- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki genel ikinci spinalSen Genel anestezi mi olmustun?
Hangisini tavsiyeedersinİlki genel ikinci spinal![]()
evet bugün hiç sesi çıkmadıBeydos nerdebugün pazarda yok
![]()
Hangisini tavsiyeedersin
dudum duydummm, Beydağlıııııı seviiiiinnnnççççç kaçak çay içiyosunuz diye sizi ihbar edicemmm emeğe saygıya davet ediyorum siziiiiiiTamam ondan yaparız siz gelin Bacim yeterki... duman duymaz merak etme.
Kız kadının günleri az kaldı şaka maka doğuracak yakında. Duman normal doğummu yapmıştı ?![]()
canım bende doğumdan önce anestezi uzmanıyla konuşmuştuk, ben epidural yada spinal istiyordum ama pıhtı dozun yüksek ve günde 2 kere iğne kullanıyorsun, normal birine göre daha riskli olur ameliyat ters bi durum olma ihtimali yüksek demişti, yani pıhtı atabilir vs gibi bi açıklama yapmışlardı... üzülerek genel oldum tabi ama olsun ne yapayım o da rahattı diğerinden zaten korkuyordum, belden iğne filan ürkütüyor beniHangisini tavsiyeedersin
Sara napıyon canim . Gel çay icelim?![]()
Hamile derin hanim napiyon![]()
eyi o vakitAllahım saf ya bu kız
Tizim şaka yapiyom gormuyonmu ben herkese cevap yazıyom.
Hep deniliyo yaaa geçmişe bakamadım gicik klasik laf olduğu için dalga geciyom bende
dimek gelinle taniscan.... Allah o gelinin yardımcısı olsun.... gorumcesi olacan![]()
evet cnm biliyorum o tarifeyisaracım size gelende gitmiyor heee
ooo desene bugün heyecanlı gün sonra nasıl geçtiğini yazarsın..
çevrede net varsa wifi den girersin işte sende ,niye boşuna para ödiyesin
eşim avea ya geçirecekmiş benim tarifeyi..her yöne 1000 dakika,1ooo sms ve 2 gb internet ayda 25 lira ..iyi değilmi gerçi 2gb net ne kadar gidiyor onun süresi nedir ben hiç anlamam...cahili teknoloji yim ben![]()
vallahi ya su olmayınca kokuyoruz resmen.sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
kara böcükBende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursabu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm
![]()
bide morarıyor bazı bebekler çok korkuyom benSimdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan![]()
vallahi ya su olmayınca kokuyoruz resmen.
su bizi temizliyor, biz suyu kirletiyoruz
kara böcük
sana yakıştımı o renk acep
bide morarıyor bazı bebekler çok korkuyom ben
Nerden bildinizçok iyi olurduda sanırım geç kaldım şimdi yap çayı bende gelirken poğaça getireyim olmazmı
bence yemek düşünüyo![]()
İdare eder canim iki günde bir tuvaletini yapiyor.derin olişin nasıl oldu kabızı duzeldimi kadın.
Beydooş sen niydiyon yavrumm
hanfendi hayla gelmedimi kırmızılar kuşum