Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmee en dogru olanini yaptin cnm ewin icinde zor bahceli felan olsa neyse
cok karamsar gordum senihec gelmiyon topikede
nerden esti bugun
![]()
Aman ya zor vallaha sevincimm iki vicdan yaptım kendi kendime 400 tl zara ettim 2 gun için. taksi paraları veteriner felan öf.Uzulmee en dogru olanini yaptin cnm ewin icinde zor bahceli felan olsa neyse
cok karamsar gordum senihec gelmiyon topikede
nerden esti bugun
![]()
selam kizlarrrr
canım cok sıkılıyo oyuzden geldımmkaramsar degılde bu aralar kımseyle konusmuyorz bıtek topık degıl cevremde facede komsu falan hecc kaynoslar olmasa kapıya cıkasım yokkk 4 gundr falan evdeyımm 4 hafta daha cıkmasam kımseyı aramıyorummm hepp yanlız kalsasım varr
![]()
selammmm hos geldin
Kuzum yaaaa niye oylesinkii eski enerjin kaybolmus yalniz kalma kendini cok dinler daha kotu olursun.
cik dolas hava al![]()
Aman ya zor vallaha sevincimm iki vicdan yaptım kendi kendime 400 tl zara ettim 2 gun için. taksi paraları veteriner felan öf.Bizimki fazladan mesayi yapar artıkın
Allah kısmet ederse ben köy de yaşamak istiyorum arabaımız olsun sıkılınca giderik diyorum. ev kiraları oralarda 200 tl Bizim kıra onun15 katıbiz burda verdiğim kirayla oralarda 1 sene otururz
orda bahçeli evlerde var
![]()
Oyle valla cok haklisin cnm fazla mesai yapsin yapacak bise yok
bana haber etseydin seni sanruflu arabamla gotururdum
bizimde hayalimiz bahceli ew cocuklarimiz icin . cocuklar dedim
Allah soyletti valla![]()
Oyle valla cok haklisin cnm fazla mesai yapsin yapacak bise yok
bana haber etseydin seni sanruflu arabamla gotururdum
bizimde hayalimiz bahceli ew cocuklarimiz icin . cocuklar dedim
Allah soyletti valla![]()
Ksel hosgeldin cnmmm ee bu donemler boyle cok yorucu bir o kadarda guzelll hayirli olsun gobus dusmus emiyormu yagmur aman ihmal etme![]()
Ay yerim sizi ben ya allah huzur saglık versinde varsın biberondan emsınsaol canımmm. ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi benim. gelmeyincede hazır mama verdik mecburen. şimdide biberona alıştı zilli. makineyle sağıp biberonla veriyorummm. bi türlü emmiyo beni. süt çok aksın istiyoo. hemen sinirleniyo. ama ben inatla hergün uğraşıyorumm.
Ay yerim sizi ben ya allah huzur saglık versinde varsın biberondan emsın![]()
ben nısanlı ıken annemden ayrı babamdan ayrı ızın alırdımsımdıkı gencler ne kadar rahatt
kız atesle barus yan yana dururmu
![]()
kızlar face te eroşun kocasını buldum arkadaşlık yollasammı acaba aralarıdna sorun çıkarırmı:26:
hoppaaa bizimm kızlar toplanmış ne kaynatıyonuz bakem. ben uykusuz yorgun ama bi o kadarda çokkk mutluyummm. bebişimin göbüşü dün düştüüü. bu akşamda yıkadık kuzumu. şimdi mışıl mışıl uyuyo.
ben geldim herkesler dağılmış neyse bende duamı okumaya devam edeyim![]()
ya bende bıkac okudum bı turlu devam edemedımmm bu aralar kafam karıısk yogun gectı ablaaa kac kaldı
kzı şu okur okumaz sankı bir daha hamıle kalırsan ikizin olcak gibi doğdu içime
çalışsın işine ne![]()
annem ikiz ben ikizim buyuk ihtimal oyle olcakabbaawwwwwww :18: hayirlisi cnm
ikiz ikiz sen dogur![]()
annem ikiz ben ikizim buyuk ihtimal oyle olcakallah korusun ya ıkısı çok zor
![]()