• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii
Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varr :21::21:
sevinç bak biricik gezmelerdeymiş:40::40:
hoşgeldn cnm
:110: evet baktim gordum okudum :63:
kızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum

350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:

Eki Görüntüle 537955
basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir :110:
SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..

benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:

saol canim tesekkurlerrr
sanada cok gecmis olsunn iyi bak kendineeee :29::29:

Son düzenleme:
yorma kendnı cnm cook.. bıde acıılmamıs goncayım lafına cok guldum he :) nasılsın ıyımsn kuzum
yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmez:1:o yüzden accık yoruluyorum maalesef:32:
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmi:16::16::16: çok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm :16:
tatile çokmus evindin:110:
çık işten kurtul diyrum sana:110: şu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak:21::21::21::21::21::21::21:

kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hayır tatlım ucuz olurmu kız üçyüzküsür yazmışsın ya hem pahalı yada ucuz olması değil içine sinmesi beğenmen önemli olan dimi canım

bana sorarsan çok şeker ve bu sıralarda çok moda bu beşikler :34::34::34::34::34::34:
haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek:39::39:
pardon bacım:1::1: 18 yaşındayım ben :12::12::12:

açmamışımı kalmıi gıııı kocan açmış işte :60: :30::30::30::30::30::30:
:30::30::30::30::30:yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh:25::25:
tahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif :((
ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo:53:
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti:41::41::41:

basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir :110:
:
:63:misafiri varmş:63:

üzülme tatlım inşallah tez vakitte gelir bebeğin

saol canim tesekkurlerrr

gözün aydın canım kardeşin gelmişmiş

asansörlü beşikde ne sevinç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar temizlik maratonna bende başladım işşallah bugün işim biticek akşama görüşrüz:32::32::32:
NOT anam agladı temizlik yapıcem diye sabah kalkamadım birde hiç yapmsam düşünemiyorum bile:53::53:ya benim elim agır yada ben çok titizleniyorum anlamış degilim :27::27:görüşrüz sonra:29::29:

hoşgeldin dumancımmmmm...ohhh ne güzel bir zaman geçirmişsin arkadaşlarınla...:) banada lazım öle bi zaman ;) ben iyiyim cnmm ..hastalanmadım onu bekliom...olmazsam test yapcam sabah..bakalım hayırlısı...bişşi sorcam free ps ne değeri bulamadımda protein s mi acaba?
cnm pıhtı topiğine bi sorsana ben emin diilim...inş.hamişsindir diyorum ama test yapmışsın sanırım :(

yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmez:1:o yüzden accık yoruluyorum maalesef:32:

tatile çokmus evindin:110:
çık işten kurtul diyrum sana:110: şu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak:21::21::21::21::21::21::21:

kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek:39::39:

:30::30::30::30::30:yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh:25::25:

ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo:53:
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti:41::41::41:

:63:misafiri varmş:63:
bi ara koyarım yavrum.ama sevinç ablanın sözünü dinle o beşik çok hoş ama en fazla 6 ay yatar sonra sığmaz asansörlü aldır 3 yaşına kadar kullan;)

saol canim tesekkurlerrr
sağol canım,walla geçenki çok hafifti u sefer çok kötü oldum tam bayram üstü kimse öpmesin benii:2::2:
üzülme kuzum hayırlısı inşaallah bir dahaki ay tutar:29:
dua ve sevgiyle günaaaaaaaaaydın
sara dönmene çok sevindim canım aynı dilekler bizden sana:29::29:
kızlar temizlik maratonna bende başladım işşallah bugün işim biticek akşama görüşrüz:32::32::32:
NOT anam agladı temizlik yapıcem diye sabah kalkamadım birde hiç yapmsam düşünemiyorum bile:53::53:ya benim elim agır yada ben çok titizleniyorum anlamış degilim :27::27:görüşrüz sonra:29::29:
kolay gelsin kuzum bende bayramdan sonra yapıcamm,evet titiz insanların temizliği maalesef daha geç bitiyor:2::2:
:9::9::9::9::9:aynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:

sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyek:110: kestaneni getir yanında:110:

hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar:110:

sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:

abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııı:30::30::30:sen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım:53::53::53:

fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:
kız geçen sefer hafif atlattım bu kez kötüyüm yaa:2::2:kestaneyide çok severim haa merak etme gelirsem getiririm kaç kilo istiyon,yakında bizde kurarık nasılolsa:110:inşaallah doğurmadan yatarsın walla çok merak ediyorum başoşş:110::18:
kız senin neren açılmamış tazecik gül goncası sen patlak ,üstelik karnında tomurcuğuyla olan bir gülsün,ablasısın işte kediciğin:9::9::9::2:
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmi:16::16::16: çok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm :16:

sen özlenmezmisin bidenem:29::29::29:ne güzel arkadaşlarınla vakkit geçirmişsin,tatilde geldi keyfini çıkar:2::2:

erenayımmmmmmmmmmm ....maşallahhhh bitanemmmm çok sevindim inannnn..tüylerim diken diken oldu inan mutluluktan.
canımmmmmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi:)

Back
X