• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende biz merak ettik kadın bizi sallamamış diye düşünürken aşağıdaki mesajı gördüm:40:

iyiki varsın:38::38::38:

boşver sen başkalarını normal doğumda bir gün sezeyanda ömür boyu çekecen doktor hangisini uygun görürse onu yap inşallahta normal olur

çok doğru:1:

bende makarnada mastır yaptım makarnamı sevmeyen yoktur

bende biraz sonra gidicem yarın akşama anca gelirim yarına görüşürüz
sizi sallamaz olurmuyum ayol:39::39::39:

iyiki varım diimi bende ööle düşünmüştüm:110:

bi gün senle karşılıklı makarna yarışması yapak:21::21:

yarın aqkşama mı gelşcen:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine o kadar yoruluyorsun tabi olacağı bu,şu bayram tatilinde dinlenebilirsen dinlen bari:29:

afidirsinizzz mesacların yekrarı beni çok seviyorda:))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür iyi haberler aldık :16: yavrumun gelişimi öndeymiş :52: 16+5 tim bugün doktor 16 haftalıksın ama 17-18 haftalık gibi dedi çok mutlu oldum çoook :52::125::16: 196 grammış ve 15-16 santimmiş kilosuda çok güzel :125::52::16::21: bu arada 66 kilo olmuşum yaani sadece 1 kilo almışım :63: hıh oda bebeme yaramış zaaten :9: laf söylüyodunuz bide bana çok çeşitli şeyler yiyom diyee :19: benden haberler böyle yaani amma gezdik bugün yaa sabah bi çıktık yeni geldik dahaa ayaklarım acıyo vallaaa ayakkabı vurdu birazcık sporduda ayakkabım ya anlamadım :53::26: neyse haber veriiimde gidiyim dedim ay gelişimi önde ya inşallah en kısa zamanda hisederim oğluşumu yaaa :1::16: ha bide doktor dediki sen kız istiydun ama seninki şeyini gözümüze sokuyo dedi harbidende çok belliydi bu kez şeyiii :17::9: bende iyi bari aldığımız onca kıyafet boşa gitmiycek kociş fişlerini attı değiştiremezdikte dedim :1: bu arada istediğim bebepanın hastane çıkışı setinide buldum bayaa bi tuzlu oldu ama çok güzel rengarenk çizgili falan hastanede foto çektirirken 1 tane en güzelinden olsun yeterdi zate 110 lira bayıldık bi sete ama başkada almam bidaada yeter o :16: neyse ben çıkiimde dinleniim biraz sizi habersiz bırakmayım dedim ee düşünceli hatunum nede olsa :9::12: pazartesiden sonra görüşürüz artıkın hadi hoşçakalııın :3::3::21::21::21::3::20::20::16::16:

maaşallah canım olişine ne iyi güzel haberler almışsın:nazar::nazar::nazar::nazar:

tekrar afidirsinizzzz

Son düzenleme:
çık,çık,çık misafir yolda geliyor sen daha ekmek almadınmı dahaaa:110:

ne yapıyım kuzum eşim yoldaymış gelene kadar bakım napıyo bu kızlar dedim sen ne yapıyosun??

hmmmmm ii bakalımmm..napim bende oturuom çok sıkıldım içim sıkılıo depremmi olcak ne diom yine:D geçenlerdede dedim deprem olmuştu bu seferde olursa korkacaklar benden iice:D hastalanmadım daha bebekde yok bekliom öleee...

hmmmmm ii bakalımmm..napim bende oturuom çok sıkıldım içim sıkılıo depremmi olcak ne diom yine:D geçenlerdede dedim deprem olmuştu bu seferde olursa korkacaklar benden iice:D hastalanmadım daha bebekde yok bekliom öleee...

kız sus ağzını hayra aç,tövbe,tövbe hayra yor hayır çıksın..

eminmisin yani test yaptırdınmı ,yoksada üzlme canım bu ay daha sıkı çalış:8:

dıkın,dıkın,afiyet olsun bebeamm,bendede tavuk haşlama,bulgur pilavı,turşu ve yoğurt var:56::56:

afiyet olsun sizeee...hahahaaa bende bişi yok kocişle kardeş acıkırsa naparım bilmemm...2 gibi yedik kibap getirmiş kociş yemeyiz heralde bidaha:D

afiyet olsun sizeee...hahahaaa bende bişi yok kocişle kardeş acıkırsa naparım bilmemm...2 gibi yedik kibap getirmiş kociş yemeyiz heralde bidaha:D

oohh afiyet olsun adana kebabını götürmüşsün,ama saat 2 de yemişsiniz acıkırlar heralde sende pratik bişeyler yaparsın hemencecik mesele makarna:56:

kız sus ağzını hayra aç,tövbe,tövbe hayra yor hayır çıksın..

eminmisin yani test yaptırdınmı ,yoksada üzlme canım bu ay daha sıkı çalış:8:

hayra açim açmayada ben geçendede böle olduydum ruhum daralıo evde durasımda gelmio biyere gidesimde gelmio...idrarda yaptım kanda verdim hiçbirinde cıkmadı hastada olmadım...walla bakcaz sıkı çalışmaya çalışıcam...

oohh afiyet olsun adana kebabını götürmüşsün,ama saat 2 de yemişsiniz acıkırlar heralde sende pratik bişeyler yaparsın hemencecik mesele makarna:56:

hee saol cnmm:D yaparım bişiler artık ...endo mi die küçük paket makarnalar var ondan yaptınmı hiç ben beğendim güzel bişe 5 dkda hazırlanıo:34:

hayra açim açmayada ben geçendede böle olduydum ruhum daralıo evde durasımda gelmio biyere gidesimde gelmio...idrarda yaptım kanda verdim hiçbirinde cıkmadı hastada olmadım...walla bakcaz sıkı çalışmaya çalışıcam...

inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır canım hayırlısı artık...şimdi anladım sıkıntının sebebini:38:

ben çıkıyorum kuzum kociş geldi:54:görüşürüz..

hee saol cnmm:D yaparım bişiler artık ...endo mi die küçük paket makarnalar var ondan yaptınmı hiç ben beğendim güzel bişe 5 dkda hazırlanıo:34:

yok kuzum denemedim,ben makarna hastasıyım çokta güzel yaparım ama onu denemedim..

inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır canım hayırlısı artık...şimdi anladım sıkıntının sebebini:38:

ben çıkıyorum kuzum kociş geldi:54:görüşürüz..

inşallahhh diyelim cnmmm...

yok kuzum denemedim,ben makarna hastasıyım çokta güzel yaparım ama onu denemedim..

dene bigün cnm..damak zevkine uygunsa beğenirsin...bazıları güzel...köri sosluyu beğenmedim ama;)görüşürüzz...kendine ii bak...öpüldün..:54:

Back
X