- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
maşallah Allah bağışlasın kselcim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varrSlm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii
sevinç bak biricik gezmelerdeymiş
hoşgeldn cnm
basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldirkızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum
350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:
Eki Görüntüle 537955
SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..
benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:
tahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif(
Uzulme hayatimmm hayirlisi olsun kirmizilar niye gelmedi acep
:26::26::26::26:
yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmezyorma kendnı cnm cook.. bıde acıılmamıs goncayım lafına cok guldum he :) nasılsın ıyımsn kuzum
tatile çokmus evindinben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmiçok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm![]()
haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycekhayır tatlım ucuz olurmu kız üçyüzküsür yazmışsın ya hem pahalı yada ucuz olması değil içine sinmesi beğenmen önemli olan dimi canım
bana sorarsan çok şeker ve bu sıralarda çok moda bu beşikler![]()
pardon bacım18 yaşındayım ben
açmamışımı kalmıi gıııı kocan açmış işte![]()
![]()
ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyotahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif(
Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varr
evet baktim gordum okudum
basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir
:
bilmiom sevincim yaaaa gelsin artıkkkkkkk...kafayı yicem yoksa![]()
tahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif(
Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varr
basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir
saol canim tesekkurlerrr
sanada cok gecmis olsunn iyi bak kendineeee![]()
amin cnm çok sağol
,inşalllah sen yaramaz şımarık canavar bir bebek değildin dimi:18::18::18::18:
cnm pıhtı topiğine bi sorsana ben emin diilim...inş.hamişsindir diyorum ama test yapmışsın sanırımhoşgeldin dumancımmmmm...ohhh ne güzel bir zaman geçirmişsin arkadaşlarınla...:) banada lazım öle bi zamanben iyiyim cnmm ..hastalanmadım onu bekliom...olmazsam test yapcam sabah..bakalım hayırlısı...bişşi sorcam free ps ne değeri bulamadımda protein s mi acaba?
bi ara koyarım yavrum.ama sevinç ablanın sözünü dinle o beşik çok hoş ama en fazla 6 ay yatar sonra sığmaz asansörlü aldır 3 yaşına kadar kullanyormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmezo yüzden accık yoruluyorum maalesef
tatile çokmus evindin
çık işten kurtul diyrum sanaşu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak
kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı
haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek
yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh
ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti
misafiri varmş
![]()
sağol canım,walla geçenki çok hafifti u sefer çok kötü oldum tam bayram üstü kimse öpmesin benii:2::2:Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varr
saol canim tesekkurlerrr
sanada cok gecmis olsunn iyi bak kendineeee![]()
üzülme kuzum hayırlısı inşaallah bir dahaki ay tutartahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif(
sara dönmene çok sevindim canım aynı dilekler bizden sanadua ve sevgiyle günaaaaaaaaaydın
kolay gelsin kuzum bende bayramdan sonra yapıcamm,evet titiz insanların temizliği maalesef daha geç bitiyor:2::2:kızlar temizlik maratonna bende başladım işşallah bugün işim biticek akşama görüşrüz
NOT anam agladı temizlik yapıcem diye sabah kalkamadım birde hiç yapmsam düşünemiyorum bileya benim elim agır yada ben çok titizleniyorum anlamış degilim
görüşrüz sonra
![]()
kız geçen sefer hafif atlattım bu kez kötüyüm yaa:2::2:kestaneyide çok severim haa merak etme gelirsem getiririm kaç kilo istiyon,yakında bizde kurarık nasılolsaaynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:
sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyekkestaneni getir yanında
hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar
sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa
hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:
abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııısen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmiçok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm![]()
canlarım işte benim oğlumsizlerlede paylaşmak istedim...