• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende dıkkat etsene:19::19: aman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu

gıı senın kaynosun evı kombılımı

ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:

yok canım çıkmamıştır sağlık ocagına verdim sabah yarın 1 de cıkacak dedilerde ben 5 gibi arıom öğreniom sonucu dr dan...ama bu sefer aramıcam kendim gidicem yakın zaten...

yok canım çıkmamıştır sağlık ocagına verdim sabah yarın 1 de cıkacak dedilerde ben 5 gibi arıom öğreniom sonucu dr dan...ama bu sefer aramıcam kendim gidicem yakın zaten...

ınsallah gebesındır tatlım :16::16:,

kızlarr elma dılımı patatess yuıkayım elma seklınde dograyıp aynı patates gıbı kızartsam olurmu:44::44::44:

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı.
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor

sonucu aldım kızlarr maalesef negatif bebişim yok...kırmızılar gelsin artık...arabaya bi bindim Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube bu çalıo bayağ kötü etti beni...giden bebişime söledim...:43::43::43:

canım yaa böyle yapma nolur... :(
bende bu ay çok ümitlendim 7. günü gittim kan testi yaptırdım bişey çıkmadı...tarlusal verdi kullandım adet olmayı bekliyorum ... ya birbirimizi teselli etmemiz çok anlamsız sonuçta hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama her zaman nediyoruz hayırlısı olsun...ümitsizlik yok..

sonucu aldım kızlarr maalesef negatif bebişim yok...kırmızılar gelsin artık...arabaya bi bindim Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube bu çalıo bayağ kötü etti beni...giden bebişime söledim...:43::43::43:

üzülme seray niye üzülüyon vakti vardır, zamanını bekliyodur stres yapma sen
kızlar bayram nasıl geçti? benim 6 gün tatil iyi geldi vala işe başladım bugün sizi özledim bide bennn:((

üzülme seray niye üzülüyon vakti vardır, zamanını bekliyodur stres yapma sen
kızlar bayram nasıl geçti? benim 6 gün tatil iyi geldi vala işe başladım bugün sizi özledim bide bennn:((

bende özledim vallaa.... bayramın 2 günü kurbandı etti derken geçti..evdeydik iki akşam eşimle dışarı çıktık..evde vakit geçirdik ama nasıl geçti anlamadım..bide internetimiz sorun verdi giremedim nete çok pis bunalıma girdim :D

sende dıkkat etsene:19::19: aman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu

gıı senın kaynosun evı kombılımı

ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:
Ewt kombili kaynosun ewi :110:
bizde bir ton odun bir ton komur aldik
1100 tl tuttu o kadar dogalgaz yaksam
butun ewi isitirim sicak suyum olur
ocakim bedavaya gelir :19:
hayirlisi zaar bizde goruruk kombili ewi

Uzulme hayatim yaaa sogan kuru geciktirdi insallah bu ay bebegin gelir
hayirlisi muallakta kaldin tabi kirmizilar gelsin diye dua ediyon saka gibi :19:

canımsın yaa hayırlısı olsun bu ay kısmet diilmiş demekki... bu arada bu şarkıyı duyunca benimde hep aklıma kaybettiğim bebeklerim geliyo nedense gözlerim dolu dolu dinliyorum her seferinde:( çok yıpratma kendini canım:(

Ayyy gozunaydin cnm oglunda tatliymis:18:maasallah :18:
:18:bir yerleri kemirirse parcalarsa felan ben hec korkmamda :18::27:

yok parçalamıyor ama gunde 2 kere dışarı çıkıcak Öff bir hayvan sever olarak itirfaf ediyorum şimdiden Korktum yoruldum:18::18::18::18::27::27:

aman napım yaa çocuk olsunmu :D :27:

kızlarr bugun sol kasıgım acayıp agrıyo ozellıkle ıdrar yaparken neden olabılır:44::44::26::26::27::31::31:

yok parçalamıyor ama gunde 2 kere dışarı çıkıcak Öff bir hayvan sever olarak itirfaf ediyorum şimdiden Korktum yoruldum:18::18::18::18::27::27:

aman napım yaa çocuk olsunmu :D :27:
Cocuk olsun daha az zararli en azindan cok.cok kaka yapar kusar felan :1: zaten gebelikte cok.onerilmiyor ayni ewde felan poffff isin zor yaaaa
kızlarr bugun sol kasıgım acayıp agrıyo ozellıkle ıdrar yaparken neden olabılır:44::44::26::26::27::31::31:

Cnm benimde sag kasigim ama ben yimirtlama haftasindayim o yuzden :8::8:

Kaavalti yapiyom diyimde cikiyiim :110:
nasil olsa kimse yok
topik basi yokki uyeler olsun :63:
hoca ve cemaat uyumlu :63:

SELAMLARRRRRRRRRR herkese nasılsınız kızlar?:3::3::3:hiçkimsecikler yokkk:50::50::50:nerdesiniz ayol?:53::53::53:neyse hepinizi kocaman öpüyorum :54::54::54:

Back
X