Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm ilk oglanlari arkadaşla birlikte doğum yaptik simdi çocuğu olmuyor morali çok bozuk FSH yuksek cikip duruyor ona moral verecem Rabbim kimseyi bekletmesin amin

Maasallah kuzuya

:KK11:Ne warmis zabaanan gelmis:KK53:

Ohhh ellerine saglik burda bitti bursa domatesi:KK57:
derdi birikmiş:KK11:
Ne kaynatti ki.. kaynosu mu cekistirdiniz yoksam...
Benim 4 tane eltim var sadece bir tanesi iyi.. o da kendi halinde . Kimsenin işine gücüne karışmaz. Kırmaz kimseyi. O yüzden seviyorum onu.
Bitanesi var canımı cok acitti yıllarca.
Bile bile hep bozardi beni toplum içinde.
Son zamanlarda ben de aynısıni ona yapmaya başlamıştım. Ama şimdi hiç konusmuyoruz onunla. Çok canim yandı. Yıllarca çok huzursuZ oldum. Allah'a şükür uzak olmak iyi geldi.

Ben herkesi kendim gibi iyi bildim. Bana iyi olana hep iyi oldum. Ama buna da başından beri hep iyiydim ama yalaniymis iftirasiymis kiskancligiymis hepsini gördüm. Artık hiç konuşmuyorum. Sadece toplum içinde olunca selamlasiyoruz o da mecburen oluyo aynı ailede olunca mecbursun.

Sen iyi anlaşıyon eltinle dimi?
kız kadın tam 4 saat anlattı da anlattı:KK57::KK57: benim bütün eltilerimle hiç bir sorunum yok,iyi anlaşırım ama 3 tanesi çok fena..hepside derdini bana anlatır,ben uzak dursam da bir kçı benden hiç uzak duramıyor...
bende herkesi kendim gibi bilmekten çok kaybettim ama karakterimden eksiltmedim.
Yaptır canim içinde varsa...
Walla bana da bi tazelik geldi :D epeydir salmıştim kendimi. Beyazlar çıkmıştı. Iyi oldu böyle:KK66:
kocam sarışın olmamı istemiyor:63:
Beydağlı eltinle aran nasıl kız benim eltim yok o yüzden rahatım
aman olmasın kafan rahat boşwer....bende 5 elti var,birde ben 6 eltiyiz:eek:hiç birisiyle daha bir sorun yaşamdım,herkesin yardımına hep koştum
ben ailenin kara kutusuyum saracım o kadar şey biliyorum ki,bir anlatsam kimse kimsenin yüzüne bakamaz yada böyleleri yine bakar..2 eltim zaten çok büyük kavga ettiler küsler..ama ben tam 17 yıla girdim ewliyim..kocamın tarafından ne kimseye bir şeyimi anlatırım nede birinin dediğini ötekine o yüzden rahatım..herkeste bir sahtelik bir dedikodu almış başını gidiyor..o yüzden kara kutuyum ama bu insanı çok yoruyor resmen GÜZİN APLA ya döndüm:KK47::KK47:
Saclarin simdi ne renk cnm bende karamel istiyom du bakalim gerici ikna edebilecemmi:KK53:
senin saçlar siyahtı dimi sewinçç,karamel le bayağı bir değişirsin:D
hissettiğim yaştaysam bende 25 yaşındayım diyorum soranlara :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

bende küllü sarıya boyatabilirim kendine renginede yakın olur hem :D:D:D:D:D:D
bendeeeeeeeeeeeeeeee 18:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:genciz biz kızlar çıtır,çıtırızzz:D:D:D
başak APILA düşünsünnn:KK70:
eline sağlık canım afiyet olsun

bende dünden nohutlu patates yemeği yapmıştım birde sebzeli bulgur pilavı onlar var yeter bu akşama yanınada ayran ve turşu

doktor kontrolüm yarındı canım ama doktorla konuştum izine gitmiş pazartesi günü gel dedi rahim ağzını ölçecekmiş ama hamilelerin rahim ağzı ölçülmezmi benmi yanlış biliyorum canım
hayırlısı olsun canımmm:KK19:

bende de istavrit tava ve salata varrrr:KK6:
Cnm ilk oglanlari arkadaşla birlikte doğum yaptik simdi çocuğu olmuyor morali çok bozuk FSH yuksek cikip duruyor ona moral verecem Rabbim kimseyi bekletmesin amin
aminnnnn....

