Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Su halen gelmedi misafirler gece yatıya kalmaya karar verdiler ben çıldırmak üzereyim
Abboowwwww:eek:
Günaydın
Hayırlı pazarlar millet

Sara sulariniz geldimi canim :KK17:
Hayirli pazarlar cnm:KK54:
saracım size gelende gitmiyor heee:eek:

ooo desene bugün heyecanlı gün sonra nasıl geçtiğini yazarsın..
çevrede net varsa wifi den girersin işte sende ,niye boşuna para ödiyesin:KK14:
eşim avea ya geçirecekmiş benim tarifeyi..her yöne 1000 dakika,1ooo sms ve 2 gb internet ayda 25 lira ..iyi değilmi gerçi 2gb net ne kadar gidiyor onun süresi nedir ben hiç anlamam...cahili teknoloji yim ben:KK70:
canim cok iyi tarife :KK49:

Canim bizde zabaanan kahvaltiya gittik geldik:KK53:

iyi pazarlar:cool:

biz kaynoşa gidecükkkk:KK51::KK51:

Rapor veriyore memlekete geldik gece donucez insallah dun kontrole gittim iyi dedi dr pihti var gibi dedi onemli diil dedi kafami bulandirdi :110: dedi hic korunmana gerek yok :KK57: sana hicbi tedaviye gerek yok gebe kal korkma :KK57: bunlar kanitlanmis tedaviler degil :KK57: esiminde aklina girdi esim diyor senin bisiyin yok doktor anlatti perinatolog prof buranin en unlulerinden maasin yarisini verdim getirdim adam biseyin yok diyor diye bide herifle kavga ettik:KK57: sinirimden catlayacaktim ortadan ikiye bi ay sonra gel tahlillerine bakalim dedi bende adama dedim biraz toparlanayim unutalim bu konuyu diye yoksa sadece folbiol ic dedi gebe kal ee adam doktora guvendi beni dinler mi Allah hakkimda hayirlisini versin ben ne yapicam bilmiyorum kuduruyom sinirden kapadim cocuk mevzunu su tahliller ciksin sonrasina bakicaz artik bide bu doktor kocisin aklini bulandirdi adam biseyin yok dr dedi diyo baska bisey demiyo:KK51:

Merhaba sen hocbisey kullanmasanda % 70 foguracaksin diyo bu sirada igne kullaniyosan ondan sanicaksin diyo miska yazip versem ayni sey diyo :KK11:ee kociste tek binlari duyunca tabi keske obur doktorlara giderkende yanomda goturseymisim senin biseyin yok doktor anlatti diyip duru:KK14:yor :KK14:

Yaa bu ignesiz ilacsiz olacak mi nedir bu ya biktim bu doktorlstdan tip diye bisey yok anladim yalan hepsi lanet olsun cok sinirliyim:KK62:

Rapor veriyore memlekete geldik gece donucez insallah dun kontrole gittim iyi dedi dr pihti var gibi dedi onemli diil dedi kafami bulandirdi :110: dedi hic korunmana gerek yok :KK57: sana hicbi tedaviye gerek yok gebe kal korkma :KK57: bunlar kanitlanmis tedaviler degil :KK57: esiminde aklina girdi esim diyor senin bisiyin yok doktor anlatti perinatolog prof buranin en unlulerinden maasin yarisini verdim getirdim adam biseyin yok diyor diye bide herifle kavga ettik:KK57: sinirimden catlayacaktim ortadan ikiye bi ay sonra gel tahlillerine bakalim dedi bende adama dedim biraz toparlanayim unutalim bu konuyu diye yoksa sadece folbiol ic dedi gebe kal ee adam doktora guvendi beni dinler mi Allah hakkimda hayirlisini versin ben ne yapicam bilmiyorum kuduruyom sinirden kapadim cocuk mevzunu su tahliller ciksin sonrasina bakicaz artik bide bu doktor kocisin aklini bulandirdi adam biseyin yok dr dedi diyo baska bisey demiyo:KK51:
Canim korunma niye korunuyosun.
yoluna devam et
Bu arada doktor bi yönden haklı
çünkü bilimsel olarak bu iğnelerin düşügü önledigine dair hiçbir çalışma yok
çoğu doktor bunu söyler. Gerçektende tam bi karmaşa!!!!
ama biz İçimiz rahat etsin diye kullaniyoruz.
Bence hangi yolu denersen dene. Denedigin yola yönteme inan.
Ama bana öyle geliyorki sen iğne kullanırsan rahat edeceksin biz diğer pihtizedeler gibi.
Bu arada kocana kızma erkekler öyle düz bakıyorlar.
Benim eşimde beni başlarda çok sinir etti.
Ben çareyi onu doktora giderken yanımda goturmemekde buldum.
Sende onu götürme
ya yalnız git ya da kardeşin falan varsa onla
Merhaba sen hocbisey kullanmasanda % 70 foguracaksin diyo bu sirada igne kullaniyosan ondan sanicaksin diyo miska yazip versem ayni sey diyo :KK11:ee kociste tek binlari duyunca tabi keske obur doktorlara giderkende yanomda goturseymisim senin biseyin yok doktor anlatti diyip duru:KK14:yor :KK14:

