Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Simdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan:KK61::KK61::KK61:
çok geçmiş olsun canim. Son aşı miydi?
Bizimkinin çok şükür 3.5 yaşına kadar daha aşısı yok. Inşallah hastalıklardan korur bu aşılar

Rapor veriyorum bugün bise yapmicam dünden yemekte var oglumla ilgilenecem :):)
ateşine dikkat et olmazsa baktın çok huysuz rahatlatıcı ateş düşürücü hafif calpol tarzı bişey verebilirsin eczaneye danis önce tabi

çok geçmiş olsun canim. Son aşı miydi?
Bizimkinin çok şükür 3.5 yaşına kadar daha aşısı yok. Inşallah hastalıklardan korur bu aşılar

ateşine dikkat et olmazsa baktın çok huysuz rahatlatıcı ateş düşürücü hafif calpol tarzı bişey verebilirsin eczaneye danis önce tabi

Saol cnm yok son değil 8. Ay ve bir yas bir buçuk yas asilari var ateş olmaz insallah bakiyom calpolum var fitilde var nolur nolmaz diye aldik

Bafssssss arkadasimin doğum gün uykuyu hassa iyiki doğdun canimmm tüm dileklerin gerçek olsun seneye 4 kişi olun insallahhhhhh:KK68::KK68::KK68:

Saol cnm yok son değil 8. Ay ve bir yas bir buçuk yas asilari var ateş olmaz insallah bakiyom calpolum var fitilde var nolur nolmaz diye aldik
inşallah canim. Iyi yapmışsın evde bulundurmakla. Inşallah ihtiyacın olmaz rahat atlatir.

gel kız Ayy ne güzel olurdu
Beydagliyida cagiririz. O ne is görüyorsa sesi çıkmıyor:63::63::63:

:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

inşallah canim. Iyi yapmışsın evde bulundurmakla. Inşallah ihtiyacın olmaz rahat atlatir.

gel kız Ayy ne güzel olurdu
Beydagliyida cagiririz. O ne is görüyorsa sesi çıkmıyor:63::63::63:

:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Heeee ne guzel olurdu beydagli ince belli cay bardaginda demleme kacak caysever bende :21: dumis duymasin

Bafssssss arkadasimin doğum gün uykuyu hassa iyiki doğdun canimmm tüm dileklerin gerçek olsun seneye 4 kişi olun insallahhhhhh:KK68::KK68::KK68:
Bafs
Doğum günün kutlu olsun canim......
Sewincim çok güzel bir dua ve dilekde bulunmuş senin için bende bunun üzerine daha güzelini dusunemedim. Inşallah yeni yaşın yavrunuda birlikde getirir sana. Musmutlu kocaman bir aile olursunuz.

Sewincim
Napıyım oğlan kahvaltısıni yapmadı bütün enerjim gitti sabah sabah. Bende biraz zorladım o da kızdı. Herhalde uykusunu alamadı. Gece de çok uyandı. Ondanmi nedir biraz mizmiz.

Heeee ne guzel olurdu beydagli ince belli cay bardaginda demleme kacak caysever bende :D dumis duymasin
Tamam ondan yaparız siz gelin Bacim yeterki... duman duymaz merak etme.
Kız kadının günleri az kaldı şaka maka doğuracak yakında. Duman normal doğummu yapmıştı ? :KK59:

Sewincim
Napıyım oğlan kahvaltısıni yapmadı bütün enerjim gitti sabah sabah. Bende biraz zorladım o da kızdı. Herhalde uykusunu alamadı. Gece de çok uyandı. Ondanmi nedir biraz mizmiz.

Cnm yemezse hic zorlama ben zorlamiyom yemekten tiksinir sonra kendinden pay biç hetzaman ccanin yemek istiyomu

Tamam ondan yaparız siz gelin Bacim yeterki... duman duymaz merak etme.
Kız kadının günleri az kaldı şaka maka doğuracak yakında. Duman normal doğummu yapmıştı ? :KK59:
Yok sezeryan ggenel anestezi
Sewincim
Kalbim çarpıntı yapıyo sanki nefesim daralıyor

Bende oyleydim kardiyolojiye bile gityimdi normal dedi gebelikten

Back
X