derincim saçlarını güle güle kullan bende bayrama boyatayım diyorum ama hangi renge boyatacam karar veremedim
Walla bende rofle vardı aşağıya inmişti beyazlar çıkmıştı şimdi tek renk yaptım hoşuma gitti. Sende sarışın kalmak istiyorsa. Boyalı tazele ya da benim gibi kahve tonları yaptırabilirsin hayatım
ben uçlarında kestirdim.. senin saçlar uzunmu?
Sen hangi şehirdesin gecende sordum cevap yazmamissin ya da ben görmedim
Beydağlı eltinle aran nasıl kız benim eltim yok o yüzden rahatım
Çok ama çok şanslısin
O kadar diyim yanii...
Bende 4 eLti 2 börülce 1 kaynos 1 kaynotos var :KK47:
şimdi röfleli ama dipleri bayağı çıkmış beyazlarda var tabi ayyy sevinç yaşlanıyormuyuz ne
sanırım evet:KK47:

İnsanlar hissettiği yastadir cnm valla benim icim geçmedi kendimi 20 ki yaslarda hissediyom . bende rofle yaptirmistim guzel oluyor ama karamel daha çokyakisiyor bana herifi kandirayimda bayrama boyatayim:KK48::KK48:
heee heee sen kendini kandir:KK70:

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 3, Ziyaretciler: 1)derin_35 beydagli sevinc007

Burdasiniz yoksa yok :110::110::110:

Hazirandan beri deniyoruz olmuyor çok stres yapıyorum bende belki de stresten
Hayirlisi canim
Öğrenirsin ona göre yoluna bakarsın
Walla hangisini soyleyeyim çok düşük yaptığım için
Ama genelleme yaparsam
7 ay 8 ayi buluyor sanırsam benim gebe kalkan
Ben biraz gec kalıyorum
Stres büyük bir faktör diye düşünüyorum :KK51:

derdi birikmiş:KK11:

kız kadın tam 4 saat anlattı da anlattı:KK57::KK57: benim bütün eltilerimle hiç bir sorunum yok,iyi anlaşırım ama 3 tanesi çok fena..hepside derdini bana anlatır,ben uzak dursam da bir kçı benden hiç uzak duramıyor...
bende herkesi kendim gibi bilmekten çok kaybettim ama karakterimden eksiltmedim.

kocam sarışın olmamı istemiyor:63:

aman olmasın kafan rahat boşwer....bende 5 elti var,birde ben 6 eltiyiz:eek:hiç birisiyle daha bir sorun yaşamdım,herkesin yardımına hep koştum
ben ailenin kara kutusuyum saracım o kadar şey biliyorum ki,bir anlatsam kimse kimsenin yüzüne bakamaz yada böyleleri yine bakar..2 eltim zaten çok büyük kavga ettiler küsler..ama ben tam 17 yıla girdim ewliyim..kocamın tarafından ne kimseye bir şeyimi anlatırım nede birinin dediğini ötekine o yüzden rahatım..herkeste bir sahtelik bir dedikodu almış başını gidiyor..o yüzden kara kutuyum ama bu insanı çok yoruyor resmen GÜZİN APLA ya döndüm:KK47::KK47:

senin saçlar siyahtı dimi sewinçç,karamel le bayağı bir değişirsin:D

bendeeeeeeeeeeeeeeee 18:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:genciz biz kızlar çıtır,çıtırızzz:D:D:D
başak APILA düşünsünnn:KK70:

hayırlısı olsun canımmm:KK19:

bende de istavrit tava ve salata varrrr:KK6:

aminnnnn....

en doğrusunu yapıyosun canım kaygana tarafına cok guvenmeyecen ne kadar mesafeli olsan o kadar iyi

menünde güzelmiş afiyet olsun

Walla bende rofle vardı aşağıya inmişti beyazlar çıkmıştı şimdi tek renk yaptım hoşuma gitti. Sende sarışın kalmak istiyorsa. Boyalı tazele ya da benim gibi kahve tonları yaptırabilirsin hayatım
ben uçlarında kestirdim.. senin saçlar uzunmu?
Sen hangi şehirdesin gecende sordum cevap yazmamissin ya da ben görmedim

Çok ama çok şanslısin
O kadar diyim yanii...
Bende 4 eLti 2 börülce 1 kaynos 1 kaynotos var :KK47:
sanırım evet:KK47:

heee heee sen kendini kandir:KK70:

Kafam eltiden yana rahat ama bendede 4 börülce var anladın sen onu

Hazirandan beri deniyoruz olmuyor çok stres yapıyorum bende belki de stresten
Canim stres yapmamaya çalış demesi kolay diyceksin Nitekim bende başaramadim stressiz yol almayi. Ama bunu yaparsan ve herhangi bir sağlık problemi yoksa hemen olur Allahın izniyle inşallah.
Bol bol dua okumanı tavsiye ederim
Beni dualar çok sakinlestiriyordu

en doğrusunu yapıyosun canım kaygana tarafına cok guvenmeyecen ne kadar mesafeli olsan o kadar iyi

menünde güzelmiş afiyet olsun

Kafam eltiden yana rahat ama bendede 4 börülce var anladın sen onu
anlamammı :KK70::KK70::KK70:
kimbilir ne anladım bu saflikla:KK70::KK70:

Evet iyice koptu nazo insallah bigün hamileyim diye gelir
inşallah canim
Hepinizden güzel haberler alalım insallah

Okuyorum derin ama bu ayda olmazsa umudunu kesicem çok umutlandm çünkü
Bu ay son umudum bugün adet günüm dü beklediğim gibi olmadm çünkü geç yumurtlamştim beklicem sabırla

Canim stres yapmamaya çalış demesi kolay diyceksin Nitekim bende başaramadim stressiz yol almayi. Ama bunu yaparsan ve herhangi bir sağlık problemi yoksa hemen olur Allahın izniyle inşallah.
Bol bol dua okumanı tavsiye ederim
Beni dualar çok sakinlestiriyordu

Okuyorum derin ama bu ayda olmazsa umudunu kesicem çok umutlandm çünkü
Bu ay son umudum bugün adet günüm dü beklediğim gibi olmadm çünkü geç yumurtlamştim beklicem sabırla

Anladığım kadarıyla yaşın cok genc bu yaşta bu kadar umutsuzluk karamsarlık dogrumu sence bu kadar bebegi dusunecegine evliliginin tadini cikarsan eşinle gorev icabı degilde zevk icin birlikte olsan bebegin kendiliginden gelir eminim nacizane tavsiyem sana

Haklısn vw doğru söylüyorsun ama geçmişini okumadın sanırım mil gebelik yaşadm ben ve sonrasında kansere gidiyordu 4seyans kemoterapi gördüm bütün bunlardan sonra tekrar hamile kalman kolay olmayacak o yüzfden çok endişeliyim bu şekilde yaşayıp sonradan hiç anne olmayanlar va korkum bu bide baskılar
Anladığım kadarıyla yaşın cok genc bu yaşta bu kadar umutsuzluk karamsarlık dogrumu sence bu kadar bebegi dusunecegine evliliginin tadini cikarsan eşinle gorev icabı degilde zevk icin birlikte olsan bebegin kendiliginden gelir eminim nacizane tavsiyem sana

Back
X