• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slmm kızlarr su mubarek gunde ne muratlarınız varsa rabbım tez zmanada versınnn hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsınnnnn amınnnnnnnn:16::16::16:

bayramınız sımdıden mubarek olsun buyuklerım ellerınden operım:42::42::42::42::42:

saclarımı yapıyorum kaynosa gidecemm:27::27:

:3::3:ben geldim ev işlerim bitti çok şükür ne var ne yok bebeler:6::6:
hayırlı bayramlar kızlar rabbim dlarımızı kabl etsin işşallah :16::16:nerde bu devlet nerde bu millet:kkk::kkk:

kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...Rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebek,hamilelere sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin...öpüyorum hepinizi..

delüü ertelenirmi kız çarpışma erkekler çimmeye hiiiçç üşenmiyolar o konuda onların saçı kısacık diye çok rahatlar ..

bende çıkıyom zaten burnum,gözüm heryerim akıyor,sesim borozan gibi çıkıyor ,hadi görüşürük ,öpüyorum hepiniziii:54::54::2::2:ay neyse öpmeyim bulaşmasın...

başak şekerle kolonyanı aldınmı kız ,gider ayak sordum neyse sonra yazarık artık yaaa hadiii çuuuuvvvvvvvvv:10::10::10::10:

sevinç sende anca daha çayını içecen sonra çay bulaşığını toparlayacan ,çarpışacan,çimeen hadi sende çık bacım,hadii aklım sizde kalmasınn:9::9::9::2::2:
çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
canım telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor şarjı bitiyor diye bende kapatıyorum
lazım olduğunda açıyorum ama diğer hattım açık bir ara o numaramıda vereyim sana

bende uzun saç severim küçükken ablamlar saçınızlamı uğraşacaz diye kısacık kestirirlerdi bende çok üzülürdüm
onun için en son 13 yaşlarında kısa saçlıydım ondan sonrada omuzumdan yukarı çıkmadı kısalığı

bende özledim düşükten sonra yüz üstü yatamıyorum azcık yatayım diyorum bel ağrısında nasıl döneceğimi şaşırıyorum:31:
nar kopardın diyede azar yemştin şimdi paso nar yiyosun:1:

abovv senemi yüzüstü yatamıyosun ne kötüü:31::31::31:
canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar
ayy yeetrcim Alah razı olsun bende şimdi sorcaktım kızlara arefe günü1000 ihlas okunması kurbandamıydı ramazan bayramındamıydı diye:16::16::16:

slmm kızlarr su mubarek gunde ne muratlarınız varsa rabbım tez zmanada versınnn hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsınnnnn amınnnnnnnn:16::16::16:

bayramınız sımdıden mubarek olsun buyuklerım ellerınden operım:42::42::42::42::42:

saclarımı yapıyorum kaynosa gidecemm:27::27:
Saol tatlim aminnnnn cumlemizinnn :29:
:3::3:ben geldim ev işlerim bitti çok şükür ne var ne yok bebeler:6::6:
hayırlı bayramlar kızlar rabbim dlarımızı kabl etsin işşallah :16::16:nerde bu devlet nerde bu millet:kkk::kkk:
amin amin amin :38:
kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...Rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebek,hamilelere sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin...öpüyorum hepinizi..
amin amin amin...

Hepimizin kurban bayrami mubarek olsun canlarim
Rabbim ne muradoniz varsa versin :29::38:

günaydin bayanlar acil yardim.ayin 2 de kücük bir operasyon gecirecegim.rahim icinde 3.5 cm boyutunda miyomum var.arti 3 kez negativ tüp bebek denemem var.doktorum simdi acik ameliyat diyor onun söyledigi daha iyiymis bu sekil.bende histeroskopi yada laparoskopi yoluyla istiyorum.gerci 2 bucuk yil önce laparoskopi oldum.bilgili olan arkadaslarin tecrubelerine ihtiyacim var

:1: oyle olur cnm bebek emdikce cekiliyor yavas yavas sistigin icin yavas yavas verecen acelesi yok
koca gobek bir gunde cekilirmi esnedi nede olsa ben korse giydim tavsiye ederim :29:

kıs sezeryanda korse iyi değil diyorlar ama yaa :44:
sen ne kadar sonra giydin korseyi şimdi benim göbişin derileri bile ağrıyor elleyince

yemekteyizi mi izliyosun kadın:63:

ay adamın yaptığı baklava çok hoş gözüküyo bende yapabilirmiyim acabaaaaaaaaa

ben yemekteyize katılsam en fazla 2 çeş,it yaparım heralde yetişmez yemekler yada yanar:25::25::25:

kızlaaaaaaarrrrr sonunda tatil geldi:46: ben bu akşam yolcuyum, 5 gün gelemiycem,şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallahhhhhhh bebeksiz geçen son bayramımız olur diyorum ... kocccaman öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn:3::3:

kıs sezeryanda korse iyi değil diyorlar ama yaa :44:
sen ne kadar sonra giydin korseyi şimdi benim göbişin derileri bile ağrıyor elleyince
Canim bir ayliktim giymeyd basladim
yemekteyizi mi izliyosun kadın:63:

ay adamın yaptığı baklava çok hoş gözüküyo bende yapabilirmiyim acabaaaaaaaaa

ben yemekteyize katılsam en fazla 2 çeş,it yaparım heralde yetişmez yemekler yada yanar:25::25::25:
Yokkk kizzz carsilari arsinliyordum :60:
herkese iyi bayramlar
iyi bayramlar canim :29:
kızlaaaaaaarrrrr sonunda tatil geldi:46: ben bu akşam yolcuyum, 5 gün gelemiycem,şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallahhhhhhh bebeksiz geçen son bayramımız olur diyorum ... kocccaman öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn:3::3:

:110: nereye kadin gene iku caninla ewde oturdugun yok :63: iyi bayramlarrrr amiiinnn...

selamlar:3::3::3:
kurban bayramınız kutlu olsun bebeksiz geçen son bayramımız olsun

merhaba canım iyiyim
izmirdeyim bakayım dedim biraz ama pc çok ağır zor açılıyor sayfalar
sen nasılsın

ne güzelll bilmiodum izmire gidiceni...bende iyiyim kayınvaldemdeyiz biliosundur bayagdır burdayız...görümcemde geldi malatyadan...oturuozz...hastalanmayı bekliom 1 hafta geçti olmadım testte negatif...öle işte..

ne güzelll bilmiodum izmire gidiceni...bende iyiyim kayınvaldemdeyiz biliosundur bayagdır burdayız...görümcemde geldi malatyadan...oturuozz...hastalanmayı bekliom 1 hafta geçti olmadım testte negatif...öle işte..

yazmıştım ama gözünden kaçmış demekki bugün geldim
biliyorum canım hadi bakalım kötü bişey olmasında geç olsun
benimde günüm bugündü bakalım daha gelen giden yok hayırlısı

Back
X