• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende kasımın 15 inde gidicem dktra son kontrol bakalım ne diyecekkkk bebiş ne alemde napıyo merak ediyom gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum ilk bebiş gibi ama yeni bebek yeni heyecan walla sabırsızlıkla bekliyoz maaileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

deli kadın dönde totona bak geri dön göbeene bak :110:
tabii hamiş kalırsam üşümiiim diye aldı kocişim :110:
inşalllah hamiş kalda biz bakarız sana topikçe üşütmeyiz:21:
kaave içiyonnu:110:iç iç pıhtıya iyi gelir:19:
başak 40 torba demekki 15 e geliyor rus kömürü kalorisi çok yüksek :19:

kalorisi yüksekse kilo yapar:110: iğrenç bi espiriydi gülmedin inşalah:63:

inşalllah hamiş kalda biz bakarız sana topikçe üşütmeyiz:21:
kaave içiyonnu:110:iç iç pıhtıya iyi gelir:19:

kalorisi yüksekse kilo yapar:110: iğrenç bi espiriydi gülmedin inşalah:63:

:21: inşallahh zaten yımırtlama günlerindeyimmm:23::12:
kaave eyi aklıma geldi bugün içmedimdi :9::9:
çayı yavaş yavaş azaltıyom en azından biraz açık içmeye çalışıyom
espiri süperdi :120:

kaç kilo aldın sen ondan haber et benim çatı dardı zatende açılmadı
kordonuda dolamış heç çıkamadı :25::25:
kız ben bir ağda yaptımmı 45 gün anca çıkıyor:12::12:

umarım benmki açılır:25::25::25:

o nasıl tüyse kız 2 hafatay baş vermeye başlar normal insanın tüyleriiiiiiiiii

tamemen çıkar demiyorum küçük küçük baş verirrrrrrr:47:
2 haftayada oluşumunu tamamlar:41:

12kilo aldım

Son düzenleme:
bende kasımın 15 inde gidicem dktra son kontrol bakalım ne diyecekkkk bebiş ne alemde napıyo merak ediyom gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum ilk bebiş gibi ama yeni bebek yeni heyecan walla sabırsızlıkla bekliyoz maaileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hepsinin yer ayrı diimiiiiiii:16::16::16::16::16:

:16: ayyyyy ne güzelll darısı başıma oğluma bir kardeş becerebilseydik :9::9::9:
umarım benmki açılır:25::25::25:

o nasıl tüyse kız 2 hafatay baş vermeye başlar normal insanın tüyleriiiiiiiiii

tamemen çıkar demiyorum küçük küçük baş verirrrrrrr:47:

:12: yıllardır ağda yapıyom bide tarihlerin çok faydasını gördüm :110: baş maş vermiyiii :101:

canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim inanın bu aralar çok doluym dügün telaşesi birde altaki gelinin babası öldü 45 yaşında kanserdi:5::5: buraya giremezssem yazamazsam ksra bakmayın inanın vaktim olmyo 7 takıma bile ceza puanı veriyolar diye mecbur yazıyorm kendinize iyi bakın namazı kılığp karşı daireye gidicem dolma sarmaya yarın dügün yemegi var k.i.b işşallah pazaertesi bol bol konuşurz olrmu canlarım benim bu arada gidiyor kilolar:52::52:

iyi geçti hayatım çok şükür
:9::9::9::9:öyle gzöüküyo:110:
nstye girdim herşey yolunda bebek yerinde rahat çıkıyım diye acele etmiyo:101:
bebeğin kilosu iyi ama fazla alması iyi değil doğumu zorlaştırır dedi 3300ü geçmesin felan dedi
haftaya çatı muayenesi yapcakmş:18:kukuşumu temz tutmam lazım
haftaya kukuşumu alırsam doğuma kadar alacak kadar çıkmaz tüyler
doğumda tüylü olmak istemem nasıl ayarlıyosunuz bunu yaaaaa:25::25::25::25:

aman iyi sevindim bebişlerin maşallah rahatları pek iyi aman iyi olsunlarda acele etmesinler.kızzz çok erken alıyon daha dur annem naptın doğuma bir hafta kala alsana çıkarsa erkenden ben öyle yapıcammmmm:52::52::52:

