• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Biriciiikkkkkk aysuunnnn :3::3:

aysun pelinin randevusu vardi bugun seyhan uygulamada haberin varmi cnm:31:

Biriciiikkkkkk aysuunnnn :3::3:

aysun pelinin randevusu vardi bugun seyhan uygulamada haberin varmi cnm:31:

ivetttttt buyrun benimmmm sevincimmm...nasılsın? pelinle konustum cnmm...yapmıcaklarmış doktorum mutlaka yaptır dedi demiş o nedenle peki yapalım demişler..10 gün sonra cıkacakmış genetikte 1 ay sonra...pek konusamadık araba kullanıodum ama görüşürüm en kısa zamanda ...

ivetttttt buyrun benimmmm sevincimmm...nasılsın? pelinle konustum cnmm...yapmıcaklarmış doktorum mutlaka yaptır dedi demiş o nedenle peki yapalım demişler..10 gün sonra cıkacakmış genetikte 1 ay sonra...pek konusamadık araba kullanıodum ama görüşürüm en kısa zamanda ...

Ewet ben ona demistim 2-3 dusuk olmazsa bakmazlar cok israr et kadin dogumcum gonderdi de dedim ise yaramis canim :1:

sevınc bol bol carpısırsın artık dus dan sonraa sac kuruta derdı olmaz:1::1::1::1::1::1::1::1:

duman karnın masallah kocaman olmuss

yok unutrmuyum ama bugun acayıp mıde buantsı cekıoyrumm kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorummm tursu falan yedım gecmedı:25::25::25::27::31:
Niyeki gebemisin yoksa usuttun felanmi
canım yok yarın yarım gün çalışıyorum sonra tatil...sen saçınımı kestirdin? gülegüle kullan..bende faceye resim koydum bak da gör nasıl şiştim:110:
Tsk ederim hemen bakiyorum cnm
sevınc bol bol carpısırsın artık dus dan sonraa sac kuruta derdı olmaz:1::1::1::1::1::1::1::1:

duman karnın masallah kocaman olmuss

Kisaydi kuz zatiiu az uzadi bidaha kestirdim sinuzut var bende yas kalinca aziyoii

yüzüstü yatabiliyomusun yeşilcimmm ben çok özledm yaaaaaaaaa:1::1:
yok canım uyku yokki artık bize ne yüzüstü yatması geceleri hep ayaktayız :)
şaka bi yana yüzüstü yatamam zaten hiç canım benim göğüsler biraz büyük olunca yatılmıyor :)
başakcım bol bol uykunun tadını çıkar derim :34:
aman uysunda büyüsün annesi:16::16:

sen nasıl yapacan cnım lohusa halinle annen falan yapsın....
onu yapmakta bişi yokta işte unutuyoruz yaa :)
ayy beyaz en güzeliiiiiiiiiii:46::46::46::46:

belkim güneyin kız kardeşi olursa oda yaatr inşalllahhhhhhh

nerdesin sennnnnnn kısklı bebeği nereye götrüdn

mersindeyim canım eşim izin aldı geçen hafta geldik bayram sonu döncez annem birazda burda bakayım sana dedi
evet canım beyaz çok güzel bende öyle düşündüm hem erkek hem kız için olur baya büyükte biz toplam odayı 1.260 a falan aldık ama netten aldık montesini de kendimiz yaptık:34:

cnm son 2 haftada birden büyüdü:)

darısı bızeee:1::1::1::1::1::1:

Niyeki gebemisin yoksa usuttun felanmi

Tsk ederim hemen bakiyorum cnm

Kisaydi kuz zatiiu az uzadi bidaha kestirdim sinuzut var bende yas kalinca aziyoii

gebe degılımdırde usuttummu bılmıyrmkı kafamı kaldıramyrum yatakdayım kussam rahatlycamdaa bende s:1:ınzt varr sacımm gece yıkasam ertesı gun oglene anca kuruyo:31::31:

Basak hnm gelsinde hamile kadin gorsun alninin akiyla resmini koymus
bizde gorduk ni war hamis dedigin siser zatii :29:

Belos cnm sen niye gene ewde durmuyon gidiyon heruf hayla gececimi :26:
gecmis olsun bu arada :38:

Ayyyy cnmm iyi sismissin haa ama cok yakismis valla
kiz kocisinde sismis senlen beraber ayyy daha dun gibi
hamislik haberini aldigimiz gunler rabbim bagislasin
hayirlisiyla canim dua ediyom :29:
yanaklarım filan patlıycak gibi dimi:)) valla kız kocamla yarışıyoruz kilo konusunda o benden daha çok aldı 7 ayda:1:

darısı bızeee:1::1::1::1::1::1:

gebe degılımdırde usuttummu bılmıyrmkı kafamı kaldıramyrum yatakdayım kussam rahatlycamdaa bende s:1:ınzt varr sacımm gece yıkasam ertesı gun oglene anca kuruyo:31::31:
amiiinnnnnn Allah isteyenherkesi şişirsin inşallahhhh

Basak hnm gelsinde hamile kadin gorsun alninin akiyla resmini koymus
bizde gorduk ni war hamis dedigin siser zatii :29:

yaa bak utanmadım koydum resmimi ne var yani doğurunca zayıflarım yine dimee ne utancam:110:

Back
X