Ayyyy süper bizeymiş İPad bende istiyommmmmm
![]()
cok kullanslı dımı ablacım cok kolay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy süper bizeymiş İPad bende istiyommmmmm
![]()
kızlarrrr nabersinizz?ben iyiyim çalışıom işte ...hala hasta olmadım ilacıda içiom (çakmapolly sen ne kadar süre sonra hastalandın ilacın bitmesimi lazım?)
başak ın da anneciği gelmiş hoşgelmiş iyi baksın prensimize ve prensesimize (bakacaktır şüphem yok zatibenim bilgimide değışmemişsin ama nese ege nin hatrı var
![]()
cok kullanslı dımı ablacım cok kolay :)
Kistin mi var canim? Niye gecikti?
Tarlusaldan en Gec 1 hafta sonra geliyo kirmizilar..
Kizlarr bende istanbulda olucam bende gormek isterim senle basak'i!!!
Basim agriyoooooooo
Basim agriyoooooooo
Sicak bi ulkede olmak vardi simdiii
Sicak bi ulkede olmak vardi simdiii
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.c.tesi gittim dra kist yok sanırım olsa sölerdi heralde...bende bilmiomki nie geciktiğini bişide demedi yaaa dr..bugün 20. gün...
aa ne zaman tatlım gorusurz gel bana beylıkduzunde oturuyorummm basımın ustunde yerın var
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.c.tesi gittim dra kist yok sanırım olsa sölerdi heralde...bende bilmiomki nie geciktiğini bişide demedi yaaa dr..bugün 20. gün...
aa ne zaman tatlım gorusurz gel bana beylıkduzunde oturuyorummm basımın ustunde yerın var
kızlarrrr nabersinizz?ben iyiyim çalışıom işte ...hala hasta olmadım ilacıda içiom (çakmapolly sen ne kadar süre sonra hastalandın ilacın bitmesimi lazım?)
başak ın da anneciği gelmiş hoşgelmiş iyi baksın prensimize ve prensesimize (bakacaktır şüphem yok zatibenim bilgimide değışmemişsin ama nese ege nin hatrı var
![]()
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.
Stresdende gecikiyor olabilir
Yakinda gelir insallah.
Ama Gerci buarada gebelikde olabilir
Idrarda ve kanda cikmayan nadir de olsa gebelik ornekleri var enteresan gelsede kulaga. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Valla belki bi kac ay sonra, sen o zamana karnin buyumus bi sekilde olabilirsin.
Gerci beylikduzu uzakmis( Ben bostancida olurum istanbula gidince.. Orta yerde bi yerde bulusuruz.. :)))
Bilmiyorumki soguk carpti Sabah disari ciktim sapkasiz beresizhayrola nie ağrıo acaba?istanbula ne zaman gelcn?
Ayyy cok sanslisiniz.. Sicakda erimek istiyorum, kemiklerim yansin, seeker gibi eriyeyimo zaman ülke değilde şehirlerden adanaya gel bekleriz...hala klima açıoz işyerinde...kısa kollularla gezioz..kış gelmicek sanırım adanaya![]()
Su kahverengi bendede adetlerimde cok geliyor, cok sinir bozucuialç bittikten 12gün sonra hastalandım canım..aslında yazmıştım ama görmedin heralde..bugün 5. günüm bittim sanırım ama kahverengi olarak çok bişeyler geldi..kan resmen kahvrengi .. ara arada kahvrengi sümük gibi bişeler geliyodu..
umudum saol..bi gelseydi kocam
canım ben hamıle degılım kı kımle karıstırdın benıınsallah ıcıne dogmustur.. olsun gelırsın metrobus var bnm ewımın onune kadar bulusurz da sen ıngılteredeydın dmı.. bende 5 yıl once berlındeydım
Ultrason'a girdiysen olsaydi soylerdi.
Stresdende gecikiyor olabilir
Yakinda gelir insallah.
Ama Gerci buarada gebelikde olabilir
Idrarda ve kanda cikmayan nadir de olsa gebelik ornekleri var enteresan gelsede kulaga. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Valla belki bi kac ay sonra, sen o zamana karnin buyumus bi sekilde olabilirsin.
Gerci beylikduzu uzakmis( Ben bostancida olurum istanbula gidince.. Orta yerde bi yerde bulusuruz.. :)))
ialç bittikten 12gün sonra hastalandım canım..aslında yazmıştım ama görmedin heralde..bugün 5. günüm bittim sanırım ama kahverengi olarak çok bişeyler geldi..kan resmen kahvrengi .. ara arada kahvrengi sümük gibi bişeler geliyodu..
umudum saol..bi gelseydi kocam
Su kahverengi bendede adetlerimde cok geliyor, cok sinir bozucu
Canim biliyorum hamile olmadigini ama yumurta takibi yaptiriyosun ya dedim o zamana Kadar sen cok dan hamile kalirsin karnin bile cikmis olur demek istedim
Ben olumlu sonuclar alacagini dusunuyorum. Sen de positif dusun tatlim:))