İvet cınım![]()
ben nısanlı ıken annemden ayrı babamdan ayrı ızın alırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvet cınım![]()
Senleee bilare gorusecez belos hnmm
ne artcisi kizzzz merkez ussu bizim ew olurablani tanimamusin daha
![]()
kızlar face te eroşun kocasını buldum arkadaşlık yollasammı acaba aralarıdna sorun çıkarırmı:26:
sen facelere gırrımıydın herıfın duymasınsorda kıza oyle ekle
duruyor vallahaben nısanlı ıken annemden ayrı babamdan ayrı ızın alırdımsımdıkı gencler ne kadar rahatt
kız atesle barus yan yana dururmu
![]()
bende yeni duymus gibi yapim bari
![]()
kızı bulabilsek zati face i ile uğraşmıcam
kaç zamandır yok merakladayız
haberin yok zaar![]()
duruyor vallaha
![]()
benimde 29 haftalık oldu canım....ultrasona göre bizde 1 hafta önden gidiyoruzEvet teyzesi büyütüyoz çok şükür ilerde de gelişimikimileri gibi sıçan kadar doğurmuycam oğlumuu....(sözüm başağa)
seninki ne kadarlık oldu peki? ay tekmeleri falan nasıl yakıyomu canını :26: ben daha hissedemedim yaaa
:44:
ben gelirim:84::84::84::84::84::84::84:
böylemı cıglık atsam hepınız duyarda gelırmısınız...?![]()
ben nısanlı ıken annemden ayrı babamdan ayrı ızın alırdımsımdıkı gencler ne kadar rahatt
kız atesle barus yan yana dururmu
![]()
kankanın huyunu tanıyamadınmı bır gıdınce tam gıdıyo bekle bıraz belkı kocası kızarhaberımde yokk zaarr
kızı bulabilsek zati face i ile uğraşmıcam
kaç zamandır yok merakladayız
haberin yok zaar![]()
benimde 29 haftalık oldu canım....ultrasona göre bizde 1 hafta önden gidiyoruzinsan duyunca mutlu oluyo dimee böyle şeyleri
valla bazen kuduruyo kızım böyle karnım dalgalanıyo inip kalkıyo
ama çok tatlı onu izlemek, hareketsiz kaldığı günler özlüyorum o kadar alıştırdı kendine zilli kız
Allahım herkese yaşatsın bunu şimdiden dünyanın en güzel şeyi bu gibi geliyo birde doğsun doyamam sanırım...
3.senemie girdik 2 senedir aynı evde yaşıyoruz. Ben istemiyorum daha düğün nikah açıkcası. zamnı gelince kısmetse.hadı ya pekı nıye aynı evde yasıyosunuz yada nasılsa yasamaya basladınız nıye dugun yapmıyonuc:44::44::44:
biz böyle arada gelmesek hemen alırsın yıldızlarıaz ikircikli diilsin
![]()
biz böyle arada gelmesek hemen alırsın yıldızlarıaz ikircikli diilsin
![]()
zamanı gelince giderim tabi çalışmadan olmazbırakır işe gidersn sen![]()
Oğlumu geri götürmek zorunda kaldım.
Ona bagırınca bıze sitem edip eve işeyip mıçtı.. Evde olmaz dışarı tam alıştı her seferınde bıze kızıp yapamaz... üzgünüm hemde çok.. Kulübe aldım götürdüm geriye polar yemek Bıraktım Arkamdan ağladı ama .. allahım affet Yanlış birşey yapmadım ama Evimede banada yazık değilmi.. Kötümü oldum şimdi kzılar ya![]()
selam
vereyimde gideyim dedim akşama görüşürüz işim var![]()
Evet teyzesi büyütüyoz çok şükür ilerde de gelişimikimileri gibi sıçan kadar doğurmuycam oğlumuu....(sözüm başağa)
seninki ne kadarlık oldu peki? ay tekmeleri falan nasıl yakıyomu canını :26: ben daha hissedemedim yaaa
:44: