Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biriciiikkkkkk aysuunnnn
aysun pelinin randevusu vardi bugun seyhan uygulamada haberin varmi cnm![]()
ivetttttt buyrun benimmmm sevincimmm...nasılsın? pelinle konustum cnmm...yapmıcaklarmış doktorum mutlaka yaptır dedi demiş o nedenle peki yapalım demişler..10 gün sonra cıkacakmış genetikte 1 ay sonra...pek konusamadık araba kullanıodum ama görüşürüm en kısa zamanda ...
Ewet ben ona demistim 2-3 dusuk olmazsa bakmazlar cok israr et kadin dogumcum gonderdi de dedim ise yaramis canim![]()
aynen oda dedi zaten kulagını çınlattık seninde sevinç dedi bana öle söle die dedi![]()
Belos unuttun sen beni
duman tatile girdinmi![]()
Belos unuttun sen beni
duman tatile girdinmi![]()
insallah hayirli haberlerle gelir senin gecikmen sogandan canim merak etme
![]()
sevınc bol bol carpısırsın artık dus dan sonraa sac kuruta derdı olmaz![]()
duman karnın masallah kocaman olmuss
Niyeki gebemisin yoksa usuttun felanmiyok unutrmuyum ama bugun acayıp mıde buantsı cekıoyrumm kendımı hıcc ıyı hıssetmıyorummm tursu falan yedım gecmedı![]()
Tsk ederim hemen bakiyorum cnmcanım yok yarın yarım gün çalışıyorum sonra tatil...sen saçınımı kestirdin? gülegüle kullan..bende faceye resim koydum bak da gör nasıl şiştim![]()
sevınc bol bol carpısırsın artık dus dan sonraa sac kuruta derdı olmaz![]()
duman karnın masallah kocaman olmuss
yok canım uyku yokki artık bize ne yüzüstü yatması geceleri hep ayaktayız :)yüzüstü yatabiliyomusun yeşilcimmm ben çok özledm yaaaaaaaaa![]()
onu yapmakta bişi yokta işte unutuyoruz yaa :)aman uysunda büyüsün annesi
sen nasıl yapacan cnım lohusa halinle annen falan yapsın....
ayy beyaz en güzeliiiiiiiiiii
belkim güneyin kız kardeşi olursa oda yaatr inşalllahhhhhhh
nerdesin sennnnnnn kısklı bebeği nereye götrüdn
cnm son 2 haftada birden büyüdü:)
cnm son 2 haftada birden büyüdü:)
Niyeki gebemisin yoksa usuttun felanmi
Tsk ederim hemen bakiyorum cnm
Kisaydi kuz zatiiu az uzadi bidaha kestirdim sinuzut var bende yas kalinca aziyoii
yanaklarım filan patlıycak gibi dimi:)) valla kız kocamla yarışıyoruz kilo konusunda o benden daha çok aldı 7 aydaAyyyy cnmm iyi sismissin haa ama cok yakismis valla
kiz kocisinde sismis senlen beraber ayyy daha dun gibi
hamislik haberini aldigimiz gunler rabbim bagislasin
hayirlisiyla canim dua ediyom![]()
amiiinnnnnn Allah isteyenherkesi şişirsin inşallahhhhdarısı bızeee
gebe degılımdırde usuttummu bılmıyrmkı kafamı kaldıramyrum yatakdayım kussam rahatlycamdaa bende sınzt varr sacımm gece yıkasam ertesı gun oglene anca kuruyo
![]()
Basak hnm gelsinde hamile kadin gorsun alninin akiyla resmini koymus
bizde gorduk ni war hamis dedigin siser zatii![]()