• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canım bilmemmi canım bilirimde bi fırsatını bulupta yapamadım inanki :)
güneyde yatıyor şimdi uyanır ama :)
aman uysunda büyüsün annesi:16::16:

sen nasıl yapacan cnım lohusa halinle annen falan yapsın....
benm işim vardı geldim
sevinçi kocası saçından tuttu götürdü heralde

ayy saçıda yokki nası tutcak

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hemde şırıl,şırıllllllll:2::2::2:

sen sıcak bişeyler içtinmi birden yok oldunuzdaa:110:

kız sevinç çarpışıyomu yosaaa:9::9:

evdeki bitter çikoyu erittim içtim:30::30::30::30:nepiyim cnm tatlı bişiler istiyo

çarpışıyo bencee inşallah sağlam gelir:18:

hee kız çok iyi geliyor bitirdim bir fincanı mis gibi karanfil kokuyooo walla,insanın kocası canının yarısı tabii karısıdaa:38:
Ewettttt
prolu olcan yani iyi hadi bağalım hayırlı olsun şimdiden sana kuzum,

bu başakla sevinç nereye kayboldularsa:110:
Ben burdayim kocisim ve olisim trastan geldim cimdiler onlarla ugrastim
benm işim vardı geldim
sevinçi kocası saçından tuttu götürdü heralde

ayy saçıda yokki nası tutcak
:110: kiskanc yapiklu
hemde şırıl,şırıllllllll:2::2::2:

sen sıcak bişeyler içtinmi birden yok oldunuzdaa:110:

kız sevinç çarpışıyomu yosaaa:9::9:

Yok kiz oglumu giydirdim cay yaptim kek felan yiyosss buyurun

evdeki bitter çikoyu erittim içtim:30::30::30::30:nepiyim cnm tatlı bişiler istiyo

çarpışıyo bencee inşallah sağlam gelir:18:

yani çikolata yerine sahlep içseydin hadionu bulamadın bir ballı süt içeydin illa çikolata içecen eyii afiyet olsunn:110:

Son düzenleme:
Ewettttt

Ben burdayim kocisim ve olisim trastan geldim cimdiler onlarla ugrastim

:110: kiskanc yapiklu

Yok kiz oglumu giydirdim cay yaptim kek felan yiyosss buyurun

yanılmışız desene...

kız ben hiç kek sevmem ama çay içerim sağol:7:

Bende cok sevmem ama bu cikolatali islak kek oglum seviyiii:101:

:53: kesinnn kesinnn :110:

batlak gözzzzzz:21::21::21::21:

eerjiler b,iti heralde yazşmalar yavaşladı

bende çıkıyımk artık yoruldum da yeter:57:

beydağlı aşkım seninde gözlerin yorulmştur sende çık nezleyken pek zor oluyo pcye bakmak:4:

begümde sustu zatii

yeşilinde bebek uyandı

kadın seninde çarpışma zmanın geldi:23: ama kıcan çimmiş b,ida çimmmeyi gözü alamz bnce:50::50::50::50::50:

oleyyyyyy çarpışma ertelendiiiiiiiiiiii:110:

beydağlı aşkım seninde gözlerin yorulmştur sende çık nezleyken pek zor oluyo pcye bakmak:4:

begümde sustu zatii

yeşilinde bebek uyandı

kadın seninde çarpışma zmanın geldi:23: ama kıcan çimmiş b,ida çimmmeyi gözü alamz bnce:50::50::50::50::50:

delüü ertelenirmi kız çarpışma erkekler çimmeye hiiiçç üşenmiyolar o konuda onların saçı kısacık diye çok rahatlar ..

bende çıkıyom zaten burnum,gözüm heryerim akıyor,sesim borozan gibi çıkıyor ,hadi görüşürük ,öpüyorum hepiniziii:54::54::2::2:ay neyse öpmeyim bulaşmasın...

