- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
face yok diye üzülme annem 
..................................................

Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilinde böyle beğeniyorsa,kalsın bence elleme..
Uçlarını her ay aldırıyorum zatenhoşgeldiiinn canım
bencede kestirme hafif uçlarını aldırabilirsin yada kat verdirebiirsin ama boyunu çok kısaltmadan![]()
Ay çok dadlu olmuşun yaa kız ne geçnmişin sennn
alırız hayatımmmm aramzıda çok yer varrrrrrrrrrr
inşallah bebekin çok bekletmez seniiiiiii
sevinçç hayatımmmm kalk rdan misafirimz otursun hadi aşkımmmmmmmmm![]()
yapıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııben kısa saç sevmeemde:101:
uzat totona kadar ne kestiriyon![]()
saol datlummmmm
Uçlarını her ay aldırıyorum zaten
Ay çok dadlu olmuşun yaa kız ne geçnmişin sennnben baya küçüğüm aplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
yapıklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
saol datlummmmm10 sene totoma kadar uzun saçla gezdim yeter artık didim kestirdim çok rahat ve kocam çok beğeniyiiiiii
![]()
ayyy sevinç yemin ederimm biliyodum bunu yaptığını yaaa şimdi başağa yazacaktım sevinç kayboldu yoksa resim mi ekliyor diyeee,,
çok yakışmış arkadaşım genç kız gibi olmuşsunzaten öylesin bu kadar kısa kestirmek cesaret ister ve herkesede yakışmazzz..
çok teşekkür ederim canım benim için yaptığın bu nezaket çok hoşuma gitttiii,topraamm hemşomm,pıhtıdaşım
ha birde çarpışmalardan sonra büyük kolaylık walla:))
abovvvvvvv esmer böcükkkkkk
basoss egeyı bı daha koysana esıme gostercm ):
ayyy sevinç yemin ederimm biliyodum bunu yaptığını yaaa şimdi başağa yazacaktım sevinç kayboldu yoksa resim mi ekliyor diyeee,,
çok yakışmış arkadaşım genç kız gibi olmuşsunzaten öylesin bu kadar kısa kestirmek cesaret ister ve herkesede yakışmazzz..
çok teşekkür ederim canım benim için yaptığın bu nezaket çok hoşuma gitttiii,topraamm hemşomm,pıhtıdaşım
ha birde çarpışmalardan sonra büyük kolaylık walla:))
ne dimek datlummmmmmmmmmmmm
herkeşşşler görsünde sen görme olarmı heçççç
evet senin için uğraştımmmm:13::13::13:
![]()
begümcüm albümüme koydum cnm
abovvvvvvv esmer böcükkkkkkçokgüzel olmş yakşmıştaaaaaaaa. tam çarpışmalıkkkkkkk
ama uzun daha eyydiiiiiiii
tmm cnm
vitrindeki dantelllerde hazırmı ne![]()
tskkr ederm bıtnmm erkan sok oldu :)
biz karı koca böyle seviyik
hayır annem ördü onları![]()
saol datlumfıstıkkk olmus :)
çamsanlarda tozlu loc unmu yok
kaşmirlerde tımarlanmamış![]()
neden kızzzzzzzzzzzzzz
Bişi dicem o danteller seni rahtsız etmiyormu :26::26:ben nefret ediyroumface yok diye üzülme annem