Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ilk oglanlari arkadaşla birlikte doğum yaptik simdi çocuğu olmuyor morali çok bozuk FSH yuksek cikip duruyor ona moral verecem Rabbim kimseyi bekletmesin amin
derdi birikmişMaasallah kuzuya
Ne warmis zabaanan gelmis
Ohhh ellerine saglik burda bitti bursa domatesi![]()
kız kadın tam 4 saat anlattı da anlattıNe kaynatti ki.. kaynosu mu cekistirdiniz yoksam...
Benim 4 tane eltim var sadece bir tanesi iyi.. o da kendi halinde . Kimsenin işine gücüne karışmaz. Kırmaz kimseyi. O yüzden seviyorum onu.
Bitanesi var canımı cok acitti yıllarca.
Bile bile hep bozardi beni toplum içinde.
Son zamanlarda ben de aynısıni ona yapmaya başlamıştım. Ama şimdi hiç konusmuyoruz onunla. Çok canim yandı. Yıllarca çok huzursuZ oldum. Allah'a şükür uzak olmak iyi geldi.
Ben herkesi kendim gibi iyi bildim. Bana iyi olana hep iyi oldum. Ama buna da başından beri hep iyiydim ama yalaniymis iftirasiymis kiskancligiymis hepsini gördüm. Artık hiç konuşmuyorum. Sadece toplum içinde olunca selamlasiyoruz o da mecburen oluyo aynı ailede olunca mecbursun.
Sen iyi anlaşıyon eltinle dimi?
kocam sarışın olmamı istemiyorYaptır canim içinde varsa...
Walla bana da bi tazelik geldiepeydir salmıştim kendimi. Beyazlar çıkmıştı. Iyi oldu böyle
![]()
aman olmasın kafan rahat boşwer....bende 5 elti var,birde ben 6 eltiyizBeydağlı eltinle aran nasıl kız benim eltim yok o yüzden rahatım
senin saçlar siyahtı dimi sewinçç,karamel le bayağı bir değişirsinSaclarin simdi ne renk cnm bende karamel istiyom du bakalim gerici ikna edebilecemmi![]()
bendeeeeeeeeeeeeeeee 18hissettiğim yaştaysam bende 25 yaşındayım diyorum soranlara
bende küllü sarıya boyatabilirim kendine renginede yakın olur hem![]()
hayırlısı olsun canımmmeline sağlık canım afiyet olsun
bende dünden nohutlu patates yemeği yapmıştım birde sebzeli bulgur pilavı onlar var yeter bu akşama yanınada ayran ve turşu
doktor kontrolüm yarındı canım ama doktorla konuştum izine gitmiş pazartesi günü gel dedi rahim ağzını ölçecekmiş ama hamilelerin rahim ağzı ölçülmezmi benmi yanlış biliyorum canım
aminnnnn....Cnm ilk oglanlari arkadaşla birlikte doğum yaptik simdi çocuğu olmuyor morali çok bozuk FSH yuksek cikip duruyor ona moral verecem Rabbim kimseyi bekletmesin amin
Organik boyasan olurmu acabaOhhh gule gule kullan bende bouatayim diyom herif emziriyon diyo![]()
Bugün izleyemedim bizim herif evdeydiDerooosssss fatmagude bitti![]()
Walla bende rofle vardı aşağıya inmişti beyazlar çıkmıştı şimdi tek renk yaptım hoşuma gitti. Sende sarışın kalmak istiyorsa. Boyalı tazele ya da benim gibi kahve tonları yaptırabilirsin hayatımderincim saçlarını güle güle kullan bende bayrama boyatayım diyorum ama hangi renge boyatacam karar veremedim
Çok ama çok şanslısinBeydağlı eltinle aran nasıl kız benim eltim yok o yüzden rahatım
sanırım evetşimdi röfleli ama dipleri bayağı çıkmış beyazlarda var tabi ayyy sevinç yaşlanıyormuyuz ne
heee heee sen kendini kandirİnsanlar hissettiği yastadir cnm valla benim icim geçmedi kendimi 20 ki yaslarda hissediyom . bende rofle yaptirmistim guzel oluyor ama karamel daha çokyakisiyor bana herifi kandirayimda bayrama boyatayim![]()
Hayirlisi canim
Öğrenirsin ona göre yoluna bakarsın
Walla hangisini soyleyeyim çok düşük yaptığım için
Ama genelleme yaparsam
7 ay 8 ayi buluyor sanırsam benim gebe kalkan
Ben biraz gec kalıyorum
Stres büyük bir faktör diye düşünüyorum![]()
derdi birikmiş
kız kadın tam 4 saat anlattı da anlattıbenim bütün eltilerimle hiç bir sorunum yok,iyi anlaşırım ama 3 tanesi çok fena..hepside derdini bana anlatır,ben uzak dursam da bir kçı benden hiç uzak duramıyor...
bende herkesi kendim gibi bilmekten çok kaybettim ama karakterimden eksiltmedim.
kocam sarışın olmamı istemiyor
aman olmasın kafan rahat boşwer....bende 5 elti var,birde ben 6 eltiyizhiç birisiyle daha bir sorun yaşamdım,herkesin yardımına hep koştum
ben ailenin kara kutusuyum saracım o kadar şey biliyorum ki,bir anlatsam kimse kimsenin yüzüne bakamaz yada böyleleri yine bakar..2 eltim zaten çok büyük kavga ettiler küsler..ama ben tam 17 yıla girdim ewliyim..kocamın tarafından ne kimseye bir şeyimi anlatırım nede birinin dediğini ötekine o yüzden rahatım..herkeste bir sahtelik bir dedikodu almış başını gidiyor..o yüzden kara kutuyum ama bu insanı çok yoruyor resmen GÜZİN APLA ya döndüm
senin saçlar siyahtı dimi sewinçç,karamel le bayağı bir değişirsin
bendeeeeeeeeeeeeeeee 18genciz biz kızlar çıtır,çıtırızzz
başak APILA düşünsünnn
hayırlısı olsun canımmm
bende de istavrit tava ve salata varrrr
aminnnnn....
Walla bende rofle vardı aşağıya inmişti beyazlar çıkmıştı şimdi tek renk yaptım hoşuma gitti. Sende sarışın kalmak istiyorsa. Boyalı tazele ya da benim gibi kahve tonları yaptırabilirsin hayatım
ben uçlarında kestirdim.. senin saçlar uzunmu?
Sen hangi şehirdesin gecende sordum cevap yazmamissin ya da ben görmedim
Çok ama çok şanslısin
O kadar diyim yanii...
Bende 4 eLti 2 börülce 1 kaynos 1 kaynotos var
sanırım evet
heee heee sen kendini kandir![]()
Nazo da basbayagi gitti yani kadın![]()
Canim stres yapmamaya çalış demesi kolay diyceksin Nitekim bende başaramadim stressiz yol almayi. Ama bunu yaparsan ve herhangi bir sağlık problemi yoksa hemen olur Allahın izniyle inşallah.Hazirandan beri deniyoruz olmuyor çok stres yapıyorum bende belki de stresten
anlamammıen doğrusunu yapıyosun canım kaygana tarafına cok guvenmeyecen ne kadar mesafeli olsan o kadar iyi
menünde güzelmiş afiyet olsun
Kafam eltiden yana rahat ama bendede 4 börülce var anladın sen onu
inşallah canimEvet iyice koptu nazo insallah bigün hamileyim diye gelir
Canim stres yapmamaya çalış demesi kolay diyceksin Nitekim bende başaramadim stressiz yol almayi. Ama bunu yaparsan ve herhangi bir sağlık problemi yoksa hemen olur Allahın izniyle inşallah.
Bol bol dua okumanı tavsiye ederim
Beni dualar çok sakinlestiriyordu
anlamammı
kimbilir ne anladım bu saflikla
inşallah canim
Hepinizden güzel haberler alalım insallah
Okuyorum derin ama bu ayda olmazsa umudunu kesicem çok umutlandm çünkü
Bu ay son umudum bugün adet günüm dü beklediğim gibi olmadm çünkü geç yumurtlamştim beklicem sabırla
Şaka yapıyorum canim tabi ki anladım ne demek istediğini.Ne anladın kız
Amin canim insallah
Anladığım kadarıyla yaşın cok genc bu yaşta bu kadar umutsuzluk karamsarlık dogrumu sence bu kadar bebegi dusunecegine evliliginin tadini cikarsan eşinle gorev icabı degilde zevk icin birlikte olsan bebegin kendiliginden gelir eminim nacizane tavsiyem sana