Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvdelüü ertelenirmi kız çarpışma erkekler çimmeye hiiiçç üşenmiyolar o konuda onların saçı kısacık diye çok rahatlar ..
bende çıkıyom zaten burnum,gözüm heryerim akıyor,sesim borozan gibi çıkıyor ,hadi görüşürük ,öpüyorum hepiniziii:2::2:ay neyse öpmeyim bulaşmasın...
başak şekerle kolonyanı aldınmı kız ,gider ayak sordum neyse sonra yazarık artık yaaa hadiii çuuuuvvvvvvvvv
sevinç sende anca daha çayını içecen sonra çay bulaşığını toparlayacan ,çarpışacan,çimeen hadi sende çık bacım,hadii aklım sizde kalmasınn:2::2:
nar kopardın diyede azar yemştin şimdi paso nar yiyosuncanım telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor şarjı bitiyor diye bende kapatıyorum
lazım olduğunda açıyorum ama diğer hattım açık bir ara o numaramıda vereyim sana
bende uzun saç severim küçükken ablamlar saçınızlamı uğraşacaz diye kısacık kestirirlerdi bende çok üzülürdüm
onun için en son 13 yaşlarında kısa saçlıydım ondan sonrada omuzumdan yukarı çıkmadı kısalığı
bende özledim düşükten sonra yüz üstü yatamıyorum azcık yatayım diyorum bel ağrısında nasıl döneceğimi şaşırıyorum![]()
ayy yeetrcim Alah razı olsun bende şimdi sorcaktım kızlara arefe günü1000 ihlas okunması kurbandamıydı ramazan bayramındamıydı diyecanlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar
Saol tatlim aminnnnn cumlemizinnnslmm kızlarr su mubarek gunde ne muratlarınız varsa rabbım tez zmanada versınnn hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsınnnnn amınnnnnnnn
bayramınız sımdıden mubarek olsun buyuklerım ellerınden operım![]()
saclarımı yapıyorum kaynosa gidecemm![]()
amin amin aminben geldim ev işlerim bitti çok şükür ne var ne yok bebeler
hayırlı bayramlar kızlar rabbim dlarımızı kabl etsin işşallahnerde bu devlet nerde bu millet
![]()
amin amin amin...kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...Rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebek,hamilelere sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin...öpüyorum hepinizi..
niye belki diyon dua etde olsun bende sana dua edeyimde seninde bebeen olsunn
![]()
belkıyı kız olması konusunda dedım bıtanemm ben hep edıyorum kı dualarımda merak etme canım :) hayırlı saglıklı olsun bı oglun var bıde kızın olsun o zaman :)
Tmm simdi olduuutsk ederim aminnnnn
oyle olur cnm bebek emdikce cekiliyor yavas yavas sistigin icin yavas yavas verecen acelesi yok
koca gobek bir gunde cekilirmi esnedi nede olsa ben korse giydim tavsiye ederim![]()
Canim bir ayliktim giymeyd basladimkıs sezeryanda korse iyi değil diyorlar ama yaa :44:
sen ne kadar sonra giydin korseyi şimdi benim göbişin derileri bile ağrıyor elleyince
Yokkk kizzz carsilari arsinliyordumyemekteyizi mi izliyosun kadın
ay adamın yaptığı baklava çok hoş gözüküyo bende yapabilirmiyim acabaaaaaaaaa
ben yemekteyize katılsam en fazla 2 çeş,it yaparım heralde yetişmez yemekler yada yanar![]()
iyi bayramlar canimherkese iyi bayramlar
kızlaaaaaaarrrrr sonunda tatil geldiben bu akşam yolcuyum, 5 gün gelemiycem,şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallahhhhhhh bebeksiz geçen son bayramımız olur diyorum ... kocccaman öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn
![]()
nazocum varmış yaaaa şimdi gördümmm...nasılsın canım?
merhaba canım iyiyim
izmirdeyim bakayım dedim biraz ama pc çok ağır zor açılıyor sayfalar
sen nasılsın
ne güzelll bilmiodum izmire gidiceni...bende iyiyim kayınvaldemdeyiz biliosundur bayagdır burdayız...görümcemde geldi malatyadan...oturuozz...hastalanmayı bekliom 1 hafta geçti olmadım testte negatif...öle işte..