:21: inşallahh zaten yımırtlama günlerindeyimmm:23::12:
kaave eyi aklıma geldi bugün içmedimdi :9::9:
çayı yavaş yavaş azaltıyom en azından biraz açık içmeye çalışıyom
espiri süperdi :120:
hrgün çarpışma gün aşırı yapta sipermenler kendine gelsin seni biliyorum ben hergün çarpışsan az gelir sana
iyi bundan sonra koyu çay doldırmıcaz
sen her halinle güzelsin hürremciğim bak başak 14 kilo aldı :37::37:

senin neyin var

canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim inanın bu aralar çok doluym dügün telaşesi birde altaki gelinin babası öldü 45 yaşında kanserdi:5::5: buraya giremezssem yazamazsam ksra bakmayın inanın vaktim olmyo 7 takıma bile ceza puanı veriyolar diye mecbur yazıyorm kendinize iyi bakın namazı kılığp karşı daireye gidicem dolma sarmaya yarın dügün yemegi var k.i.b işşallah pazaertesi bol bol konuşurz olrmu canlarım benim bu arada gidiyor kilolar:52::52:

ayyy Allah rahmet eylesin canım face de fink attığını görürsem bozuşuruz :19::19::19:

naber kızlar:) başak az kalmış kuzum ne güzel vala, hur seninde az kalmış darısı başımıza inşallah, hazırlıklar ne alemde;)

:16: ayyyyy ne güzelll darısı başıma oğluma bir kardeş becerebilseydik :9::9::9:

:12: yıllardır ağda yapıyom bide tarihlerin çok faydasını gördüm :110: baş maş vermiyiii :101:
bi gün kukuşunu kontrol etcem:25::25::25:

markası neydi beşikin
aman iyi sevindim bebişlerin maşallah rahatları pek iyi aman iyi olsunlarda acele etmesinler.kızzz çok erken alıyon daha dur annem naptın doğuma bir hafta kala alsana çıkarsa erkenden ben öyle yapıcammmmm:52::52::52:
ee haftaya doktor bakıcak ya ayıp olmazmı
aslında doğuma 1 hafta kala kuaföre gitcektim ama napiyim yaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ne 12 si beeeeee o 15 gün önceydi heçmi kilo almadın pinokyoooo :57:
yalan inanmayınnn :57:

kız ben çokmu aldım kilo yaaa mllet 8-9 kiloyla doğuruyo

Son düzenleme:
naber kızlar:) başak az kalmış kuzum ne güzel vala, hur seninde az kalmış darısı başımıza inşallah, hazırlıklar ne alemde;)

iyilik cnm hoşgeldin nassın?senin nasıl gidiyo tatlım?az kaldı cnm yaaaa zaman çabuk geçsin istiyom hazırlıklar iyi hazırlanıyorum işte herşeyini aldık yavaştan yavaştan amadaha çantam hazır değil:52:

evet cnm ya sorma son ay iyice zorlaştı ama vallahi bir an önce çıksın istiyorum artık korkacakta hiiiiiiiiiiiiiçççççç bişi yok inşallah çok kolay olacak:9::9:

hazırlıklar bitmek üzere annem gelicek bide temzlik yapcaz inşallah

seninde az kalmş cnm zaman ne çabk geçiyor

bi gün kukuşunu kontrol etcem:25::25::25:

markası neydi beşikin

ee haftaya doktor bakıcak ya ayıp olmazmı
aslında doğuma 1 hafta kala kuaföre gitcektim ama napiyim yaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kız ben çokmu aldım kilo yaaa mllet 8-9 kiloyla doğuruyo

haftaya yinemi çağırdı dktr?sen bilin çoksa al o zaman yane kuaförde bakımamı gircen kıssssssssss :12::12::12::34::32:

Back
X