• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Uzulmee en dogru olanini yaptin cnm ewin icinde zor bahceli felan olsa neyse

cok karamsar gordum seni :31::31: hec gelmiyon topikede :31: nerden esti bugun :110:

canım cok sıkılıyo oyuzden geldımm:31: karamsar degılde bu aralar kımseyle konusmuyorz bıtek topık degıl cevremde facede komsu falan hecc kaynoslar olmasa kapıya cıkasım yokkk 4 gundr falan evdeyımm 4 hafta daha cıkmasam kımseyı aramıyorummm hepp yanlız kalsasım varr:31::31:

Uzulmee en dogru olanini yaptin cnm ewin icinde zor bahceli felan olsa neyse

cok karamsar gordum seni :31::31: hec gelmiyon topikede :31: nerden esti bugun :110:
Aman ya zor vallaha sevincimm iki vicdan yaptım kendi kendime 400 tl zara ettim 2 gun için. taksi paraları veteriner felan öf.:31: Bizimki fazladan mesayi yapar artıkın :17:

Allah kısmet ederse ben köy de yaşamak istiyorum arabaımız olsun sıkılınca giderik diyorum. ev kiraları oralarda 200 tl Bizim kıra onun15 katı:53: biz burda verdiğim kirayla oralarda 1 sene otururz :25: orda bahçeli evlerde var :52:

:3: selammmm hos geldin
canım cok sıkılıyo oyuzden geldımm:31: karamsar degılde bu aralar kımseyle konusmuyorz bıtek topık degıl cevremde facede komsu falan hecc kaynoslar olmasa kapıya cıkasım yokkk 4 gundr falan evdeyımm 4 hafta daha cıkmasam kımseyı aramıyorummm hepp yanlız kalsasım varr:31::31:

Kuzum yaaaa niye oylesinkii eski enerjin kaybolmus yalniz kalma kendini cok dinler daha kotu olursun.
cik dolas hava al :(

Aman ya zor vallaha sevincimm iki vicdan yaptım kendi kendime 400 tl zara ettim 2 gun için. taksi paraları veteriner felan öf.:31: Bizimki fazladan mesayi yapar artıkın :17:

Allah kısmet ederse ben köy de yaşamak istiyorum arabaımız olsun sıkılınca giderik diyorum. ev kiraları oralarda 200 tl Bizim kıra onun15 katı:53: biz burda verdiğim kirayla oralarda 1 sene otururz :25: orda bahçeli evlerde var :52:

Oyle valla cok haklisin cnm fazla mesai yapsin yapacak bise yok
bana haber etseydin seni sanruflu arabamla gotururdum :29:
bizimde hayalimiz bahceli ew cocuklarimiz icin . cocuklar dedim
Allah soyletti valla :52:

Oyle valla cok haklisin cnm fazla mesai yapsin yapacak bise yok
bana haber etseydin seni sanruflu arabamla gotururdum :29:
bizimde hayalimiz bahceli ew cocuklarimiz icin . cocuklar dedim
Allah soyletti valla :52:

kzı şu okur okumaz sankı bir daha hamıle kalırsan ikizin olcak gibi doğdu içime :12::12:

çalışsın işine ne :52:

Ksel hosgeldin cnmmm ee bu donemler boyle cok yorucu bir o kadarda guzelll hayirli olsun gobus dusmus emiyormu yagmur aman ihmal etme :29:

saol canımmm. ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi benim. gelmeyincede hazır mama verdik mecburen. şimdide biberona alıştı zilli. makineyle sağıp biberonla veriyorummm. bi türlü emmiyo beni. süt çok aksın istiyoo. hemen sinirleniyo. ama ben inatla hergün uğraşıyorumm.

saol canımmm. ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi benim. gelmeyincede hazır mama verdik mecburen. şimdide biberona alıştı zilli. makineyle sağıp biberonla veriyorummm. bi türlü emmiyo beni. süt çok aksın istiyoo. hemen sinirleniyo. ama ben inatla hergün uğraşıyorumm.
Ay yerim sizi ben ya allah huzur saglık versinde varsın biberondan emsın :17::17::nazar::nazar:

ben nısanlı ıken annemden ayrı babamdan ayrı ızın alırdım :31::31: sımdıkı gencler ne kadar rahatt:1::1::1: kız atesle barus yan yana dururmu:23::23::23:

sen kaç yaşındasın daha senden 2..3 yaş büyük anca

kızlar face te eroşun kocasını buldum arkadaşlık yollasammı acaba aralarıdna sorun çıkarırmı:52::26:

nasılsa kk de yazdığını kocası biliyor açıklamasını yaparsın kabul ederse arkadaşlığı
çok merak ettim dersin bişey demez heralde

hoppaaa bizimm kızlar toplanmış ne kaynatıyonuz bakem. ben uykusuz yorgun ama bi o kadarda çokkk mutluyummm. bebişimin göbüşü dün düştüüü. bu akşamda yıkadık kuzumu. şimdi mışıl mışıl uyuyo.

maşallah uyusunda büyüsün:nazar:

ya bende bıkac okudum bı turlu devam edemedımmm bu aralar kafam karıısk yogun gectı ablaaa kac kaldı

7 bin kaldı canım bende adet olmuştum bayramın 1. günü anca bugün başlayabildim inşallah 10 güne kalmaz biter
senin neyin var kafan karıştı böyle:26:

Hayirli cumalarrrrr Rabbim su mubarek gunde kalbinizden gecen tum dileklerinizi gerceklestirsin insallahh :29::29:

Back
X