Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:106::106: kaynoşun günü varmış kadın evde deelmişkii
:106: bize çok yakın bir yere gelmiş
:106: kendi kendilere plan yapıyorlar benim haberim yok :106:
hemde ne yanması
bide kırmızı kartı yidim yaa bir yandansa sancılanıyom
![]()
nazo başak dr gidiyormuş ne oldu haberin varmı![]()
bugünümü bulmuşlar çarşı banka işlerini dündende yapabilirlerdi
ama bugün günden kalkıp hazır size gelmek işlerine gelmiş demekki
kaçıncı günündesin çekilmezmi oluyor senin adet ağrıların:26:
bende sordum neden gittin doktora diye ama cevap vermeden çıkmış
bende bilmiyorum yani
kedicik bugün hangi mantıdan yaptın![]()
Kızla nasılsınız İyimsiniz bebkler nasıl çoluk çocuk
Benim bogazla feci ağrıyor allahım yagdır yagmuruda yakak soba ları kombileri.. ızdırap ya bir sıcak bi soguk..![]()
du bakalım teline msj attım
cevap gelmedi bekliyom
doğuruyormu kadın yoksa![]()
ellerine sağlık canım afiyet olsun Rabiim yerini doldursun olmayanlarada versin amin.yok abla yapmadım mantı ya
dunde baya mıgdem bulandı yedikten sonra
bugun tavuk pirzola şehriyeli pilav yogurt yedikallah bereket versin olmayanlarada versin .
aman daha doğurmasın
tutsun azıcık daha içinde
Kızla nasılsınız İyimsiniz bebkler nasıl çoluk çocuk
Benim bogazla feci ağrıyor allahım yagdır yagmuruda yakak soba ları kombileri.. ızdırap ya bir sıcak bi soguk..![]()
az kaldı geliyo kış:26::26: geçmiş olsun cnm..
canlarım nasılsınız bakalım? dün akşam yazdım yazdım yazdım tam bitirecektim kipc kapandı birdahada giremedim...suan arkadaşlarım geliyo haftasonu kalabalık olacak ev sanırım giremem kolay kolay, başak beni listeden atma hemen olurmukızlar son döneme girdik hamişlikte benim sıkıntılar başladı:26:ayaklarım bacaklarım çok fena şişiyo akşamları,sırtım belim çok ağrıyo... eve gelince yıkılıp kalıyorum resmen , göbeğimde aldı başını gidiyo bu ara
iyice şişmeye başladım gibi geliyo... sanırım normal artık bu şişlikler dimee..bu arada heran kapı çalabilir ve çıkabilirim bilginiz olsun..
yok abla ya mantı yapamdım
hatta dun eydikten sonra midem bulandı
Bugun tavuk pırzola şehriyeli pılav yogurtAllha bereket versin olmayanalrada versin
az kaldı geliyo kış:26::26: geçmiş olsun cnm..
canlarım nasılsınız bakalım? dün akşam yazdım yazdım yazdım tam bitirecektim kipc kapandı birdahada giremedim...suan arkadaşlarım geliyo haftasonu kalabalık olacak ev sanırım giremem kolay kolay, başak beni listeden atma hemen olurmukızlar son döneme girdik hamişlikte benim sıkıntılar başladı:26:ayaklarım bacaklarım çok fena şişiyo akşamları,sırtım belim çok ağrıyo... eve gelince yıkılıp kalıyorum resmen , göbeğimde aldı başını gidiyo bu ara
iyice şişmeye başladım gibi geliyo... sanırım normal artık bu şişlikler dimee..bu arada heran kapı çalabilir ve çıkabilirim bilginiz olsun..
ne misafiriymiş buuuu karnın gözüne çıkmış daha yeni neler atlattın
şişlikler normalde misafirler deeel![]()
oo baya yoğun geçecek desene ama sen kendini çok yorma bırak yapsınlar sende hazır ye![]()