Yaa bu ignesiz ilacsiz olacak mi nedir bu ya biktim bu doktorlstdan tip diye bisey yok anladim yalan hepsi lanet olsun cok sinirliyim:KK62:
Bismillah de başla bir yerden bi şekilde.

bu herifler boyle cnm bende genetikten tahlil sonuclarimi aldigim da dr demisti dusukler bu sebepten degil olsa ilk cocuktada olur dedi sokakta gezen 3 kadindan biri heterexigot dediydi hepsi igneylemi doguruyor dediydi kaliteli yumurta kaliteli sperm olursa alir basini gider demisti ama ben hem aspirin hem igne kullandim :KK51:riske girememki

her yumurtadan civciv cikmaz demisti bana deneyeceksin biri mutlaka tutar dediydi
Hatta ben iki ay ari sutu bal polen kullandim sirf bagisikligim guclensin diye yumurta kalitesini de arttiriyormus belki o bile sifa oldu :KK14::KK14::KK14:

Merhaba sen hocbisey kullanmasanda % 70 foguracaksin diyo bu sirada igne
kullaniyosan ondan sanicaksin diyo miska
yazip versem ayni sey diyo :KK11:ee
kociste tek binlari duyunca tabi keske obur
doktorlara giderkende yanomda
goturseymisim senin biseyin yok doktor anlatti
diyip duru:KK14:yor :KK14:

Kahvaltiyami gidiyorsun canim ?
yok kız öğleden sonra gittik:KK47:

BAFS canım benim en son gittiğm doktor da aynı fikirde,hatta beni takip ederse hiç iğne vermiyecekmiş,bencede korunma bırak olacağı varsa oluyor..olmuyorsada ne yaparsan yap olmuyor herşeyin hayırlısı canım...bak bana biz yıllardır neler yaşıyoruz..7 kez bebeğimi kaybettim ve bunun 5 tanesinde iğne aspirin hatta son 2 tanesinde kortizon dahi kullandım ama yinede sonuç hüsran oldu..

yok kız öğleden sonra gittik:KK47:

BAFS canım benim en son gittiğm doktor da aynı fikirde,hatta beni takip ederse hiç iğne vermiyecekmiş,bencede korunma bırak olacağı varsa oluyor..olmuyorsada ne yaparsan yap olmuyor herşeyin hayırlısı canım...bak bana biz yıllardır neler yaşıyoruz..7 kez bebeğimi kaybettim ve bunun 5 tanesinde iğne aspirin hatta son 2 tanesinde kortizon dahi kullandım ama yinede sonuç hüsran oldu..
Canim iğne kullanmiycanmi bu sefer hamile kaldığında.

Sara naptin cnm sular geldiği su yokken bulasik Nasil oldu merak ettim:KK51::KK51:

sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor

sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
Geçmiş olsun canim uzun süre misafir alma dinlen bi güzel.
Su çok önemli. Susuz hiçbişey olmazki temizlik yemek banyo herşey suya bağlı. Şu olmassa kokariz:KK70: neyse daha fazla iğrençleşmiyim:KK70::KK70::KK70:

Back
X