• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç cim geçmiş olsun kendine iyi bak tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran alan iyi geliyordu yanılmıyorsam dikkat et kendine:26:
günaydın topiki hemşehrilerim, uyandım kahvaltı hazırlamam lazım ama ekmek de almam lazım üşendim vallahi

o tuzlu ayranını çoktan içmiştir hayatım :110:

bende buzlukta fazla ekmek var açılmasını 1 saat beklersen veriyim:30::30::30:

o tuzlu ayranını çoktan içmiştir hayatım :110:

bende buzlukta fazla ekmek var açılmasını 1 saat beklersen veriyim:30::30::30:

en iyisi ben gideyim bakkaldan alayım :1: bugün pazar herifime güzel bir kahvaltı hazırlamam lazım. evde pattisde kalmamış olsa fırına verirdim şimdi. en iyisi ben gidip ekmek alayım sonra da bir menemeeen ohhh mis gibi yeriz :1: başak ya bugünler yumurtlma günlerim bir içten dua etmedin ya bana alacağın olsun:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bak senin açtığın topik yüzünden çayı zor demledim hatuuun:1: bebiş bebiş derken adam bana bir hayrın yok deyip kapıya atacak bir kahvaltıyı bile hazırlayamaz bu karı diye:1:
eniyisi ben çıkayım sende sobanı kur bir an evvel

Son düzenleme:
☆ ☆ ☆ Eşim, benzerim yok benim. Eşim sen ol, benzerimi birlikte yaparız ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :52::52:

nazocummmm nasılsınn?test sonucu çıktı canım çıkmadı derken negatif çıktı yani;) hala hastalanmadım...garip garip akıntılarım oluyo 2 gündür...bünyem altüst oldu sanırım..:9::9:

anladım canım ben inşallah en yakın zamanda pozitif olur demek istemiştim:38:

sizi sallamaz olurmuyum ayol:39::39::39:

iyiki varım diimi bende ööle düşünmüştüm:110:

bi gün senle karşılıklı makarna yarışması yapak:21::21:

yarın aqkşama mı gelşcen:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

tamam yapalım ama ikimizde 1. oluruz:38:

biz sobayı kuruyok:46::46::46::46::46::46::46:

hadi gözün aydın bende kaloriferi yakacam soğuk bayağı

:9::9::9::9:uydurdum ama demekki inandırcı olabiliyor:53::53::53::53:

ohhhhhhhhhh:66::66::66::66:

sıcak sıcak yatsın olişim kestane tıkcam onun ağzına:39::40:

:46::46::46:tamam beklerim hayatımmmm
ama ortaklaşa para koyup kestanenizi alın:110:soba benden kestane sizden masraf çıkarmyaın başım:9::9::9::9::9::9::9::9:

kimseye masraf olmaz bende dün kestane toplamıştım ablamın ordan
alıp gelirim artık senin sobada kestane keyfi yaparız:21:

Son düzenleme:
umudum slm
tam çıkıyordum seni gördüm yeğen acıkmış bişeyler hazırlayım sonra gelirim

nereye kaçtın kadın:57:
:110: kahvalti hazirliycam demistim ya canim:110:
Soba kuruldu bitti herhalde.. Ahhh canim sobali Ev cekti :9: valla eskiye ozlem oldu simdi :110:
yok cnm esım benı boguyodu ruyada walla korktum uyku tutmadı :) sen naslsın ıyımısn

Ayyyy cok kotu bir ruyaymis gercektende :53:

Bende iyi olmaya calisiyorum. Regl donemindeyim son gunum dedim ama kahverengi seklinde devam ediyor:31:

Sende calismalar ne durumda?

Buarada Rapor veriiimmmm
Sabah kalktim kahvalti hazirladim
Sonra evi temizledim supurdum sildim
Renklileri yikadim kuruttum
Banyoyu temizledim
Firinda kusbasi sebzeli tava yaptim
Yaninada Dunden Coban asi vardi
Salata salgam vardi menude
Sonra cimdim regl bitmedi ama bitine Kadar dayanamiyorum banyo yapmadan. Ama su degince kesiliyo

Sewinc iyi oldunmu biraz? Tansiyon nasil?
Pasam. Ne zamandir gormuyorum?? Ozledim seni :110:
Derrya nerelerdesin ?
Nazom iyimisin canim?

:kkk:

:110: kahvalti hazirliycam demistim ya canim:110:
Soba kuruldu bitti herhalde.. Ahhh canim sobali Ev cekti :9: valla eskiye ozlem oldu simdi :110:

Ayyyy cok kotu bir ruyaymis gercektende :53:

Bende iyi olmaya calisiyorum. Regl donemindeyim son gunum dedim ama kahverengi seklinde devam ediyor:31:

Sende calismalar ne durumda?