başak şekerle kolonyanı aldınmı kız ,gider ayak sordum neyse sonra yazarık artık yaaa hadiii çuuuuvvvvvvvvv:10::10::10::10:

sevinç sende anca daha çayını içecen sonra çay bulaşığını toparlayacan ,çarpışacan,çimeen hadi sende çık bacım,hadii aklım sizde kalmasınn:9::9::9::2::2:

begümde sustu zatii

yeşilinde bebek uyandı

bıtanem erkna cay yapıodum cıkmıssn sende allaha emnt olun kızlarr dıkkat edın kndınızeee

yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmez:1:o yüzden accık yoruluyorum maalesef:32:

tatile çokmus evindin:110:
çık işten kurtul diyrum sana:110: şu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak:21::21::21::21::21::21::21:

kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek:39::39:

:30::30::30::30::30:yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh:25::25:

ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo:53:
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti:41::41::41:

:63:misafiri varmş:63:

walla yaaa bilmiom inan anlamadım keyfindenmi benimi gıcık etmeye çalışıo :50::50::50:

Canim o sogan kurunden oldu bence bazi arkadaslarin bir hafta erken geldi bazilarininki 15 gun felan gecikti uzulme
gelsede rahatlasan madem bebek yok:50:

oluyomuymus ya ondan...bidahada yapmıyacam iştee hıhh :(( bencede bi gelsede kırmızılar rahatlasam artık hergün hergün geldimi die bakmaktan yoruldum:(( bu kadar bekledi bayramıda geçirsem bari :1::1::1::1::1::1:

üzülme tatlım inşallah tez vakitte gelir bebeğin

gözün aydın canım kardeşin gelmişmiş

asansörlü beşikde ne sevinç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

inşallah saracımmmmm hepimizin gelsin bebişleri ;):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarım işte benim oğlum :nazar::nazar::16::16: sizlerlede paylaşmak istedim...
canımm çok tatlı oğlun yaa maşallah Allah nazarlardan saklasın.

duman85 canım nasılsın merak ettim d dimer yaptırmaya devam ediyormusun senin kilon dozajın nedir.inşaallah iyi gidiyordur hamileliyim..görüşmek üzere..

canım c.tesi günü yaptırdım en son d-dimer 4000 olmuş:50: dozum 0.6*2normalde kilom artınca artacaktı ama plesentada kanama oldu fazla dozdan..kadın doğumcum kesinlikle artırılmasını istemiyo... bu dozla tamamlıycaz inş... 28 haftalık olduk çok şükür bi sıkıntı yok:nazar::nazar:..seninde büyümüş maşallahhhh:nazar::nazar: özeline bakarmısın msj atıcam sana:34:

yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmez:1:o yüzden accık yoruluyorum maalesef:32:

tatile çokmus evindin:110:
çık işten kurtul diyrum sana:110: şu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak:21::21::21::21::21::21::21:

kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek:39::39:

:30::30::30::30::30:yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh:25::25:

ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo:53:
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti:41::41::41:

:63:misafiri varmş:63:

walla yaaa bilmiom inan anlamadım keyfindenmi benimi gıcık etmeye çalışıo :50::50::50:

Canim o sogan kurunden oldu bence bazi arkadaslarin bir hafta erken geldi bazilarininki 15 gun felan gecikti uzulme
gelsede rahatlasan madem bebek yok:50:

oluyomuymus ya ondan...bidahada yapmıyacam iştee hıhh :(( bencede bi gelsede kırmızılar rahatlasam artık hergün hergün geldimi die bakmaktan yoruldum:(( bu kadar bekledi bayramıda geçirsem bari :1::1::1::1::1::1:

üzülme tatlım inşallah tez vakitte gelir bebeğin

gözün aydın canım kardeşin gelmişmiş

asansörlü beşikde ne sevinç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

inşallah saracımmmmm hepimizin gelsin bebişleri ;):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrr vilma ve pollynin hala gelmemişmi kırmızıları haberiniz varmı giriolarmı topike...

Back
X