yaa :26: iyi bari detaylı aramıyolarsa içim rahatladı biraz okadar büyük kol çantam yok maalesef yaa :26::50: hemde hamiş halimle yanımda çok taşımayım yaa :26: daha annemin salçasıda var 3kiloluk cam kavanozda falan şimdi götüremem artık heralde onuda :26:

cnım ben gecen ay geldım yurt dısından yurt dısı hatları daha sıkıdır her zaman bunlar faso fıso cantamda parfum deodorant su hersey vardı kesıcı delıcı bıcak falan fılan olmadıgı takdırde hıc bırsey olmaz makyaj malzemelerımı de ben cantama aldım neden dersen bavulları ucaktan bavul alanına oyle bı fırlatıolar kı butun herseyın kırılır.. ben 4 sene once hollandaya gıderken bavulda bıraktm ınınce bı baktım herseyım paramparca o kadar cok aglamstm kı bı suru para verıp almısım makyaj malzemesı :( ılac mevzusuda oda yalan benım yanımda oksuruk surubu ve folık asııt haplar varddı bakıolar sadece o kadar ve benden bu kadar :)

ay evet haklısın bunu dediğin iyi oldu bende yanıma aliim bari o sığar nasılsa kol çantama :34: bu arada kesici metal falan olmayınca valizin içini açıyolarmı yaa cihazdan geçmesi yeterli olur heraldee açarlarsa geri zor kapatırızda biraz içi tıkış tıkış olduu taşıyoo :53: geri nasıl toparlarım aradıklarından sonra bilmiyooom :53::30::30:

ay evet haklısın bunu dediğin iyi oldu bende yanıma aliim bari o sığar nasılsa kol çantama :34: bu arada kesici metal falan olmayınca valizin içini açıyolarmı yaa cihazdan geçmesi yeterli olur heraldee açarlarsa geri zor kapatırızda biraz içi tıkış tıkış olduu taşıyoo :53: geri nasıl toparlarım aradıklarından sonra bilmiyooom :53::30::30:

bavullar acılmıo cnm tartılıyoo cantanda x rayden gecıo onuda acmıolar delıcı kesıcı varsa goruo oyle actırıo..

ha bu arada kzlar ben bileti netten aldım ya e bana bilet sorcaklar nerden çıkarttırcaz peki uçuş öncesi gişeden demi verilen şifreyle veya kimliğimizlee? :26: ay gece gece aklıma takılanlara bak yaa :1:
check in yaptın demi ntte okey. Hangi hava yoluyla uçuyorsan Gitcen gişesine sırdan alayım diye bgırcak gitceksin kımlik versen şuaray uçuyorum netten aldım bileti diceksn da verce saaa
:29::29:

ayrıca 100 ml su yeter zaten ucakta veriyorlar 12-20 dk sonra yemek ve su :34:

ben thy ile uçumuştum A Class ayıp olmasın :52::30: Orda 10 dk sonra su yemek herbişşi veriyorlar :30::30:

basakkk :) sana ben sabırla bebegını bekleyenlerden gunaydın yazdm yanlskla bn o topıge nasıl grdm anlamadm bnm sayfamda senı gordum sara ablayıda gorunce oraya grmsm :D gunaydın basos deprem oldu yazdm obur tarafa :D
gördüm tatlım peşime takılmışsın:9:nerde oldu tatlım deprem geçmiş olsun:26::26::26::26::26::26::26::26:
ay ilaahi başak yaaaa alemsiiin :60::60:
:1::1::1::1::1:
kızlar bugün benim diş ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin

sabah güzel bi haber adım kan pıhtılamasıyla ilgili testim negatif çıkmış çok sevinçliyim
bakın kızlarrrrrrrrrr:40::40::40::40::40::40:

sara abla buraya gelmiyo ama mesajını getirdim:46::46::46::46::46:

check in yaptın demi ntte okey. Hangi hava yoluyla uçuyorsan Gitcen gişesine sırdan alayım diye bgırcak gitceksin kımlik versen şuaray uçuyorum netten aldım bileti diceksn da verce saaa
:29::29:

ayrıca 100 ml su yeter zaten ucakta veriyorlar 12-20 dk sonra yemek ve su :34:

ben thy ile uçumuştum A Class ayıp olmasın :52::30: Orda 10 dk sonra su yemek herbişşi veriyorlar :30::30:

check in derken? aman ne vercem okadar para yaa :19: 65 liraya maal oldu işte biletim erken alınca gidiş geliş 130 :1: hmm ozaman almiim dimi yanıma suyu boşuna :26:

Son düzenleme:
check in derken? aman ne vercem okadar para yaa :19: 65 liraya maal oldu işte biletim erken alınca gidiş geliş 130 :1: hmm ozaman almiim dimi yanıma suyu boşuna :26:

Ya netten almadınm ı check in oluyor o.. Kredi kartıyla.. Anca oşekilde alabilrisn, nette .. Alam su felan yanıan biner binmez bile isteye bilrisin su.. Zaten en fazla 1 satt ucarsın enre gitceksen artıkın :9:

Ya netten almadınm ı check in oluyor o.. Kredi kartıyla.. Anca oşekilde alabilrisn, nette .. Alam su felan yanıan biner binmez bile isteye bilrisin su.. Zaten en fazla 1 satt ucarsın enre gitceksen artıkın :9:

yoo 7de bincem 8:15de incem :20: 1 saatten fazla yaani bu arada su falan 3 liraymış heralde dimi uçakta herşey para çok saçma yaa :53::19:

selam kızlar benim bugünüm çok yoğun geçti
sabah ablam geldi kahvaltı yaptık, yeğeni okula gönderip sonrada pazara gittik
2 saat dolaştık pazarada ama bayağı bi,şeyler aldı ablam çocuklara
sonrada hızlı bir şekilde eve gelip yemek yapıp yedik
sonrada ablamı gönderdim evine
mutfağı topladım geldim ama çok yorulmuşum:37:

Back
X