Buarada Rapor veriiimmmm
Sabah kalktim kahvalti hazirladim
Sonra evi temizledim supurdum sildim
Renklileri yikadim kuruttum
Banyoyu temizledim
Firinda kusbasi sebzeli tava yaptim
Yaninada Dunden Coban asi vardi
Salata salgam vardi menude
Sonra cimdim regl bitmedi ama bitine Kadar dayanamiyorum banyo yapmadan. Ama su degince kesiliyo

Sewinc iyi oldunmu biraz? Tansiyon nasil?
Pasam. Ne zamandir gormuyorum?? Ozledim seni :110:
Derrya nerelerdesin ?
Nazom iyimisin canim?

:kkk:
ohh marıfetlııı hatunn :) cnm ben bı kez yumurama takııb yaptrdım rahım fılmm de temz cktı kasımda asılama yaptrcm bı tarafım cok umutlu bı tarafım tutmuck dıyıoo bakalım nolck.

ohh marıfetlııı hatunn :) cnm ben bı kez yumurama takııb yaptrdım rahım fılmm de temz cktı kasımda asılama yaptrcm bı tarafım cok umutlu bı tarafım tutmuck dıyıoo bakalım nolck.

Bende rahim filmi cektirmek istiyorum kolay mi? Istanbuldamisin? Nerde cektirdin?
Bende asilama yaptirucam ama yazin. Kismetse tabi. Nasipten ote yol yok. !!!
Olumlu dusun tutacak insallah. Guzel dusun. Tup bebek fikri nasil aCaaba? Fiyatin Tuzlu olmasi disinda:9:
Buarada cikmam lazim disari cikicaz esimle. Sen yaz Ben okurum bidaha pc'yi actigimda

umudum sadece sen varsın topikte nasılsın. ya canım bişey soracağım yumurtlama dönemindeyim. biraz iş yapayım dedim kasıklarımda batma oldu sancı gibi. bıraktım. sence yumurta çatlamış mıdır çatlayacakmıdır? sen yaşıyomusun böle şeyler

Bende rahim filmi cektirmek istiyorum kolay mi? Istanbuldamisin? Nerde cektirdin?
Bende asilama yaptirucam ama yazin. Kismetse tabi. Nasipten ote yol yok. !!!
Olumlu dusun tutacak insallah. Guzel dusun. Tup bebek fikri nasil aCaaba? Fiyatin Tuzlu olmasi disinda:9:
Buarada cikmam lazim disari cikicaz esimle. Sen yaz Ben okurum bidaha pc'yi actigimda

ewet tatlım ıstanbuldayım.. walla zormu bılmıorum kı anestezılı cektrdım ben bıraz tatlı bnm canım.. cıkınca az agrım oldu o kadar.. senın neyın varkı tatlım tup bebk ıcın acele etme bnce

Gecmis olsun canim.. acil sifalar diliyorum.. niye dusmus tansiyonun o kadar..
gecen benimde buyuk 9 kucuk 5'di. hemsire bana iyisin biseyin yok didiydiii...

Gunaydin guzel ulkemin guzel insanlari...

Nasilsiniz? hepinize guzel bir pazar diliyorum...
Cok saol hayatim daha iyiyim :29:
günaydın:72::72::72::72:
sevincinki büyük 5 küçük -3e düşmüş:110:
jetgill olmak kolay değil:110:
8/5 :110: uydurukcu kari :110:
biz sobayı kuruyok:46::46::46::46::46::46::46:
:63: biz kurmadik bayram sonuna kaldi :110:
sevinç cim geçmiş olsun kendine iyi bak tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran alan iyi geliyordu yanılmıyorsam dikkat et kendine:26:
günaydın topiki hemşehrilerim, uyandım kahvaltı hazırlamam lazım ama ekmek de almam lazım üşendim vallahi
saol hayatim :29:
:110:

:110:bence adanalıları seviyo bide sevinçte oluyo bu:kkk::kkk:
oyyyyy büyüdümü yoksa hala bebekmi

hastalığın işe yaradı:21::21::21::21:
buyudu 3 yasinda kyzummm koca yanakim
☆ ☆ ☆ Eşim, benzerim yok benim. Eşim sen ol, benzerimi birlikte yaparız ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :52::52:
:1: cok guzelms
geldim başakcım nasılsın:3::3::3::3::3::3:

:3: saracim hosgeldinnn :38:

canlarimmm nasılsınız?hiç ilerlememis sayfalar sevindim dicem ama nie yoksunuz yaaa ne zaman gelsem kimse olmuo:-( ben hala hastalanmadim yarın sabah olmazsam test yapcam bakalım nolcak...hayırlısı diorum...sizi seviom<3 Allah a emanet olun opuldunuz:-*

Back
X