• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

turşuyu ne çoks eviyosunuz:26:

benim eller,m ayaklarım şişiyo artık yiyince
Turşusuz kurumu olur :1:
Kedicim ellerine saglik bizdede kuru fasulya pilav tursu ayran var menudas olmusuz :29:
aksam borulceye gidecez yarinda yimekli misafirim var :21:
Saol canımcım Sizde afiyet bal şeker olsun. börülce hahahahhaha bayıldım :1::52:

kaynoşcum gelip sobama bakıyo "soba gibiside yok" diyo
kademeli rahat kanepelerime de bi oturrusa bu kış çıkmaz benden
bide kestane sefası varki offf sormayınn
yatıya bilem kalır:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Size ne anlatıcam.
Bizim köpek alex geldi ya şimdi bugun sabah gittik yürüdük felan yaptık kakamızı dışarı geldidk uyur gıbı oldu bizde bizimkiyle fingirdeşiyoruz Bebeğim aşkım cnaım diye birbirimizi seviyoruz bennimki kalktı sarıldı mıç mıç yapıyor , neysse alex kalttı koşa koşa geld i ellerini attı üstüme hav hav havladı :53::53:

neoluyor ya dedim Benimkini benden kıskandıı :52::52:

Onun yanında sarılamıyorum hemen yanıma geliyor hom ho söylenip havlıyor gidp yanına oturuyorum koyyuyor kafasını kucagımı uyuyor :52:

kızlar son 4 aylık su faturalrımı yazıoyrummmmmmm
34

32

22

15:52::52::52::52::52::52::52::52:

nasıl bi tasarruf bu Yarrabbimmmmmmmm kocam çok şanslıııııııııı

Size ne anlatıcam.
Bizim köpek alex geldi ya şimdi bugun sabah gittik yürüdük felan yaptık kakamızı dışarı geldidk uyur gıbı oldu bizde bizimkiyle fingirdeşiyoruz Bebeğim aşkım cnaım diye birbirimizi seviyoruz bennimki kalktı sarıldı mıç mıç yapıyor , neysse alex kalttı koşa koşa geld i ellerini attı üstüme hav hav havladı :53::53:

neoluyor ya dedim Benimkini benden kıskandıı :52::52:

Onun yanında sarılamıyorum hemen yanıma geliyor hom ho söylenip havlıyor gidp yanına oturuyorum koyyuyor kafasını kucagımı uyuyor :52:

:53::53::53::53:iyi tahammül ediyo seninki bu oğluşuna:9::9:

kızz mıç mıç nee güzel bişise bizde yapak:39:

ayy ben çok acıktım bişiler yemem lazım kızlar yaa öpüyorum siziiiii:16:

Back
X